Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Babykamer Kidsmill Savigno

Ben je op zoek naar een witgelakte babykamer met een klassieke uitstraling? Dan is de babykamer Kidsmill Savigno iets voor jou. De kamer heeft niet alleen een bijzonder design, maar ook veel praktische opbergruimte. Koop je een complete Kidsmill Savigno babykamer, dan heb je een Kidsmill Savigno commode en een Kidsmill Savigno ledikant, eventueel met een Kidsmill Savigno kast. Wil je een 2-deurs of een 3-deurs kast, heb je liever een ledikant van 60 x 120 cm of vind je een iets groter formaat van 70 x 140 iets fijner? De keus is aan jou.

Lees meer...

Het design van babykamer Kidsmill Savigno

Babykamer Kidsmill Savigno bestaat over het algemeen uit witgelakte meubels. Opvallend aan babykamer Kidsmill Savigno is het prachtige kruismotief waarmee de meubels zijn versierd. Niet alleen het hoofd- en voetbord van het ledikant, maar ook de kast- en commodedeurtjes zijn voorzien van deze versiering. Dit houtsnijwerk geeft de meubels net een extra accentje mee, waardoor de klassieke stijl wordt versterkt. Het is echter ook mogelijk om een Kidsmill Savigno babykamer te kopen zonder kruismotief. Verder kun je ook kiezen of je een Kidsmill Savigno babykamer wilt met of zonder extra grijze accenten aan de meubels. De Kidsmill Savigno kast van babykamer Kidsmill Savigno Grijs is helemaal wit en is alleen aan de bovenkant en de onderkant grijs. Hetzelfde geldt voor de Kidsmill Savigno commode van babykamer Kidsmill Savigno Grijs. Het Kidsmill Savigno ledikant van deze serie heeft alleen aan de bovenkant grijze elementen.

Handige commode- en kastindeling

Berg je alle kleine babyspulletjes het liefst gescheiden op? Dan heb je veel profijt van de kleine laden in de kast en de commode. Deze zijn perfect voor het opbergen van bijvoorbeeld sokken, rompertjes of luiers. Met babykamer Kidsmill Savigno ben je van alle gemakken voorzien! Wacht niet langer en bestel vandaag nog de Kidsmill Savigno babykamer van jouw wensen online via onze webshop. Profiteer van onze Laagste Prijs Garantie en een snelle levering!

Lees minder...

Filters

Prijs
Materiaal babykamer
Kies gewenste combinatie
Filteren

3 producten

Populariteit
  • Kidsmill Savigno Babykamer Grijs Met Kruis
    79,- Adviesprijs 0,-
Filteren

3 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader