Babybestek

Ook voor bestek voor de baby kun je slagen in het assortiment van Babypark. Zo hebben we mooie setjes van het Zweedse merk BabyBjörn. Dit merk timmert hard aan de weg om duurzamere materialen en productieprocessen te vinden om zo de negatieve impact op het milieu te verkleinen. BabyBjörn biedt een 4-delig babybestek bestaande uit twee lepels en twee vorkjes. Deze setjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 maanden. Het bestek is in verschillende pasteltinten verkrijgbaar. Voor welke set je ook kiest, je betaalt er nooit teveel voor dankzij onze laagsteprijsgarantie. Een team van prijsmeters houdt geregeld de prijzen in de gaten. Mocht je binnen twee weken na aanschaf toch een lagere prijs vinden dan betalen wij het verschil terug.

Lees meer...

Assortiment bestek baby

In het assortiment hebben we leuke babybestek setjes van BabyBjörn die in verschillende kleuren beschikbaar zijn. De set bestaat uit een vork en lepeltje die zo gemaakt zijn dat ze niet in het bord vallen. De lepel en vork zijn speciaal geschikt gemaakt voor kleine kinderhanden en kunnen tot 90 graden in de magnetron gebruikt worden. Het gebruikte baby bestek van polypropyleen kun je in de vaatwasser schoonmaken met al het andere bestek. De mooie zachte kleuren van het bestek en de oogjes er op zorgen er ook voor dat jouw kindje het graag gebruikt. Een prima mogelijkheid om jouw kindje al vroeg de basiskennis te leren van het eten met bestek.

Bestellen baby bestek

Bestellen van een besteksetje voor jouw baby is heel eenvoudig. Je plaatst de bestelling liefst voor 20:00 uur want als je dat doet dan verzenden we het nog dezelfde werkdag. Bestel je meerdere items en komt de totale bestelwaarde uit op 20 euro of meer dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Naast de webshop is het ook mogelijk om ons assortiment met eigen ogen te komen bekijken. Hiervoor hebben we 10 megastores tot jouw beschikking. De adresgegevens en contactgegevens vind je op de website.

Lees minder...
51 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  BabyBjörn Lepel en Vork 4-Delig Pastelgeel

  Je kindje kan met deze BabyBjörn Lepel en Vork 4-Delig Pastelgeel netjes leren eten. De lepel en vork zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en eenvoudig vast te pakken met kleine handjes. Wordt als 4-delige set geleverd.
  17,90
 • Quick view

  Laessig Garden Explorer Lepel Set

  Dit Laessig Garden Explorer Lepel Set is bedoeld voor kinderen die zelfstandig willen leren eten. De set is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit vier lepels. De voorzijde is voorzien van een leuke print.
  7,95
 • Quick view

  Smallstuff Auto Bestekset

  Dit stijlvolle Smallstuff Auto Bestekset is bedoeld voor kinderen die zelfstandig willen leren eten. Het voordeel van dit bestek is dat het niet scherp is. De voorzijde is voorzien van een leuke print.
  7,50
 • Quick view

  Laessig Tiny Farmer Sheep / Goose Lepel Set Naturel

  Dit Laessig Tiny Farmer Sheep / Goose Lepel Set Naturel is bedoeld voor kinderen die zelfstandig willen leren eten. De set is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit vier lepels. Voorzien van een leuke print.
  7,95
 • Quick view

  Smallstuff Butterfly & Co. Bestekset

  Dit stijlvolle Smallstuff Butterfly & Co. Bestekset is bedoeld voor kinderen die zelfstandig willen leren eten. Het voordeel van dit bestek is dat het niet scherp is. De voorzijde is voorzien van een leuke print.
  7,50
 • Quick view

  Sebra Roestvrijstaal Bestekset

  De Sebra Roestvrijstaal Bestekset bestaat uit een vork, lepel en mes voor je kindje. Het bestek van Sebra is zo gemaakt dat je kindje het zelf makkelijk kan vasthouden. Zo kan je kindje zelfstandig eten.
  18,-
 • Quick view

  OXO Tot Silicone Lepels 2 Stuks

  De handige OXO Tot Silicone Lepels 2 Stuks zijn onmisbaar als je kindje gaat beginnen aan zijn of haar eerste maaltijd. De lepels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor in de vaatwasser.
  14,95
 • Quick view

  Laessig Little Water Lepel Set Swan

  Deze Laessig Little Water Lepel Set Swan is bedoeld voor kinderen die zelfstandig willen leren eten. De set is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit vier lepels. Voorzien van een leuke print.
  7,95
 • Quick view

  Elodie Details Baby Lepel

  De Elodie Details Baby Lepel is voorzien van een lange steel en schuine schacht om je kindje mee te voeden. Bovendien kan de lepel worden gegraveerd waarmee je direct een perfect kraamcadeau hebt.
  14,90
 • Quick view

  Laessig Little Water Lepel Set Whale

  Deze Laessig Little Water Lepel Set Whale is bedoeld voor kinderen die zelfstandig willen leren eten. De set is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit vier lepels. Voorzien van een leuke print.
  7,95
 • Quick view

  Laessig Tiny Farmer Sheep / Goose Lepel Set Blue

  Dit Laessig Tiny Farmer Sheep / Goose Lepel Set Blue is bedoeld voor kinderen die zelfstandig willen leren eten. De set is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit vier lepels. Voorzien van een leuke print.
  7,95
 • Quick view

  Nijntje Warmtegevoelige Lepelset 3 Stuks

  De Nijntje Warmtegevoelige Lepelset 3 Stuks is ideaal om je kindje makkelijk en veilig mee te voeden. De lepels zijn warmtegevoelig en kleuren geel als het eten te warm is voor je kindje om te eten.
  4,99
 • Quick view

  Nijntje Lepelset Extra Lang 6 Stuks

  De Nijntje Lepelset Extra Lang 6 Stuks is voorzien van een lange handgreep waardoor je je kindje eenvoudig kan voeden. De lepels zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden en kunnen na gebruik de vaatwasser in.
  4,99
 • Quick view

  Done by Deer YummyPlus Bestekset

  De Done by Deer YummyPlus Bestekset bestaat uit een vork, lepel en mes voor je kindje. Het bestek is zo gemaakt dat je kindje het zelf makkelijk kan vasthouden. zo kan je kindje zelfstandig eten.
 • Quick view

  Beaba Bestekset

  Het handige Beaba Bestekset bestaat uit een vork, lepel en mes voor je kindje. Het bestek is zo gemaakt dat je kindje het zelf gemakkelijk kan vasthouden. zo kan je kindje zelfstandig leren eten.

  Normale prijs: 18,50

  Special Price 17,99

 • Quick view

  OXO Tot Vork en Lepel

  Leer je kindje vanaf ongeveer 1 jaar netjes eten met de OXO Tot Vork en Lepel. De vork en lepel zijn gemaakt van zeer stevig, duurzaam materiaal en beschikken over gebogen handgrepen met antislip.
 • Quick view

  Beaba Bestekset Old Pink

  Het handige Beaba Bestekset Old Pink bestaat uit een vork, lepel en mes voor je kindje. Het bestek is zo gemaakt dat je kindje het zelf makkelijk kan vasthouden. zo kan je kindje zelfstandig leren eten.
  17,99
 • Quick view

  Beaba Ergonomisch Bestek

  Het Beaba Ergonomisch Bestek is een echte aanrader wanneer je kindje graag zelf wilt eten. De lepel en vork zijn makkelijk vast te houden. Daarbij maakt het niet uit of je links- of rechtshandig is.
  9,50
 • Quick view

  Beaba Silicone Lepel Tweede Maaltijd

  De Beaba Silicone Lepel Tweede Maaltijd is ideaal om je kindje zelfstandig te laten eten. Het beschikt over flexibel siliconen materiaal en de handgreep is speciaal geschikt voor de kleine handjes.
 • Quick view

  Done by Deer Dreamy Dots Bestekset

  De Done by Deer Dreamy Dots Bestekset bestaat uit een vork, lepel en mes voor je kindje. Het bestek is zo gemaakt dat je kindje het zelf makkelijk kan vasthouden. zo kan je kindje zelfstandig leren eten.
 • Quick view

  Done By Deer Sea Friends Lepels 3 Stuks

  De stijlvolle Done By Deer Sea Friends Lepels 3 Stuks zijn ideaal om de eerste hapjes aan je kindje te geven. De lepels met print zijn gemaakt van hoogwaardig melamine en is geschikt voor in de vaatwasmachine.

  6,95

  6,26

 • Quick view

  Laessig Garden Explorer Bestek

  Dit Laessig Garden Explorer Bestek is bedoeld voor kinderen die zelfstandig willen leren eten. Het voordeel van dit bestek is dat het niet extreem scherp is. De voorzijde is voorzien van een leuke print.
  7,95
 • Quick view

  Skip Hop Zoo Bestekset Lama

  Met het Skip Hop Zoo Bestekset Lama beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. De set bestaat uit een vork met lepel die je kindje gemakkelijk kan vasthouden. Verder is de set gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  8,99
 • Quick view

  Elodie Details Bestekset

  De moderne Elodie Details Bestekset bestaat uit een vork, lepel en mes die je kindje vanaf 18 maanden kan gebruiken. Het bestek is ontworpen zodat je kindje het makkelijk kan vasthouden en kan leren eten.
  29,90
51 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3