Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Europe Baby Sterre babykamer

De Europe Baby Sterre babykamer is echt iets voor jou als je houd van de Scandinavische stijl. De Europe Baby Sterre Babykamer is modern en zorgt voor een heerlijke sfeer door de mooie lichte kleurtinten. In de Europe Baby Sterre babykamer krijgen jij en je kindje een rustig en fijn gevoel. De meubels voldoen aan alle eisen van een moderne ouder. 

Lees meer...

Scandinavische babykamer

De Scandinavische stijl is helemaal terug te vinden in de Europe Baby Sterre babykamer. De Lichte kleuren geven dan ook een overzichtelijke kamer. De meubels van de Europe Baby Sterre babykamer zijn erg stijlvol, dit komt bijvoorbeeld doordat de pootjes van het ledikant schuin staan en een andere kleur hebben. Dit geeft net even dat extra detail aan de Europe Baby Sterre babykamer. De Europe Baby Sterre babykamer is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Op deze manier kun je echt kiezen wat bij jullie past.

Praktisch in gebruik

Praktisch is de Europe Baby Sterre babykamer zeker. Dit komt door de ruimte in de kast en lades van de Europe Baby Sterre babykamer. Je kunt gemakkelijk alle kleding en spullen van je kindje kwijt in de kast en in de drie ruime lades van de commode. Door de soft closing kun je geruisloos de drie lades sluiten. Het babybed is verstelbaar in drie verschillende standen. Dit is erg handig zo ligt je kindje altijd op de juiste hoogte in het babybed. Ook voldoen de materialen en meubels uit de Europe Baby Sterre babykamer aan de Europese veiligheidsnormen.

Lees minder...

Filters

Prijs
Afwerking
Doorgroeikamer
Filteren

4 producten

Populariteit
  • Europe Baby Sterre Babykamer Oatmeal / Zwart
    359,99 Adviesprijs 0,-
Filteren

4 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader