Babybestek

Ook voor bestek voor de baby kun je slagen in het assortiment van Babypark. Zo hebben we mooie setjes van het Zweedse merk BabyBjörn. Dit merk timmert hard aan de weg om duurzamere materialen en productieprocessen te vinden om zo de negatieve impact op het milieu te verkleinen. BabyBjörn biedt een 4-delig babybestek bestaande uit twee lepels en twee vorkjes. Deze setjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 maanden. Het bestek is in verschillende pasteltinten verkrijgbaar. Voor welke set je ook kiest, je betaalt er nooit teveel voor dankzij onze laagsteprijsgarantie. Een team van prijsmeters houdt geregeld de prijzen in de gaten. Mocht je binnen twee weken na aanschaf toch een lagere prijs vinden dan betalen wij het verschil terug.

Lees meer...

Assortiment bestek baby

In het assortiment hebben we leuke babybestek setjes van BabyBjörn die in verschillende kleuren beschikbaar zijn. De set bestaat uit een vork en lepeltje die zo gemaakt zijn dat ze niet in het bord vallen. De lepel en vork zijn speciaal geschikt gemaakt voor kleine kinderhanden en kunnen tot 90 graden in de magnetron gebruikt worden. Het gebruikte baby bestek van polypropyleen kun je in de vaatwasser schoonmaken met al het andere bestek. De mooie zachte kleuren van het bestek en de oogjes er op zorgen er ook voor dat jouw kindje het graag gebruikt. Een prima mogelijkheid om jouw kindje al vroeg de basiskennis te leren van het eten met bestek.

Bestellen baby bestek

Bestellen van een besteksetje voor jouw baby is heel eenvoudig. Je plaatst de bestelling liefst voor 20:00 uur want als je dat doet dan verzenden we het nog dezelfde werkdag. Bestel je meerdere items en komt de totale bestelwaarde uit op 20 euro of meer dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Naast de webshop is het ook mogelijk om ons assortiment met eigen ogen te komen bekijken. Hiervoor hebben we 10 megastores tot jouw beschikking. De adresgegevens en contactgegevens vind je op de website.

Lees minder...
48 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  BabyBjörn Lepel en Vork 4-Delig Pastelgeel

  Je kindje kan met deze BabyBjörn Lepel en Vork 4-Delig Pastelgeel netjes leren eten. De lepel en vork zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en eenvoudig vast te pakken met kleine handjes. Wordt als 4-delige set geleverd.
  20,-
 • Quick view

  Nijntje Schaaltjes- en Lepelset 6 Stuks

  Deze Nijntje Bewaarbakjes 6 Stuks zijn erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. De bakjes zijn gemaakt van BPA-vrij materiaal en 100% waterdicht. Geschikt voor de vaatwasser, magnetron en vriezer

  Normale prijs: 10,99

  Special Price 8,79

 • Quick view

  Jollein Siliconen Lepels 2 Stuks

  De stijlvolle Jollein Siliconen Lepels 2 Stuks zijn onmisbaar als je kindje gaat beginnen aan zijn of haar eerste maaltijd. De lepels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor in de vaatwasser.

  Normale prijs: 7,99

  Special Price 6,39

 • Quick view

  Done by Deer Deer Friends Bestekset

  Het Done by Deer Deer Friends Bestekset bestaat uit een vork, lepel en mes voor je kindje. Het bestek is zo gemaakt dat je kindje het zelf makkelijk kan vasthouden. Zo kan je kindje zelfstandig leren eten.

  24,95

  21,21

 • Quick view

  Munchkin Color Changing Bestekset

  Met de Munchkin Color Changing Bestekset leert je kindje op een leuke manier zelfstandig eten. De top van de peutervork of peutermes veranderd magisch van kleur als het in aanraking komt met warm of koud eten.

  9,95

  7,99

 • Quick view

  OXO Tot Silicone Lepels 2 Stuks

  De handige OXO Tot Silicone Lepels 2 Stuks zijn onmisbaar als je kindje gaat beginnen aan zijn of haar eerste maaltijd. De lepels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor in de vaatwasser.

  Normale prijs: 14,95

  Special Price 11,63

 • Quick view

  Laessig Tiny Farmer Sheep / Goose Lepel Set Naturel

  Dit Laessig Tiny Farmer Sheep / Goose Lepel Set Naturel is bedoeld voor kinderen die zelfstandig willen leren eten. De set is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit vier lepels. Voorzien van een leuke print.

  8,95

  7,16

 • Quick view

  Laessig Tiny Farmer Sheep / Goose Lepel Set Blue

  Dit Laessig Tiny Farmer Sheep / Goose Lepel Set Blue is bedoeld voor kinderen die zelfstandig willen leren eten. De set is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit vier lepels. Voorzien van een leuke print.
  8,95
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Bestekset

  Het Little Dutch Sailors Bay Bestekset bestaat uit een vork, lepel en mes voor je kindje. Het bestek is zo gemaakt dat je kindje het zelf makkelijk kan vasthouden. Zo kan je kindje zelfstandig leren eten.

  9,99

  9,79

 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Bestekset

  Het Little Dutch Flowers & Butterflies Bestekset bestaat uit een vork, lepel en mes voor je kindje. Het bestek is zo gemaakt dat je kindje het zelf makkelijk kan vasthouden. Zo kan je kindje zelfstandig leren eten.
  9,99
 • Quick view

  Done By Deer Raffi Vork Set 4 Stuks

  Dit Done By Deer Raffi Vork Set 4 Stuks is bedoeld voor kinderen die zelfstandig willen leren eten. De set is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit vier vorken. Voorzien van een stijlvol ontwerp.
  12,95
 • Quick view

  Babymoov Silicone Lepels 5 Stuks

  De Babymoov Silicone Lepels 5 Stuks zijn ideaal om je kindje makkelijk en veilig mee te voeden. De Babymoov lepels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en wasbaar in de wasmachine. Geschikt vanaf 6 maanden.
  19,99
 • Quick view

  Sebra Roestvrijstaal Bestekset

  De Sebra Roestvrijstaal Bestekset bestaat uit een vork, lepel en mes voor je kindje. Het bestek van Sebra is zo gemaakt dat je kindje het zelf makkelijk kan vasthouden. Zo kan je kindje zelfstandig eten.
  18,-
 • Quick view

  Elodie Details Baby Lepel

  De Elodie Details Baby Lepel is voorzien van een lange steel en schuine schacht om je kindje mee te voeden. Bovendien kan de lepel worden gegraveerd waarmee je direct een perfect kraamcadeau hebt.
  14,90
 • Quick view

  Smallstuff Butterfly & Co. Bestekset

  Dit stijlvolle Smallstuff Butterfly & Co. Bestekset is bedoeld voor kinderen die zelfstandig willen leren eten. Het voordeel van dit bestek is dat het niet scherp is. De voorzijde is voorzien van een leuke print.
  7,50
 • Quick view

  Babymoov Lepels 5 Stuks

  De Babymoov Lepels 5 Stuks zijn ideaal als je kindje zijn eerste hapjes zelfstandig leert eten. De Babymoov lepels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en wasbaar in de wasmachine. Geschikt vanaf 8 maanden.

  11,50

  7,90

 • Quick view

  Done by Deer Deer Friends Kiddish Bestek

  Dit Done by Deer Deer Friends Kiddish Bestek mag niet ontbreken wanneer je je kindje zelfstandig leert eten. Het vrolijke bestek is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit een vork, lepel en mes.

  Normale prijs: 12,95

  Special Price 10,36

 • Quick view

  Laessig Cellulose Uni Lepel Set

  Dit Laessig Cellulose Uni Lepel Set beschikt over een vrolijke print. Daarnaast zijn de lepels geschikt voor kinderen die zelfstandig willen leren eten. De lepels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 8,95

  Special Price 7,61

 • Quick view

  Laessig Little Water Lepel Set Whale

  Deze Laessig Little Water Lepel Set Whale is bedoeld voor kinderen die zelfstandig willen leren eten. De set is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit vier lepels. Voorzien van een leuke print.
  8,95
 • Quick view

  Done By Deer Lalee Lepel Set 4 Stuks

  Dit Done By Deer Lalee Lepel Set 4 Stuks is bedoeld voor kinderen die zelfstandig willen leren eten. De set is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit vier lepels. Voorzien van een stijlvol ontwerp.

  Normale prijs: 12,95

  Special Price 10,36

 • Quick view

  Laessig Little Water Lepel Set Swan

  Deze Laessig Little Water Lepel Set Swan is bedoeld voor kinderen die zelfstandig willen leren eten. De set is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit vier lepels. Voorzien van een leuke print.
  8,95
 • Quick view

  Done By Deer Deer Friends Lepel en Vork

  De stijlvolle Done By Deer Deer Friends Lepel en Vork bestaat uit een vork en lepel voor je kindje. Het bestek is zo gemaakt dat je kindje het zelf makkelijk kan vasthouden. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  18,95
 • Quick view

  Done By Deer Wally Lepel Set 3 Stuks

  Dit Done By Deer Wally Lepel Set 3 Stuks is bedoeld voor kinderen die zelfstandig willen leren eten. De set is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit 3 lepels. Voorzien van een stijlvol ontwerp.
  9,95
 • Quick view

  Laessig Uni Lepel Set

  Dit Laessig Uni Lepel Set beschikt over een stijlvolle matte afwerking. Verder zijn de lepels geschikt voor kinderen die zelfstandig willen leren eten. De lepels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  9,95

  7,61

48 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot