Hydrofiele luiers Babypark

De Hydrofiele luier van Babypark kan natuurlijk niet missen voor jouw kindje. De doek is multifunctioneel en erg handig voor jou en je kindje. Bekijk het hele aanbod van hydrofiele luiers van Babypark gemakkelijk bij ons online op de website en vind wat bij jou kindje past. De hydrofiele luiers zijn voor allerlei verschillende doeleinden te gebruiken. Je kunt dan ook nooit genoeg hydrofiele doeken in huis hebben!

Comfort van de hydrofiele luiers van Babypark

Eigenlijk is de hydrofiele luier van Babypark onmisbaar voor een pasgeboren kindje. De hydrofiele luier van Babypark is dan ook zeer comfortabel en voelt zacht aan op de huid van je kindje. Je kunt de hydrofiele luier van Babypark op verschillende manieren gebruiken. Je kunt de Babypark hydrofiele luier gebruiken als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek. De hydrofiele luier van Babypark is heerlijk warm voor je kindje na het badderen.

Kwaliteit van de hydrofiele luier van Babypark

De hydrofiele luiers van Babypark zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Dit zorgt dan ook voor een goede kwaliteit voor de hydrofiele luiers van Babypark. De hydrofiele luier van Babypark houd warmte goed vast en absorbeert gemakkelijk vocht. De hydrofiele luiers worden geleverd in een set van 6 en kunnen gewoon gewassen worden in de wasmachine. De hydrofiele luiers van Babypark drogen in de droger kan op een lage temperatuur. De hydrofiele luier van Babypark is een handige toevoeging aan de kast van jou kindje.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Babypark Hydrofiel Luier Wit 6 Stuks

    De Babypark Hydrofiel Luier Wit 6 Stuks is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. Dankzij de grootte van de doek kan het uitstekend gebruikt worden als inbakerdoek of handdoek.
    7,95
1 Resultaten
Trustpilot