Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Babykamer Nova

Babykamer Nova is meestal uitgevoerd in twee kleuren, bijvoorbeeld eikenhout en zwart of eikenhout en wit. Vaak is de buitenkant van bijvoorbeeld de kast wit of zwart en is bij de voorkant de kleur van het hout nog zichtbaar. Dit zorgt voor een mooi effect. Het is vaak ook mogelijk om voor een Europe Baby Nova babykamer te kiezen waarbij alle meubels wel één kleur hebben. Op deze pagina tref je al onze babykamers uit de Nova-serie aan. Meestal zijn dit complete babykamers, wat betekent dat deze vrijwel alle meubels bevatten die je voor de slaapkamer van je kleintje nodig hebt.

Lees meer...

Het materiaal

Babykamer Nova is gemaakt van een combinatie van MDF-materiaal en plaatmateriaal, dat lijkt op eikenhout. De meubels zijn van goede kwaliteit, zodat je hier lang plezier van kunt hebben.

Een complete babykamer Nova kopen

Een complete babykamer Nova bestaat in principe uit een ledikant en een commode of uit een ledikant, een commode en een kast. Bekijk onze uitgebreide productbeschrijving voor ons actuele aanbod. Het heeft veel voordelen om een babykamer Nova aan te schaffen. Je hebt meteen alle benodigde meubels compleet én alle meubels passen heel mooi bij elkaar, zowel qua stijl als qua kleur. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een Europe Baby Nova babykamer online via Babypark.nl. Je profiteert hiermee van de Laagste Prijsgarantie. Als wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een levermoment af te spreken. Wij bezorgen de meubels van de Europe Baby Nova babykamer bij je thuis op het moment dat jou het beste schikt. Indien gewenst, kunnen onze vakbekwame monteurs de meubels meestal ook monteren. Dit is in de meeste gevallen mogelijk tegen een geringe vergoeding.

Lees minder...
  • Europe Baby Nova Babykamer Zwart
    369,99 Adviesprijs 0,-
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader