Done by Deer badjas of badcape

Done by Deer heeft leuke en comfortabele badjasjes en badcapes voor jou kindje. Met het badjasje van Done by Deer houd je je kindje heerlijk warm als het uit bad komt. Bekijk het hele aanbod van Done by Deer op onze website en ontdek alle leuke items van dit Scandinavische merk!

Lees meer...

Comfort van de Done by Deer badjas

Comfortabel is de Done by Deer badjas zeker. De Done by Deer badjas voelt heerlijk zacht en warm aan wanneer je kindje de Done by Deer badjas draagt. De Done by Deer badjasjes zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en hebben een leuke print. De Done by Deer badjasjes hebben een lieve en vrolijke uitstraling. En door het handige ceintuur om het Done by Deer badjasje kun je de Done by Deer badjas gemakkelijk aan en uit doen bij je kindje.

Materiaal van de Done by Deer badjas

De Done by Deer badjas is gemaakt van hoogwaardige materialen. Dit betekent dan ook dat de kwaliteit van de Done by Deer badjas erg goed is. Door de capuchon aan het Done by Deer badjasje houd je het hoofdje van je kindje ook heerlijk warm. De Done by Deer badjas is een item wat jou kindje eigenlijk niet kan missen in haar of zijn kledingkast. Ook zijn de Done by Deer badjasjes erg leuk om cadeau te geven, bijvoorbeeld als kraamcadeau. Je kunt de Done by Deer badjasjes overigens gewoon wassen in de wasmachine.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Done by Deer Sea Friends Badjas 1-2 jaar

  In deze Done by Deer Sea Friends Badjas 1-2 jaar blijft je kindje warm als het uit bad komt. Gemaakt van zacht materiaal en beschikt over een capuchon. Door middel van een strik is de jas open en dicht te maken.

  Normale prijs: 59,95

  Special Price 39,99

 • Quick view

  Done by Deer Sea Friends Badjas 3-4 jaar

  In deze Done by Deer Sea Friends Badjas 3-4 jaar blijft je kindje warm als het uit bad komt. Gemaakt van zacht materiaal en beschikt over een capuchon. Door middel van een strik is de jas open en dicht te maken.

  Normale prijs: 59,95

  Special Price 44,96

 • Quick view

  Done by Deer Sea Friends Badjas Beige

  In deze Done by Deer Sea Friends Badjas Beige blijft je kindje warm als het uit bad komt. Gemaakt van zacht materiaal en beschikt over een capuchon. Door middel van een strik is de jas open en dicht te maken.

  59,95

  44,96

 • Quick view

  Done by Deer Sea Friends Badjas Beige 1-2 jaar

  In deze Done by Deer Sea Friends Badjas Beige 1-2 jaar blijft je kindje warm als het uit bad komt. Gemaakt van zacht materiaal en heeft een capuchon. Door middel van een strik is de jas open en dicht te maken.
  62,95
4 Resultaten
Trustpilot