OXO Tot potjes

Het potje van OXO Tot helpt je kindje bij het zindelijk worden. OXO Tot heeft veilige en comfortabele potjes voor je kindje. En die kunnen dan ook zeker niet missen voor je kindje. Bekijk het hele aanbod van OXO Tot gemakkelijk bij ons op Babypark.nl en vind wat bij jou kindje past. De OXO Tot potjes en andere artikelen zijn eenvoudig online te bestellen.

Lees meer...

Handigheid van de OXO Tot potjes

De OXO Tot potjes zijn erg handig in gebruik en erg comfortabel voor je kindje. Door de rugleuning aan de achterkant van het OXO Tot potje word het rugje van je kindje ondersteund. Dit is extra fijn wanneer je kindje op het OXO Tot potje zit. Op deze manier zit je kindje comfortabel op het OXO Tot potje. Door de antislip onder het OXO Tot potje verschuift het potje niet wanneer je kindje op het OXO Tot potje zit, dit is ideaal.

Eigenschappen van de OXO Tot potjes

De OXO Tot potjes hebben een goede kwaliteit. Dit komt door de hoogwaardige materialen die gebruikt worden voor het OXO Tot potje. Het potje aan de binnenzijde van het OXO Tot potje is uitneembaar. Zo kun je gemakkelijk het OXO Tot otje schoon maken en schoon houden. Ook kun je eventueel het OXO Tot potje af doen met een vochtige doek. Zo heeft je kindje snel weer een schoon OXO Tot potje. Bij een bestelling van €20,- vervallen de verzendkosten.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Oxo Tot Potty Chair

    De Oxo Tot Potty Chair is een praktisch potje met een hoge rugleuning. Met behulp van dit potje kun je met je kindje oefenen om zindelijk te worden en het binnenpotje is makkelijk schoon te maken.
    29,95
1 Resultaten