Blenders en Maaltijd accessoires

Veel van wat je nodig hebt aan maaltijdaccessoires, vind je op deze pagina. Kijk gerust eens uitgebreid rond om te zien welke maaltijd accessoires het leven van jou en je kindje nóg aangenamer maken. Een groente- en fruitsnijder kan bijvoorbeeld heel handig zijn. Zo snijd je groente en fruit voor je kindje razendsnel in kleine blokjes.

Lees meer...

Blenders

Zelf de maaltijd voor je baby maken, mét verse ingrediënten, is natuurlijk heel gezond. Vind je dit teveel werk? Met speciale hulpmiddelen is het klusje zo geklaard. Wij verkopen speciale babymaaltijd blenders voor het pureren van het voedsel. Met de meeste blenders kun je het voedsel eerst laten stomen, zodat het gaar wordt. Sommige blenders zijn bedoeld om vier maaltijden tegelijkertijd te maken. Is dat niet handig?

Maaltijdaccessoires

Sommige maaltijdaccessoires zijn heel origineel vormgegeven zoals bijvoorbeeld sommige opvallende slabbetjes. Bakjes die het eten van je kindje warm houden, zijn ideaal. Als je met je kindje op pad gaat, kun je eten meenemen dat warm moet blijven. Op deze pagina vind je ons ruime en actuele assortiment met maaltijdaccessoires.

Lees minder...
12 Resultaten
 • Quick view

  Beaba Squeez Bewaarbakje

  Het Beaba Squeez Bewaarbakje is een aanvulling bij de Beaba Babysqueez 2-in-1. Te gebruiken vanaf 6 maanden en is gemaakt van kwalitatief silicone en BPA-vrij materiaal.
  11,99
 • Quick view

  Beaba Glazen Bewaarpotje 150 ml

  Met dit Beaba Glazen Bewaarpotje 150 ml kan je handig je zelfgemaakte eten opwarmen of invriezen. Het bewaarpotje is hermetisch afsluitbaar en beschikt over een duidelijk zichtbare maatverdeling.
  10,50
 • Quick view

  Beaba Multi Porties Opbergbakjes 6 x 90 ml

  Met de handige Beaba Multi Porties Opbergbakjes 6 x 90 ml kan je verschillende hapjes voor je kindje invriezen en bewaren. De opbergbakjes zijn gemaakt van soepel materiaal en hermetisch afsluitbaar.
  19,50
 • Quick view

  Beaba Glazen Bewaarpotje 400 ml

  Met dit Beaba Glazen Bewaarpotje 400 ml kan je handig je zelfgemaakte eten opwarmen of invriezen. Het bewaarpotje is hermetisch afsluitbaar en beschikt over een duidelijk zichtbare maatverdeling.
  13,99
 • Quick view

  Beaba Babycook® Neo

  De Beaba Babycook® Neo heeft een extra grote kom en kan zowel stomen, mixen, opwarmen en ontdooien. Zo heb je in slechts 15 tot 25 minuten een gezonde maaltijd voor je kindje waarbij de voedingsstoffen worden behouden.
  199,95
 • Quick view

  Beaba Babycook® Original Grijs / Blauw

  De Beaba Babycook® Original is een ideaal hulpje bij het klaarmaken van de lekkerste voeding voor je kindje. Met de Babycook® blijven alle gezonden vitamines en mineralen behouden. Heel gezond en handig dus!

  134,99

  120,15

 • Quick view

  Beaba Multi Porties Opbergbakjes 6 x 150 ml

  Met de handige Beaba Multi Porties Opbergbakjes 6 x 150 ml kan je verschillende hapjes voor je kindje invriezen en bewaren. De opbergbakjes zijn gemaakt van soepel materiaal en hermetisch afsluitbaar.
  24,50
 • Quick view

  Beaba Rijst / Pastakoker Babycook® Original Wit

  Ben je in het bezit van de Beaba Babycook® Original? Dan kan deze Beaba Rijst / Pastakoker Babycook® Original Wit goed van pas komen! In de koker kun je allerlei zetmeelproducten klaarmaken voor je kindje.
  10,99
 • Quick view

  Beaba Babycook® Duo Grijs

  De Beaba Babycook® Solo was al een succes, maar met deze Beaba Babycook® Duo Grijs 4-in-1 stoomkoker en mixer kun je zelfs voor meerdere kinderen tegelijkertijd een gezonde maaltijd bereiden.

  229,99

  172,01

 • Quick view

  Beaba Babycook® Solo Grijs

  De Beaba Babycook® Solo Grijs heeft een extra grote kom en kan zowel mixen, stomen, ontdooien en verwarmen. Zo heb je in slechts 15 minuten een gezonde maaltijd voor je kindje waarbij de voedingsstoffen worden behouden.

  164,99

  144,95

 • Quick view

  Beaba Rijst / Pastakoker Babycook® Plus Wit

  Ben je in het bezit van de Beaba Babycook® Plus? Dan kan deze Beaba Rijst / Pastakoker Babycook® Plus Wit goed van pas komen! In de koker kun je allerlei zetmeelproducten klaarmaken voor je kindje.
  10,99
 • Quick view

  Beaba BabySqueez 2-in-1

  Het Beaba BabySqueez 2-in-1 is erg handig om je kindje kennis te laten maken met verschillende smaken van eten. Te gebruiken vanaf 6 maanden en is gemaakt van kwalitatief silicone en BPA-vrij materiaal.
  16,99
12 Resultaten