Luma badjassen

Luma badjassen zijn mooi én comfortabel. Een badjas is heel fijn voor je kindje na het badderen. De meeste Luma badjassen zijn gemaakt van badstof. Dit katoenen weefsel neemt heel gemakkelijk vocht op. Wordt het nat, dan droogt het ook heel snel weer op.

Lees meer...

Details van Luma badjassen

Aan de meeste Luma badjassen zit een capuchon om het hoofd van je kindje warm te houden. Meestal maak je de badjas dicht met behulp van een lint. Luma badjassen zijn meestal verkrijgbaar in verschillende kleuren. Vul jouw gekozen Luma badjas aan met Luma verzorgingsproducten van dezelfde serie.

Over Luma

Luma is in 2010 ontstaan als het ‘zusje’ van het bekende Nederlandse merk Bébé-Jou. Bij de producten van Luma is vooral aandacht besteed aan een modern design. Dat zie je terug in de strakke vormgeving en de keuzes voor het kleurgebruik.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Luma Multi Lines Badjas Mt. 86 / 92

  In deze Luma Multi Lines Badjas Mt. 86 / 92 met capuchon blijft je kindje heerlijk warm als het uit bad komt. De badjas is gemaakt van zacht materiaal Door middel van een strikje is de jas open en dicht te maken.
  39,99
 • Quick view

  Luma Half Moon Badjas Mt. 86 / 92

  In deze Luma Half Moon Badjas Mt. 86 / 92 met capuchon blijft je kindje heerlijk warm als het uit bad komt. De badjas is gemaakt van zacht materiaal Door middel van een strikje is de jas open en dicht te maken.
  39,99
 • Quick view

  Luma Tropical Island Badjas Mt. 86 / 92

  In deze Luma Tropical Island Badjas Mt. 86 / 92 blijft je kindje heerlijk warm als het uit bad komt. De badjas is gemaakt van zacht materiaal en beschikt over een capuchon. Door middel van een strikje is de jas open en dicht te maken.
  29,99
 • Quick view

  Luma Sunset Shapes Badjas Mt. 86 / 92

  In deze Luma Sunset Shapes Badjas Mt. 86 / 92 met capuchon blijft je kindje heerlijk warm als het uit bad komt. De badjas is gemaakt van zacht materiaal Door middel van een strikje is de jas open en dicht te maken.
  29,99
 • Quick view

  Luma Bow Deco Badjas Mt. 86 / 92

  In deze Luma Bow Deco Badjas Mt. 86/92 met capuchon blijft je kindje heerlijk warm als het uit bad komt. De badjas is gemaakt van zacht materiaal Door middel van een strikje is de jas open en dicht te maken.
  29,99
5 Resultaten
Trustpilot