Baby's Only waskussenhoezen

Baby's Only heeft een ruime keus uit comfortabele en stijlvolle waskussenhoezen die niet kunnen missen voor je kindje. Bekijk alle waskussenhoezen van Baby's Only gemakkelijk online op Babypark.nl en laat je verrassen door het aanbod. Extra leuk aan het brede assortiment van Baby's Only is dat je alles perfect met elkaar kunt combineren. Zo kun je een hele babykamer inrichten in Baby's Only stijl. Hoe leuk is dat?

Lees meer...

Comfort en design van de Baby's Only waskussenhoezen

Comfort is erg belangrijk voor baby's. De waskussenhoezen van Baby's Only zijn dan ook erg zacht en voelen heerlijk aan op de huid van je kindje. Het design van de Baby's Only waskussenhoezen zijn erg mooi, er worden lichte kleuren gebruikt of een leuk printje. De Baby's Only waskussenhoezen hebben een lieve uitstraling.

Kwaliteit van de Baby's Only waskussenhoezen

De kwaliteit van de Baby's Only waskusseenhoezen zijn erg goed. Dit komt door het juiste materiaal dat gebruikt word voor de Baby's Only waskussenhoezen. De Baby's Only waskussenhoezen zijn te gebruiken om elk standaard waskussen. Je kunt de waskussenhoezen van Baby's Only gewoon wassen in de wasmachine en drogen in de droger op een lage temperatuur. Ook na veelvuldig wasen blijven de waskussenhoezen van Baby's Only er prachtig uit zien.

Lees minder...
18 Resultaten
 • Quick view

  Baby's Only Sense Waskussenhoes

  Deze Baby's Only Sense Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vuil en vocht tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  34,95
 • Quick view

  Baby's Only Flavor Waskussenhoes

  Dit Baby's Only Flavor Waskussenhoes is ideaal voor om ieder standaard waskussen. Het stijlvolle waskussenhoes is gemaakt van zacht materiaal zodat je kindje comfortabel ligt als het wordt verschoond.
  44,95
 • Quick view

  Baby's Only Sparkle Waskussenhoes

  Dit Baby's Only Sparkle Waskussenhoes is de ideale hoes om te gebruiken voor elk standaard waskussen. Het waskussenhoes is gemaakt van zachte materialen en wasbaar in de wasmachine.
 • Quick view

  Baby's Only Kabel Waskussenhoes

  Dit Baby's Only Kabel Waskussenhoes is de ideale hoes om te gebruiken voor elk standaard waskussen. Het waskussenhoes is gemaakt van hoogwaardige en zachte materialen. Ook is deze hoes wasbaar in de wasmachine.
  36,95
 • Quick view

  Baby's Only Kabel Waskussenhoes

  Dit Baby's Only Kabel Waskussenhoes is de ideale hoes om te gebruiken voor elk standaard waskussen. Het waskussenhoes is gemaakt van zachte materialen en wasbaar in de wasmachine.
 • Quick view

  Baby's Only Cable Duits Waskussenhoes

  Dit Baby's Only Cable Duits Waskussenhoes is ideaal voor om een Duitse waskussen. Het stijlvolle waskussenhoes is gemaakt van zacht materiaal zodat je kindje comfortabel ligt als het wordt verschoond.
  54,95
 • Quick view

  Baby's Only Reef Waskussenhoes Duits Ash Mint

  Dit Baby's Only Classic Waskussenhoes Stone Red is de ideale hoes om te gebruiken voor een Duits waskussen. Het waskussenhoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht en comfortabel aan.
  59,95
 • Quick view

  Baby's Only Marble Waskussenhoes

  Dit Baby's Only Marble Waskussenhoes is ideaal voor om ieder standaard waskussen. Het stijlvolle waskussenhoes is gemaakt van zacht materiaal zodat je kindje comfortabel ligt als het wordt verschoond.
  39,95
 • Quick view

  Baby's Only Classic Waskussenhoes Stone Red

  Dit Baby's Only Classic Waskussenhoes Stone Red is de ideale hoes om te gebruiken voor elk standaard waskussen. Het waskussenhoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht en comfortabel aan.
  54,95
 • Quick view

  Baby's Only Sense Duits Waskussenhoes

  Dit Baby's Only Sense Duits Waskussenhoes is ideaal voor om een Duitse waskussen. Het stijlvolle waskussenhoes is gemaakt van zacht materiaal zodat je kindje comfortabel ligt als het wordt verschoond.

  Normale prijs: 49,95

  Special Price 47,45

 • Quick view

  Baby's Only Waskussenhoes Stoer Framboos

  Dit Baby's Only waskussenhoes Stoer is de ideale hoes om te gebruiken voor elk standaard waskussen. Gemaakt van zachte materialen en wasbaar in de wasmachine op 40 graden.
  44,95
 • Quick view

  Baby's Only Classic Waskussenhoes Zilvergrijs

  Dit Baby's Only Classic Waskussenhoes Zilvergrijs is ideaal voor om een Duitse waskussen. Het stijlvolle waskussenhoes is gemaakt van zacht materiaal zodat je kindje comfortabel ligt als het wordt verschoond.
  54,95
 • Quick view

  Baby's Only Cloud Waskussenhoes

  De Baby’s Only Cloud Waskussenhoes is een eyecatcher in de babykamer. De hoes is gemaakt van kwalitatieve, zachte materialen en is perfect te combineren met andere items van de Cloud serie van Baby’s Only.

  Normale prijs: 44,95

  Special Price 38,97

 • Quick view

  Baby's Only Waskussenhoes Stoer

  Dit Baby's Only waskussenhoes Stoer is de ideale hoes om te gebruiken voor elk standaard waskussen. Gemaakt van zachte materialen en wasbaar in de wasmachine op 40 graden.
  44,95
 • Quick view

  Baby's Only Sun Waskussenhoes

  Dit Baby's Only Sun Waskussenhoes is de ideale hoes om te gebruiken voor elk standaard waskussen. Het waskussenhoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en kan worden gewassen in de wasmachine.
 • Quick view

  Baby's Only Classic Waskussenhoes

  Dit Baby's Only Classic Waskussenhoes is de ideale hoes om te gebruiken voor elk standaard waskussen. Het waskussenhoes is gemaakt van zachte materialen en wasbaar in de wasmachine.

  Normale prijs: 39,95

  Special Price 33,96

 • Quick view

  Baby's Only Reef Waskussenhoes

  Deze prachtige Baby's Only Reef Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  49,95
 • Quick view

  Baby's Only Pure Waskussenhoes

  Dit Baby's Only Pure Waskussenhoes is voorzien van een stijlvol design. De hoes is gemaakt van 100% biologisch katoen wat heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt. De waskussenhoes is wasbaar op 40 graden.
  24,95
18 Resultaten
Trustpilot