Witlof for kids waskussenhoezen

Vul jouw waskussen aan met een stijlvol Witlof for kids waskussenhoes. Mét hoes voelt een waskussen veel comfortabeler aan dan zonder. Daarnaast zijn Witlof for kids waskussenhoezen vaak echte blikvangers die de babykamer meer uitstraling geven.

Lees meer...

Stijlvol design

Witlof for kids wil met haar slaap-, verzorgings-, en speelproducten het leven een beetje sprankelender maken. De designs van Witlof for kids voegen echt iets toe aan het interieur. Ook de Witlof for kids waskussenhoezen zien er heel origineel en sfeervol uit. Witlof for kids maakt veel gebruik van blader- en bloempatronen in basic kleuren als wit en zwart.

Handig in gebruik

Witlof for Kids wil het leven met kleine kinderen ook een stuk gemakkelijker maken. Moderne ouders hebben het heel druk en verlangen daarom juist naar producten die werk uit handen nemen. Witlof for kids waskussenhoezen zijn dan ook heel functioneel. De hoezen blijven lang mooi, nemen gemakkelijk vocht op en zijn uitwasbaar in de wasmachine.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Witlof For Kids Colour Your World Waskussenhoes

    Dit stijlvolle Witlof For Kids Colour Your World Waskussenhoes heeft een perfecte pasvorm dat geschikt is voor alle standaard waskussens. De hoes is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.
    35,95
1 Resultaten
Trustpilot