Stokke

Stokke ledikanten

Met een Stokke ledikant heb je net wat anders in huis dan dat je bij vele andere ledikanten zou hebben. Deze babybedjes onderscheiden zich van andere in hun soort door de ronde vormen. Niet alleen qua vorm verschilt een Stokke babybed van haar soortgenoten, maar ook voor wat betreft de rest van de uitvoering. Met afwisselend bredere en smallere spijlen ogen de ledikantjes erg modern en stijlvol.

Lees meer...

 

Ontzettend functioneel en fijn in het gebruik

Doordat het bedonderstel van Stokke ledikantjes in hoogte verstelbaar is, zijn deze babybed erg fijn in het gebruik. De hoogte kan aangepast worden naarmate je baby ouder wordt of naar gelang je eigen wensen. Door de goede kwaliteit van het materiaal waarmee iedere Stokke babybed wordt gemaakt, ben je er zeker van dat je baby op een veilige manier in het ledikantje kan liggen. Ook dat is immers heel fijn om te weten als (nieuwe) mama of papa!

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Stokke® Sleepi™ Bed

  Het Stokke® Sleepi™ Bed is een prachtig, stijlvol bed dat met je kindje meegroeit. Het bedje is zeer veilig, beschikt over een verstelbare bodem en is gemaakt van stevig en duurzaam materiaal.
  699,-
 • Quick view

  Stokke® Sleepi™ Mini

  De Stokke® Sleepi™ Mini heeft een in verstelbare matrashoogte en geeft je kindje en beschermd gevoel door de ovale vorm. De wieg is met een (los verkrijgbare) uitbreidingsset uit te breiden tot ledikant.

  477,-

  429,-

2 Resultaten
Trustpilot