Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Europe Baby Babykamer Sylt

Maak je huis gereed voor de komst van je kindje en schaf de mooie babykamer Basicline Sylt aan. Koop je de volledige babykamer met kast, commode en ledikant, dan heb je alle meubels voor je kindje meteen compleet. Het is ook mogelijk om alleen een Basicline Sylt ledikant en een Basicline Sylt commode te kopen. Het Basicline Sylt ledikant is verkrijgbaar in twee verschillende formaten: 60 x 120 cm of 70 x 140 cm. Bij het bestellen van de babykamer kies je zelf welk formaat ledikant je wenst. Alle meubels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en goedgekeurd volgens de Europese veiligheidsnormering.

Lees meer...

Het strakke design van babykamer Basicline Sylt

Babykamer Basicline Sylt heeft een trendy, stak design. De meubels zijn verkrijgbaar in twee verschillende varianten: Sylt Wit en Sylt Oak. De lichte tinten van babykamer Sylt Wit komen heel sfeervol over. Lichte tinten geven ook een gevoel van ruimte en vrolijkheid. De meubels zijn heel goed met allerlei stijlen te combineren. Verder bieden de kast en de commode lekker veel opbergruimte. Babykamer Sylt Oak heeft een lichte, eikenhouten tint. Ook deze variant komt heel sfeervol over. Net als Sylt Wit is ook Sylt Oak met allerlei stijlen te combineren.

Soft close voor geruisloos sluiten van deuren en laden

Even wat uit de commodelade halen, terwijl je kindje ligt te slapen? Dat kan. De soft close geleiders maken het geruisloos sluiten van deurtjes en laden mogelijk. Terwijl jij de lade opent en weer sluit, slaapt je kindje gewoon door. Babykamer Basicline Sylt is online te bestellen via onze webshop. Profiteer van de Laagste Prijsgarantie en onze aantrekkelijke bezorgservice! Je kunt zelf de leverdatum kiezen, mits de meubels op voorraad zijn natuurlijk. Mocht je de meubels door onze vakbekwame monteurs willen laten monteren, dan is dit meestal wel mogelijk. Wij vragen hiervoor een kleine vergoeding.

Lees minder...

Filters

Prijs
Materiaal babykamer
Filteren

5 producten

Populariteit
  • Europe Baby Sylt II Babykamer
    519,99 Adviesprijs 0,-
Filteren

5 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader