Afdruiprek flessen

Bij Babypark hebben we een ruim assortiment aan babyvoedingsartikelen. Zoals borstkolven, zuigflessen, borstvoedingskussens e.d. Maar ook voor schoonmaakspullen kun je bij ons terecht. Flessenreinigers, afwasmiddel voor flessen, stoomsterilisators en ook voor een afdruiprek voor de flessen voor de baby kun je slagen bij Babypark. Wij hebben verschillende keuzes op het gebied van een afdruiprekrek voor de babyfles. Je koopt ze bij Babypark voor de laagste prijs van Nederland en kunt daarnaast uitgaan van de beste kwaliteit aangezien we enkel A-merken bieden in ons assortiment.

Lees meer...

Assortiment afdruiprek flessen

In ons assortiment vind je onder andere de afdruiprekken van OXO. Zo hebben we een afdruiprekje voor ongeveer 8 flessen met accessoires. Het rekje heeft buigzame tanden om de flessen omhoog te houden en wordt geleverd met een afneembaar bakje voor kleine onderdelen zoals bestek en rietjes. Heb je niet heel veel werkbladruimte in de keuken dan heeft OXO ook een compact rechtopstaand afdruiprek voor flessen. In het vakje aan de bovenzijde kun je kleine onderdelen als speentjes kwijt. Het lekbakje aan de onderzijde is te verwijderen en kun je eenvoudig legen. Beide rekjes zijn ook te gebruiken in de vaatwasser. Naast de flessen afdruiprek hebben we in het assortiment ook nog allerlei andere afdruiprekjes in leuke vormen zoals cactussen of als grasmatje. Bekijk ze allemaal.

Bestellen afdruiprek flessen baby

Bestel jouw afdruiprek voor de babyfles voordelig via Babypark. Naast de laagsteprijsgarantie worden bestellingen van 20 euro of meer ook nog eens gratis verstuurd. Plaats je de bestelling op een werkdag voor 20:00 uur dan wordt het nog dezelfde dag verzonden. Of kom naar een van onze megastores om ons assortiment eens met eigen ogen te kunnen bekijken. Daar staat ook een team van productspecialisten voor jou klaar om je met al jouw vragen te helpen. Je kunt de adresgegevens en openingstijden van een megastore in jouw regio terugvinden op onze website.

Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  OXO Tot Droogrek & Borstel Reisset Grey

  Met het compacte OXO Tot Droogrek & Borstel Reisset Grey kan je babyflessen en -accessoires eenvoudig in de lucht op laten drogen. Op het rek passen flessen van verschillende maten. Ideaal voor onderweg.
  19,95
 • Quick view

  Boon Twig Afdruiprekje

  Het Boon Twig Afdruiprekje is handig voor het laten drogen van kleinere babyspullen zoals fopspenen. Dit afdruiprekje heeft een vorm van een boom en maakt ruimte voor wat grotere producten.
  6,99
 • Quick view

  Boon Stem Afdruiprekje

  Met het Boon Stem Afdruiprekje laat je kleinere babyspullen gemakkelijk drogen. Dit afdruiprekje heeft een vorm van een plant en is erg praktisch. Tevens creëert het ruimte voor andere grote spullen.
  6,99
 • Quick view

  Boon Afdruiprekje Grass Grijs

  Dit Boon Afdruiprekje Grass Grijs is een ideaal afdruiprekje! Het gras houdt de objecten rechtop terwijl het overtollige water wegdruipt in het opvangbakje. Het afdruiprekje is gemakkelijk te onderhouden.
  27,50
 • Quick view

  Boon Afdruiprekje Grass Groen

  Dit Boon Afdruiprekje Grass Groen is een ideaal afdruiprekje! Het gras houdt de objecten rechtop terwijl het overtollige water wegdruipt in het opvangbakje. Het afdruiprekje is gemakkelijk te onderhouden.

  27,50

  23,49

 • Quick view

  Boon Lawn Afdruiprekje Grijs

  Dit Boon Lawn Afdruiprekje Grijs is een ideaal afdruiprekje! Het gras houdt de objecten rechtop terwijl het overtollige water wegdruipt in het opvangbakje. Het afdruiprekje is gemakkelijk te onderhouden.
  35,-
 • Quick view

  Boon Sprig Afdruiprekje

  Het Boon Sprig Afdruiprekje is handig voor het laten drogen van kleinere babyspullen zoals fopspenen en flesjes. Dit afdruiprekje heeft een vorm van een plant en maakt ruimte voor wat grotere producten.
  25,-
 • Quick view

  Boon Travel Trip Afdruiprekje

  Met het Boon Travel Trip Afdruiprekje maak je gemakkelijk drinkflesjes, fopspenen, ventieltjes en borstkolf onderdelen schoon. De set wordt geleverd in een compacte box en inclusief verschillende borsteltjes.
  25,-
 • Quick view

  Beaba Zuigflessen Uitdruiprek

  Het Beaba Zuigflessen Uitdruiprek is ruim genoeg voor 6 flessen en alle bijbehorende accessoires. Het uitdruiprek staat op een voet met een opstaande rand die de druppels opvangt. Makkelijk schoonmaken dus!
  34,99
9 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot