Cam Cam waskussenhoezen

Maak jouw waskussen compleet met een Cam Cam waskussenhoes. Mét hoes voelt het waskussen voor je kindje veel fijner aan. Daarnaast houdt een Cam Cam waskussenhoes het waskussen zo lang mogelijk schoon. Cam Cam waskussenhoezen passen meestal op een standaard formaat waskussen. Lees meer...

Het gebruiksgemak van Cam Cam waskussenhoezen

Cam Cam waskussenhoezen zijn heel gemakkelijk in gebruik. Dankzij de elastieken rand, bevestig je een Cam Cam waskussenhoes heel eenvoudig aan je waskussen. Wordt het Cam Cam waskussenhoes vies, dan was je het eenvoudig in de wasmachine.

Over Cam Cam

Cam Cam is een Deens merk van beddengoed en accessoires voor kinderen. Cam Cam heeft kwaliteit hoog in zijn vaandel staan. Het design is geïnspireerd door de Japanse cultuur, de Franse verfijndheid en Scandinavisch minimalisme. Cam Cam waskussenhoezen en andere producten zijn zodanig ontworpen dat ze niet alleen leuk zijn voor kinderen, maar ook hun voor hun ouders.Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Cam Cam Dandelion Waskussenhoes

  Deze Cam Cam Dandelion Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
 • Quick view

  Cam Cam Wave Waskussenhoes Grey

  Deze Cam Cam Wave Waskussenhoes Grey is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  23,-
 • Quick view

  Cam Cam Pressed Leaves Waskussenhoes Rose

  Deze Cam Cam Pressed Leaves Waskussenhoes Rose is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  23,-
 • Quick view

  Cam Cam Fawn Waskussenhoes

  Deze stijlvolle Cam Cam Fawn Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  23,-
4 Resultaten