Laessig shirtjes

Laessig heeft de leukste shirtjes voor jouw kindje. De shirtjes van Laessig zijn mooi en comfortabel. Eigenlijk kunnen de shirtjes van Laessig niet missen in de kledingkast van jouw kindje. Bekijk ons hele aanbod van Laessig online op onze website.

Lees meer...

Comfort van het Laessig shirt

Comfort hebben de shirtjes van Laessig zeker. Het Laessig shirt sluit mooi aan wanneer je kindje het Laessig shirtje aan heeft. Dit komt door de goede pasvorm van de Laessig shirtjes. De shirtjes van Laessig zijn stijlvol en hebben een vrolijke uitstraling. Dit komt door de mooie kleuren en leuke printjes die de Laessig shirtjes hebben. Met de shirtjes van Laessig maak je de outfit van je kindje helemaal compleet.

Materiaal en eigenschappen van het Laessig shirt

De shirtjes van Laessig zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Omdat de Laessig shirtjes gemaakt zijn van hoogwaardig materiaal is de kwaliteit dan ook zeer goed. Door de handige drukknopjes kun je het Laessig shirtje gemakkelijk aan en uit doen bij je kindje. Ook zijn de Laessig shirtjes erg leuk om cadeau te geven aan iemand, bijvoorbeeld als kraamcadeau. Bij een bestelling vanaf €20,- vervallen de verzendkosten. Je kunt de Laessig shirtjes wassen in de wasmachine op 40 graden.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Laessig Muslin T-Shirt Lange Mouw

  Dit stijlvolle Laessig Muslin T-Shirt Lange Mouw mag niet ontbreken in de kledingkast van je kindje. Het T-shirt is gemaakt van hoogwaardig en comfortabel materiaal en is gemakkelijk aan- en uit te trekken.
  27,95
 • Quick view

  Laessig Kimono Triangle T-shirt Blue

  Dit Laessig Kimono Triangle T-shirt Blue mag niet ontbreken in de kledingkast van je kindje. Het T-shirt is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is dankzij de handige drukknoopjes gemakkelijk aan- en uit te trekken.
  16,95
 • Quick view

  Laessig Kimono Striped T-shirt Grey Melange

  Dit Laessig Kimono Striped T-shirt Grey Melange mag niet ontbreken in de kledingkast van je kindje. Het T-shirt is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is dankzij de handige drukknoopjes gemakkelijk aan- en uit te trekken.
  16,95
 • Quick view

  Laessig Kimono Dots T-shirt

  Dit Laessig Kimono Dots T-shirt mag niet ontbreken in de kledingkast van je kindje. Het T-shirt is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is dankzij de handige drukknoopjes gemakkelijk aan- en uit te trekken.
  18,95
 • Quick view

  Laessig Triangle T-shirt Lange Mouw Cinnamon Mt. 74-80

  Dit Laessig Triangle T-shirt Lange Mouw Cinnamon Mt. 74-80 mag niet ontbreken in de kledingkast van je kindje. Het T-shirt is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is gemakkelijk aan- en uit te trekken.

  18,95

  17,95

 • Quick view

  Laessig Triangle T-shirt Lange Mouw Blue Mt. 74-80

  Dit Laessig Triangle T-shirt Lange Mouw Blue Mt. 74-80 mag niet ontbreken in de kledingkast van je kindje. Het T-shirt is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is gemakkelijk aan- en uit te trekken.

  18,95

  17,95

 • Quick view

  Laessig Terry Shirt

  Dit stijlvolle Laessig Terry Shirt is een echte must-have voor jouw kindje. Het shirt heeft een leuke kleur en door de heerlijke zachte stof zit het erg comfortabel. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  19,95
 • Quick view

  Laessig Dots T-shirt Lange Mouw Curry Mt. 74-80

  Dit Laessig Dots T-shirt Lange Mouw Curry Mt. 74-80 mag niet ontbreken in de kledingkast van je kindje. Het T-shirt is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is gemakkelijk aan- en uit te trekken.

  18,95

  17,05

8 Resultaten
Trustpilot