15 Resultaten
15 Resultaten

Babykamer Brent Wit

 

Babykamer Brent Wit ziet er heel robuust en stoer uit. De meubels zijn vrij strak en modern. Opvallend zijn de smalle spijlen die het Brent Wit ledikant nóg stijlvoller maken. De witte lak van de Brent Wit meubels is vrij tijdloos en bijna overal mee te combineren.

 

Complete babykamer Brent Wit of losse meubels

Meestal is het mogelijk om een volledige babykamer Brent Wit te bestellen met kast, commode en ledikant. Deze meubels zijn ook apart van elkaar verkrijgbaar. Het is echter aan te raden om een volledige babykamer Brent Wit te kopen indien je hier de ruimte voor hebt. Je hebt dan meteen alle meubels compleet. Om de kamer helemaal compleet te maken kun je de kamer aanvullen met een Kidsmil Brent Speelgoedkist Wit.

 

Handige lades van babykamer Brent Wit

De commode van babykamer Brent Wit heeft maar liefst drie grote laden waarin je veel spulletjes kwijt kunt. Ook de kast bevat een lade. De rechte handgrepen aan laden en deuren passen mooi bij de strakke stijl van de meubels. De tinten van het metaal vormen een mooi contrast met de witte kleur van de meubels zelf. Daarnaast zijn deze grote handgrepen natuurlijk ook gewoon praktisch.