Mats en Merthe jurkje

Mats en Merthe heeft 100% natuurlijke producten. Zo komt je kindje zo min mogelijk in aanraking met schadelijke stoffen. Door de natuurlijke materialen hebben de producten van Mats en Merthe dan ook een goede kwaliteit. En het jurkje van Mats en Merthe kan dan ook zeker niet missen in de kledingkast van je kindje.

Design van het Mats en Merthe jurkje

De jurkjes van Mats en Merthe hebben een lieve uitstraling en hebben mooie lichte kleuren en een leuk klein detail. De Mats en Merthe jurkjes zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en maten. Door de juiste pasvorm van het Mats en Merthe jurkje sluit het Mats en Merthe jurkje mooi aan op de huid van je kindje. Het Mats en Merthe jurkje valt vrij wel met elk ander kledingstuk te combineren. Het Mats en Merthe jurkje voelt heerlijk zacht en comfortabel aan wanneer je kindje het Mats en Merthe jurkje draagt.

Materialen van het Mats en Merthe jurkje

Het materiaal van het Mats en Merthe jurkje is 100% katoen. Dit is een hoogwaardig materiaal wat ook zorgt voor een goede kwaliteit van het Mats en Merthe jurkje. Het Mats en Merthe jurkje is mooi afgewerkt en is te verkrijgen met korte mouw en lange mouw voor als het wat kouder wordt buiten. Je kunt het Mats en Merthe jurkje overigens gewoon wassen in de wasmachine. Ook zijn de jurkjes van Mats en Merthe erg leuk om cadeau te geven aan iemand, bijvoorbeeld als kraamcadeau. Bij een bestelling van €20 euro veervallen de verzendkosten.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Mats & Merthe Jurkje Lange Mouwen

  Dit stijlvolle Mats & Merthe Jurkje Lange Mouwen is echt een musthave voor pasgeboren kindjes. Het jurkje heeft een goede pasvorm, voelt heerlijk zacht aan en is afgewerkt met een plooi en strikje.
  34,99
 • Quick view

  Mats & Merthe Jurkje Korte Mouwen

  Deze stijlvolle Mats & Merthe Jurkje Korte Mouwen is echt een musthave voor pasgeboren kindjes. Het jurkje heeft een goede pasvorm, voelt heerlijk zacht aan en is afgewerkt met een plooi en strikje.
  34,99
2 Resultaten
Trustpilot