Doomoo Basics badzitjes

Doomoo Basics badzitjes zijn heel innovatief. Sommige ontwerpen springen er echt uit, zoals een Doomoo Basics badkussen en een Doomoo Basics badmatras. Deze badzitjes voelen lekker zacht aan voor je kindje. Een Doomoo Basics badmatras is ook heel handig om mee te nemen naar je vakantieadres. Kijk snel verder voor al onze Doomoo Basics badzitjes en laat je verrassen door alle bijzondere ontwerpen!

Lees meer...

Een Doomoo Basics badkussen als badzitje

Een ideaal Doomoo Basics badzitje is een Doomoo Basics badkussen. Voor gebruik leg je dit kussen onderin het badje, zodat volloopt met water. Nu kan je kindje het kussen gebruiken. Het voordeel van een Doomoo Basics badkussen is dat dit een heerlijk zacht badzitje is. Je kindje ontvangt tijdens het badderen extra ondersteuning. Je kindje hoeft niet volledig op je arm te steunen, waardoor jij ook wat meer bewegingsvrijheid hebt en gemakkelijker je kindje kunt wassen. Als je kindje wat ouder is, hoeft het niet meer op het Doomoo Basics badkussen te liggen. Je gebruikt het badkussen dan min of meer als zwembandje, zodat je kindje beter blijft drijven.

Over Doomoo Basics

Belangrijke kenmerken waaraan Doomoo Basics badartikelen en andere producten aan voldoen, zijn ‘zachtheid’ en ‘comfort’. De naam Doomoo komt van " doux " en " mou " die de Franse woorden voor zacht en flexibel zijn. Het bedrijf Doomoo werd eind jaren ’90 opgericht door twee broers, kort nadat ze zelf vader waren geworden. De producten van Doomoo Basics zijn een echte aanrader. Bekijk ook eens ons complete assortiment van Doomoo en van Doomoo Basics. Naast een superpraktisch Doomoo Basics baby badzitje vind je hier nog allerlei andere producten die je het leven van jou en je kindje een stuk meer comfortabeler maken. Sommige Doomoo Basics kussens en Doomoo kussens zijn al te gebruiken tijdens de zwangerschap. Jouw gewenste Doomoo Basics baby badzitje en andere producten van Doomoo bestel je eenvoudig online via onze webshop. Je krijgt je bestelling zo snel mogelijk thuisbezorgd.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Doomoo Basics Comfy Bath 2018

  De Doomoo Basics Comfy Bath 2018 wordt onder in het bad geplaatst en zuigt zich vol met water. Het waterkussen voelt heerlijk zacht aan en zorgt er voor dat je kindje comfortabel kan liggen en zitten.

  25,-

  21,25

 • Quick view

  Doomoo Basics Badmatras

  Het Doomoo Basics badmatras is opblaasbaar en overal mee naar toe te nemen, zodat je kindje altijd geniet van een comfortabel bad. Het matras is geschikt tot 5 maanden wordt geleverd inclusief ophanglus en etui.

  12,-

  10,20

 • Quick view

  Doomoo Basics Easy Bath

  Deze Doomoo Basics Easy Bath wordt in het bad gelegd en zuigt zich vol met water. Hierdoor blijft je kindje comfortabel op het matrasje drijven en wordt het lichaam optimaal ondersteund tijdens het badderen.

  22,-

  18,70

3 Resultaten
Trustpilot