Shnuggle badstandaards

 

Bij het badderen van je kindje is het fijn als je niet hoeft te bukken. Met het gebruik van een badstandaard zorg je ervoor dat je een juiste houding aanneemt. Er zijn ook badstandaards die wat extra's hebben zoals een handig rekje voor de handdoeken of een mandje voor de belangrijkste badspulletjes. Bij Babypark zijn er verschillende badstandaards verkrijgbaar die universeel zijn of die bij specifieke merken passen.

 

Lees meer...

Perfecte Shnuggle badstandaard voor het Shnuggle badje

Het merk Shnuggle heeft speciaal een badstandaard voor het Shnuggle badje. De Shnuggle badstandaard is gemaakt van metaal en is wit geschilderd. Door de Shnuggle standaard kan je je kindje op heuphoogte wassen in het Shnuggle badje, dit is prettiger voor je rug en voorkomt rugpijn. De Shnuggle badstandaard heeft rubberen anti-slip pootjes en neemt niet veel ruimte in.

 

Over Shnuggle

Het merk Shnuggle is opgericht in 2009 in het Verenigd Koninkrijk door het echtpaar Sinead en Adam. Shnuggle heeft als eerste op de markt een moderne versie van het ‘Mozes’ wiegje uitgebracht. Bij Babypark zijn er naast Shnuggle badstandaards ook andere producten van Shnuggle te verkrijgen zoals Shnuggle wiegjes en Shnuggle dekens. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Shnuggle Badstandaard Wit Metaal

    De Shnuggle Badstandaard Wit Metaal is de perfecte accessoire voor het Shnuggle bad en is gemaakt van wit geschilderd metaal. Zo hoef je niet meer te bukken om je kindje te wassen. Dat is een stuk prettiger voor je rug!
    52,90
1 Resultaten
Trustpilot