Little Dutch hydrofiele luiers

De hydrofiele luier van Little Dutch bieden een geborgen gevoel aan je kindje. De Little Dutch hydrofiele luiers kun je op allerlei manieren gebruiken, bijvoorbeeld als inbakerdoek, handdoek en nog veel meer. Bekijk het hele aanbod van Little Dutch gemakkelijk bij ons op de website. Extra leuk is dat de hydrofiele doeken van Little Dutch perfect matchen bij de series van Little Dutch. Kies je voor een dekentje van Little Dutch, dan zijn er ook bijpassende hydrofiele doeken van Little Dutch verkrijgbaar.

Lees meer...

Zachte Little Dutch hydrofiele luiers

Comfortabel zijn de hydrofiele luiers van Little Dutch zeker. De hydrofiele luier van Little Dutch geeft je kindje een comfortabel en warm gevoel. De hydrofiele doeken van Little Dutch houden warmte vast en absorbeert gemakkelijk vocht. Zo kun je je kindje heerlijk inwikkelen in de hydrofiele luier van Little Dutch na het badderen. Het materiaal voelt heerlijk zacht aan.

Little Dutch hydrofiele luiers online bestellen

Het materiaal van de Little Dutch hydrofiele luiers is katoen. Dit is een hoogwaardig materiaal en geeft dan ook de juiste kwaliteit aan de Little Dutch hydrofiele luier. De hydrofiele luiers van Little Dutch zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en printjes. Ook zijn de hydrofiele luiers van Little Dutch erg leuk om cadeau te geven aan iemand, bijvoorbeeld als kraamcadeau.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Little Dutch Sunrise Hydrofiel Luier 120 x 120 cm

  De Little Dutch Sunrise Hydrofiel Luier 120 x 120 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. Dankzij de grootte van de doek kan het gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek.
  21,95
 • Quick view

  Little Dutch Pure Wikkeldoek 120 x 120 cm

  Met deze mooie Little Dutch Pure Wikkeldoek 120 x 120 cm blijft je kindje heerlijk warm. De doek is multifunctioneel en kan bijvoorbeeld gebruikt worden als handdoek, spuugdoek of zonnescherm bij de kinderwagen.
  21,95
 • Quick view

  Little Dutch Wild Flowers Hydrofiel Luier 120 x 120 cm

  De Little Dutch Wild Flowers Hydrofiel Luier 120 x 120 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. Dankzij de grootte van de doek kan het gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek.
 • Quick view

  Little Dutch Ocean Wikkeldoek 120 x 120 cm

  Met deze mooie Little Dutch Ocean Wikkeldoek 120 x 120 cm blijft je kindje heerlijk warm. De doek is multifunctioneel en kan bijvoorbeeld gebruikt worden als handdoek, spuugdoek of zonnescherm bij de kinderwagen.
  21,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Hydrofiel Luier 120 x 120 cm

  De Little Dutch Little Goose Hydrofiel Luier 120 x 120 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. Dankzij de grootte van de doek kan het gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek.
  23,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Wikkeldoek 70 x 70 cm

  Met de Little Dutch Little Goose Wikkeldoek 70 x 70 cm blijft je kindje heerlijk warm. De doek is multifunctioneel en kan bijvoorbeeld gebruikt worden als handdoek, spuugdoek of zonnescherm bij de kinderwagen.
  19,95
6 Resultaten