Stokke badstandaards

Vul jouw Stokke badje aan met een handige Stokke badstandaard. Dankzij een Stokke badstandaard doe je je kindje op een comfortabele hoogte in bad. Het badje plaats je heel eenvoudig op de Stokke badstandaard. Vervolgens staat het badje heel stabiel, waardoor het badderen op een veilige manier kan gebeuren. Kijk op deze pagina welke badstandaard van Stokke jij nodig hebt!

Lees meer...

De Stokke Flexi Bath badstandaard

De Stokke Flexi Bath badstandaard is bedoeld voor het Stokke Flexi Bath. Dat is een superhandig, opvouwbaar badje. Ga je met je kindje op vakantie of uit logeren, dan is zo’n badje ideaal. Het zorgt ervoor dat je minder ruimte in de auto nodig hebt. Ook thuis is het Stokke Flexi Bath prima te gebruiken. Het voordeel van dit badje is dat je het gemakkelijk opruimt, aangezien het opgevouwen nauwelijks ruimte in beslag neemt. Natuurlijk kun je het Stokke Flexi Bath ook zonder badstandaard gebruiken, maar mét badstandaard voor het Stokke Flexi Bath doe je je kindje een stuk comfortabeler in bad. Bij de aankoop van een badstandaard voor het Stokke Flexi Bath zit meestal een afvoerslang inbegrepen.

Over Stokke

Stokke is inmiddels een heel bekend, Scandinavisch label van meubels, kinderwagens en andere spullen voor de allerkleinsten. Je kent vast de Stokke Tripp Trapp, een stoel die je telkens aanpast aan iedere levensfase van je kind. Ook volwassenen zitten heel comfortabel op deze stoel. Een andere ‘klassieker’ van Stokke is de kinderwagen Xplory. Het was één van de eerste kinderwagens met een omkeerbaar zitje. Inmiddels zijn er naast de Stokke Xplory ook andere kinderwagens van Stokke verkrijgbaar. Stokke kinderwagens, kinderstoelen, badjes en andere producten vind je ook terug in onze webshop. Een Stokke badstandaard en andere producten van Stokke zijn online te bestellen via Babypark.nl. Bij Babypark profiteer je van een snelle levering én de Laagste Prijsgarantie. Bij besteding vanaf €20,- betaal je geen verzendkosten.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Stokke® Flexi Bath® Newborn Support White

  De Stokke® Flexi Bath® Newborn Support White is een handig assecoire welke gebruikt kan worden in het Stokke® Flexi Bath®. Dankzij de natuurlijke vorm kan de baby gemakkelijk spetteren en trappelen in het badje.

  19,-

  18,99

 • Quick view

  Stokke® Flexi Bath® Badstandaard Grey

  De Stokke® Flexi Bath® Badstandaard Grey is een handige badstandaard waarop je het Stokke® Flexi Bath® kunt zetten om je kindje te wassen. De badstandaard kan worden ingeklapt en neemt weinig ruimte in beslag.
  59,-
2 Resultaten