Ubbi badspeeltjes

 

Maak jouw kindje blij met Ubbi badspeeltjes. Het Ubbi badspeelgoed voor een baby is verkrijgbaar in allerlei vormen: haaien, dolfijnen, zeesterren en andere figuurtjes. De speeltjes worden meestal per twee of drie stuks geleverd en zijn verkrijgbaar in verschillende, vrolijke kleuren. De Ubbi badspeeltjes in de vorm van haaien en de dolfijnen kan je kindje naar hartenlust op elkaar stapelen of vullen met water. Je kindje zal dit prachtig vinden! Ubbi badspeeltjes zijn ook heel leuk om weg te geven als kraamcadeautje. Met Ubbi badspeelgoed maak je elke baby of peuter blij!

Lees meer...

Ubbi foam badspeeltjes

Ook foam badspeeltjes van Ubbi staan garant voor urenlang speelplezier. Deze speeltjes worden soms wel per 15 stuks geleverd. Een foam badset bestaat vaak uit verschillende vormpjes en diertjes die je kindje kan ophangen aan de rand van het bad of op het water kan laten drijven. Onze Ubbi badspeeltjes zijn vrij van schadelijke stoffen als PVC, BPA en ftalaat.

Over Ubbi

Naast Ubbi badspeeltjes verkopen wij ook andere producten van Ubbi. Onder de naam Ubbi vind je allerlei producten die het leven van jou als ouder of verzorgen een stuk gemakkelijker maken. Ubbi ontwerpt altijd met ouders en kinderen in gedachten. Zij moeten de producten immers gebruiken. Wij verkopen bijvoorbeeld ook gebruiksvriendelijke Ubbi luieremmers die vieze geurtjes buiten houden. Het handige aan deze Ubbi luieremmers is dat je hiervoor geen navulcassettes of speciale zakken nodig hebt. In deze luieremmers passen gewone vuilniszakken. Het Ubbi badspeelgoed voor een baby of andere Ubbi producten bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Als wij jouw online order en betaling nog vóór 20.00 uur ontvangen, doen wij de bestelling vandaag nog op de post. Je krijgt je aankoop dan morgen thuisgestuurd.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Ubbi Badspeeltjes Afdruipbak Grijs

  Het Ubbi Badspeeltjes Afdruipbak is erg praktisch en eenvoudig in gebruik. Laat veel badspeeltjes gemakkelijk even opdrogen in dit afdruipbak en ruim vervolgens het speelgoed eenvoudig op.
  23,95
 • Quick view

  Ubbi Boot En Boei

  Met de Ubbi Boot En Boei kan je kindje uren spelen. Zo hoeft je kindje zich niet te vervelen, maar kan het lekker spetteren en spelen in bad. Verder is het badspeeltje geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden.

  15,95

  14,95

 • Quick view

  Ubbi Vuurtoren Stapelcups

  Met de Ubbi Vuurtoren Stapelcups kan je kindje uren spelen. Zo hoeft je kindje zich niet te vervelen, maar kan het lekker spetteren en spelen in bad. Verder is het badspeeltje geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden.

  15,95

  14,95

 • Quick view

  Ubbi Knijp En Verwisselbaar Badspeeltje 3 Stuks

  Met deze Ubbi Knijp En Verwisselbaar Badspeeltje 3 Stuks kan je kindje eindeloos spelen in bad en wordt het badderen een feest. De speeltjes worden geleverd per 3 stuks en zijn voorzien van vrolijke kleurtjes.

  18,-

  17,50

 • Quick view

  Ubbi Wolk En Druppel Badspeelset

  Met de Ubbi Wolk En Druppel Badspeelset kan je kindje eindeloos spelen in bad en wordt het badderen een spetterend feest. De speeltjes worden geleverd per 2 stuks en zijn voorzien van een vrolijk ontwerp.

  15,95

  14,95

 • Quick view

  Ubbi Zeester Badspeeltje 3 Stuks

  Met deze Ubbi Zeester Badspeeltje 3 Stuks kan je kindje eindeloos spelen in bad! Hierdoor wordt het badderen een feest. De zeesterren worden geleverd per 3 stuks en zijn voorzien van vrolijke kleurtjes.

  15,95

  14,95

 • Quick view

  Ubbi Verwisselbaar Badspeeltje 4 Stuks

  Met deze Ubbi Verwisselbaar Badspeeltje 4 Stuks kan je kindje eindeloos spelen in bad en wordt het badderen een feest. De speeltjes worden geleverd per 4 stuks en zijn voorzien van vrolijke kleurtjes.
  14,-
 • Quick view

  Ubbi Badspeeltjes Afdruipbak

  Het Ubbi Badspeeltjes Afdruipbak is erg praktisch en eenvoudig in gebruik. Laat veel badspeeltjes gemakkelijk even opdrogen in dit afdruipbak en ruim vervolgens het speelgoed eenvoudig op.
  23,95
8 Resultaten
Trustpilot