Titaniumbaby potje

Titaniumbaby heeft de juiste potjes om je kindje zelfstandig naar de wc te laten gaan. Comfortabele en stijlvolle potjes vind je bij Titaniumbaby. Bekijk het hele aanbod van Titaniumbaby gemakkelijk online op Babypark.nl en vind wat bij je kindje past. De potjes zijn direct te bestellen maar zijn ok verkrijgbaar in onze megastores.

Lees meer...

Titaniumbaby potje voor zindelijkheidstraining

Het potje van Titaniumbaby is erg makkelijk in gebruik en goed schoon te houden. Door de rugleuning zit je kindje erg comfortabel wanneer hij of zij op het potje van Titaniumbaby zit. Met het duo potje van Titaniumbaby kun je gemakkelijk het onderste gedeelte van het potje er uit halen. Zo hoef je niet steeds het hele Titaniumbaby potje mee te nemen. Hierdoor is het Titaniumbaby potje de ideale hulp bij zindelijkheidstraining.

Eigenschappen van het Titaniumbaby potje

Het potje van Titaniumbaby heeft een stijlvolle uitstraling. Hierdoor is het dan ook erg leuk voor je kindje om zelfstandig naar de wc te gaan. De kwaliteit van de Titaniumbaby potjes is erg goed, dit komt door de juiste materialen die gebruikt zijn voor het Titaniumbaby potje. Je kunt het Titaniumbaby potje reinigen met een vochtige doek of afspoelen onder de kraan.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Titaniumbaby Duo Po Nanny Essentials Wit

    Wordt het tijd dat je kind snel zindelijk wordt? Dan is de Titaniumbaby duo po onmisbaar. Handig en makkelijk in gebruik!
    6,75
1 Resultaten
Trustpilot