Baby walker

Een babywalker (loopstoel) helpt jouw kindje bij het zetten van de eerste stapjes waarbij het nog de veiligheid en ondersteuning biedt die het kindje dan nog nodig heeft. De babywalkers zijn vaak vanaf 6 maanden te gebruiken. Het biedt een goede en veilige training voor het zelfstandig lopen. Bij Babypark hebben we loopstoelen van A-merken zoals Topmark. Je bestelt ze eenvoudig vanuit onze webshop en de prijzen worden gedekt door onze laagsteprijsgarantie.

Lees meer...

Babywalker assortiment

In ons assortiment baby walker vind je loopstoelen met zwenkwieltjes waardoor jouw kleine eenvoudig alle kanten op kan en nooit ergens vast komt te zitten. Verschillende loopstoelen beschikken over een inklapbaar frame zodat ze eenvoudig zijn op te bergen en mee te nemen. Wil je een baby walker op de groei, zorg er dan voor dat je een model aanschaft dat een verstelbare zithoogte heeft (meestal in drie standen). Zo komen de voeten altijd goed bij de vloer. Er zijn ook 3-in-1 babywalkers waarbij het eerst (vanaf 6 maanden) als loopstoel is te gebruiken, vervolgens (vanaf 9 maanden) het zitje weggehaald kan worden en er los mee kan worden gelopen met een stuurtje (loop trainer). In de laatste fase vanaf 18 maanden kan er een zadel gemonteerd worden waardoor jouw kindje erop kan rijden. Veel van de babywalkers bieden ook een soort dashboard met speeltjes en muziekjes waarmee jouw kindje lang zoet is.

Bestellen babywalker

Voor welke baby walker je ook gaat, het is altijd van een gerenommeerd merk dus van hoge kwaliteit. Bestel je het voor 20:00 uur dan versturen we het dezelfde dag. Als de bestelwaarde 20 euro of hoger is, dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Wil je de loopstoelen eens in een van onze 10 megastores komen bekijken? Dat kan natuurlijk, je vindt de adressen en openingstijden op onze website.

Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Qute Q-Limo Loopstoel

  De Qute Q-Limo Loopstoel is verstelbaar in verschillende hoogtes en kan gebruikt worden om je kindje in te zetten of er achter te laten lopen. Multifunctioneel dus! Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden.

  Normale prijs: 49,95

  Special Price 44,95

 • Quick view

  Qute Q-Racer Loopstoel

  De Qute Q-Racer Loopstoel is verstelbaar in verschillende hoogtes en kan gebruikt worden om je kindje in te zetten of er achter te laten lopen. Multifunctioneel dus! Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden.

  119,95

  69,95

 • Quick view

  Qute Q-Cooper Loopstoel

  De Qute Q-Cooper Loopstoel is verstelbaar in verschillende hoogtes hierdoor kun je de hoogte van de stoel aanpassen aan de zithoogte en lengte van je kindje. Geschikt voor kinderen vanaf 6 tot 24 maanden.

  Normale prijs: 69,95

  Special Price 59,95

 • Quick view

  Wheelybug Tijger Loopwagen Small

  De Wheelybug Tijger Loopwagen Small zorgt voor jarenlang speelplezier voor je kindje. De vrolijke loopwagen is geschikt voor kindjes vanaf 12 maanden en is dankzij de 360° zwenkwieltjes enorm wendbaar.

  74,95

  69,90

 • Quick view

  Babymoov 2-in-1 Loopstoel Zink

  Dankzij de Babymoov 2-in-1 Loopstoel Zink leert je kindje al snel zelfstandig te lopen. Daarnaast is de stoel ook voorzien van een comfortabele zitting en speelblad vol leuke activiteiten met vrolijke speeltjes.

  129,90

  109,-

 • Quick view

  Wheelybug Biggetje Loopwagen Small

  De Wheelybug Biggetje Loopwagen Small zorgt voor jarenlang speelplezier voor je kindje. De vrolijke loopwagen is geschikt voor kindjes vanaf 12 maanden en is dankzij de 360° zwenkwieltjes enorm wendbaar.

  74,95

  69,90

 • Quick view

  Wheelybug Bij Loopwagen Small

  De Wheelybug Bij Loopwagen Small zorgt voor jarenlang speelplezier voor je kindje. De vrolijke Wheelybug loopwagen is geschikt voor kindjes vanaf 12 maanden en is dankzij de 360° zwenkwieltjes enorm wendbaar.

  74,95

  69,90

 • Quick view

  Topmark Jean 2-in-1 Loopstoel

  De Topmark Jean 2-in-1 Loopstoel is verstelbaar in drie verschillende hoogtes en kan ook worden gebruikt als loopwagen en schommelstoel. Multifunctioneel dus! Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden tot 12 kg.
  74,90
 • Quick view

  Topmark Lexi 2-in-1 Loopstoel

  De Topmark Lexi 2-in-1 Loopstoel is verstelbaar in verschillende hoogtes en kan gebruikt worden om je kindje in te zetten of er achter te laten lopen. Multifunctioneel dus! Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden.
  59,-
9 Resultaten
Trustpilot