Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

BeSafe autostoel

 

Ga je voor extra veiligheid en wil je het beste voor je kindje? Een BeSafe autostoel staat garant voor optimale veiligheid, comfort en gebruiksgemak. BeSafe heeft een grote collectie aan autostoeltjes. De autostoelen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Zo kun jij vast wel een autostoeltje vinden dat helemaal bij jou en je kindje past.

Lees meer...

 

Tegen de rijrichting in

In de begin periode moeten de BeSafe autostoeltjes tegen de rijrichting in geplaatst worden. Uit onderzoek is gebleken dat dit 5 keer veiliger is als autostoeltjes die met de rijrichting mee geplaatst worden. Het hoofd en de nek van je kindje zijn op deze manier beter beschermd. Bij een frontale botsing zal het hoofdje van je kind niet naar voren klappen. Dat voorkomt een klap op het nekje. Aangezien het hoofd van kinderen in verhouding erg groot en zwaar is, is de nek van je kindje pas na 15 maanden sterk genoeg voor zo’n klap.

 

Gebruiksvriendelijke autostoeltjes

De BeSafe autostoeltjes zijn eenvoudig te installeren. Dat is handig wanneer je meerdere auto’s hebt of als opa en oma een keertje oppassen. De magneetjes in de gordelriemen zorgen ervoor dat je kindje zonder moeite in de autostoel gezet kan worden. Dat is handig voor jezelf, maar ook voor je kind als hij straks groot genoeg om zelf in het stoeltje te klimmen. De meeste autostoeltjes zijn geschikt voor Isofix.

 

BeSafe autostoel online verkrijgbaar

Alle autostoelen van BeSafe zijn online verkrijgbaar. Deze zijn snel en eenvoudig te bestellen via onze webshop. Voor veel autostoeltjes binnen NL geldt: op werkdagen vóór 20.00 uur besteld en betaald met iDEAL, dezelfde dag nog verzonden. In de meeste gevallen heb je de Besafe autostoel dan de volgende dag al in huis. Dat is pas handig shoppen!

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

8 producten

Populariteit
 • BeSafe Stretch Autostoeltje
  659,- Adviesprijs 0,-
 • BeSafe Go Beyond Autostoeltje
  389,- Adviesprijs 0,-
 • BeSafe Beyond 360 Autostoeltje
  499,- Adviesprijs 0,-
 • BeSafe iZi Go Modular X2 I-Size Baby Autostoeltje
  209,- Adviesprijs 0,-
 • BeSafe iZi Flex Fix 2 i-Size Autostoeltje
  329,- Adviesprijs 0,-
 • BeSafe Stretch B Autostoeltje
  829,- Adviesprijs 0,-
 • BeSafe iZi Turn B i-Size Autostoeltje
  659,- Adviesprijs 0,-
 • BeSafe iZi Turn M I-Size Autostoeltje
  599,- Adviesprijs 0,-
Filteren

8 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader