Meyco spuugdoekjes

 

Meyco spuugdoekjes gebruik je de hele dag door voor je kindje, vooral in de eerste tijd na de geboorte. Daarom is het fijn om veel van deze spuugdoekjes te hebben. Meyco spuugdoekjes zijn verkrijgbaar in allerlei tinten. Zo kun je variëren. De meeste exemplaren zijn ook bedrukt met leuke motiefjes.

 

Lees meer...

Handige Meyco spuugdoekjes

Meyco spuugdoekjes zijn gemaakt van 100% katoen. Deze stof neemt heel goed vocht op, wat natuurlijk ideaal is voor een spuugdoekje. Verder is een Meyco spuugdoekje ook goed uitwasbaar in de wasmachine. Vaak worden Meyco spuugdoekjes lekker zacht als je ze een paar keer hebt uitgewassen.

 

Over Meyco

Meyco is een merk van babydekens en -lakentjes en andere textielproducten voor kleine kinderen, zoals Meyco spuugdoekjes. Meyco streeft een goede kwaliteit na. De meeste producten zijn gemaakt van 100% katoen dat heel stevig is en ademende eigenschappen heeft. Wacht niet langer en bestel vandaag nog de Meyco spuugdoekjes van jouw keuze online via onze webshop en maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice.Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Meyco Feather Monddoek 3 Stuks

  De Meyco Feather Monddoek 3 Stuks zijn ideaal wanneer je kindje knoeit tijdens het eten. De doekjes worden geleverd per 3 stuks met verschillende patronen en kleuren zodat je er langer plezier van hebt.
  3,50
 • Quick view

  Meyco Panter Monddoek 3 Stuks

  De Meyco Panter Monddoek 3 Stuks zijn ideaal wanneer je kindje knoeit tijdens het eten. De doekjes worden geleverd per 3 stuks met verschillende patronen en kleuren zodat je er langer plezier van hebt.
  3,50
 • Quick view

  Meyco Woezel en Pip Monddoek Multi 3 Stuks

  De Meyco Woezel en Pip Monddoek Multi 3 Stuks zijn ideaal wanneer je kindje knoeit tijdens het eten. De doekjes worden geleverd per 3 stuks met verschillende patronen en kleuren zodat je er langer plezier van hebt.
  3,75
 • Quick view

  Meyco Geometric Heart Monddoek Roze / Grijs 3 Stuks

  De Meyco Geometric Heart Monddoek Roze / Grijs 3 Stuks is ideaal wanneer je kindje knoeit tijdens het eten. De doekjes worden geleverd per 3 stuks met verschillende patronen en kleuren zodat je er langer plezier van hebt.
  3,50
 • Quick view

  Meyco Fine Lines Monddoek Okergeel 3 Stuks

  De Meyco Fine Lines Monddoek Okergeel 3 Stuks is ideaal wanneer je kindje knoeit tijdens het eten. De doekjes worden geleverd per 3 stuks met verschillende patronen en kleuren zodat je er langer plezier van hebt.
  3,50
5 Resultaten