Meyco hydrofiele luiers

 

Meyco hydrofiele luiers zijn onmisbaar. Je hebt er niet zomaar teveel van. Meyco hydrofiele luiers gebruik je lang niet alleen als luier. Je gebruikt ze ook als spuugdoek, dekentje, inbakerdoek, als handdoek na het badderen of als een doek om de zon tegen te houden. Het zijn dus multifunctionele doeken.

 

Lees meer...

Handige eigenschappen van Meyco hydrofiele luiers

Meyco hydrofiele luiers zijn gemaakt van lekker zacht katoen. Deze stof heeft veel voordelen. Het is ademend en neemt gemakkelijk vocht op. Deze eigenschappen maken Meyco hydrofiele luiers ideaal voor tal van doeleinden. Een Meyco hydrofiele luier kun je ook gerust gebruiken als schoonmaakdoek bijvoorbeeld.

 

Meyco hydrofiele luiers met verschillende motiefjes

Meyco  hydrofiele luiers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren met verschillende motiefjes. Bekijk op deze pagina ons actueel aanbod Meyco hydrofiele luiers. Je bestelling doe je heel eenvoudig online via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop bij je thuis.Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Meyco Panter Hydrofiel Luiers 3 Stuks

  De Meyco Panter Hydrofiel Luiers 3 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De luiers zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 3 stuks.
  7,95
 • Quick view

  Meyco Feather Hydrofiel Luiers 3 Stuks

  De Meyco Feather Hydrofiel Luiers 3 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De luiers zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 3 stuks.
  7,95
 • Quick view

  Meyco Feather Swaddle 3 Stuks

  De Meyco Feather Swaddle 3 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De swaddles zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 3 stuks.
  21,95
 • Quick view

  Meyco Woezel en Pip Hydrofiel Luiers Multi 3 Stuks

  De Meyco Feather Hydrofiel Luiers Grijs / Wit 3 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De luiers zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 3 stuks.
  8,95
 • Quick view

  Meyco Panter Swaddle 3 Stuks

  De Meyco Panter Swaddle 3 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De swaddles zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 3 stuks.
  21,95
 • Quick view

  Meyco Fine Lines Hydrofiel Luiers Okergeel 3 Stuks

  De Meyco Fine Lines Hydrofiel Luiers Okergeel 3 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De luiers zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 3 stuks.
  7,95
6 Resultaten