Mies & Co waskussenhoezen

Een waskussenhoes van Mies & Co ziet er heel leuk uit en is ook een stijlvolle aanvulling voor de babykamer. Mét hoes voelt het waskussen voor je kindje veel fijner aan dan zonder. Daarnaast is een waskussenhoes van Mies & Co heel handig om het waskussen schoon te houden. Wordt het hoes vies, dan geef je het gewoon even een beurt in de wasmachine. Het is dus heel handig om het waskussen aan te vullen met een waskusenhoes van Mies & Co! Het is een aanrader om meerdere Mies & Co waskussenhoezen aan te schaffen, zodat je altijd weer een schoon hoes klaar hebt liggen.

Lees meer...

Specifieke details van een Mies & Co waskussenhoes

Een Mies & Co waskussenhoes biedt je kindje ook een groot comfort. Vrijwel elk Mies & Co waskussenhoes is bijna volledig gemaakt van katoen. Dit materiaal neemt goed vocht op, is luchtdoorlatend en als het nat is, droogt het ook zo weer op.

Over Mies & Co

Mies & Co is een Hollands label waarvan het hoofdkantoor in Lisse gevestigd is. De collectie van Mies & Co bestaat uit stijlvolle texielproducten die er mooi uitzien en je kindje tegelijkertijd een groot comfort bieden. De items zijn bedrukt met leuke dessins en zijn perfect op elkaar afgestemd. Mies & Co waskussenhoezen zijn online te bestellen via Babypark.nl. Met je aankoop profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker weet dat je nooit teveel betaalt. Is jouw bestelling en online betaling vandaag nog vóór 20.00 uur bij ons binnen, dan doen wij de bestelde artikelen meestal direct op de post, zodat jij deze morgen al ontvangt. Dit is alleen mogelijk als de bestelde artikelen van Mies & Co bij ons op voorraad zijn.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Mies & Co Bold Dots Waskussenhoes Dark Brown

  De Mies & Co Bold Dots Waskussenhoes Dark Brown is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes heeft een stijlvol ontwerp en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  39,95
 • Quick view

  Mies & Co Cozy Dots Waskussenhoes

  De Mies & Co Little Dreams Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  39,95
 • Quick view

  Mies & Co Fika Butterfly Waskussenhoes Offwhite

  De Mies & Co Fika Butterfly Waskussenhoes Offwhite is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes heeft een stijlvol ontwerp en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  39,95
 • Quick view

  Mies & Co Soft Feathers Waskussenhoes Offwhite

  De Mies & Co Soft Feathers Waskussenhoes Offwhite is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes heeft een stijlvol ontwerp en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  39,95
 • Quick view

  Mies & Co Little Dreams Waskussenhoes Offwhite

  De Mies & Co Little Dreams Waskussenhoes Offwhite is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes heeft een stijlvol ontwerp en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  39,95
5 Resultaten