Jollein aankleedkussen in de aanbieding bij Babypark

 

Jollein
Jollein ontwerpt en vervaardigt allerlei soorten babyproducten, zoals bedtextiel, en andere handige accessoires. Zo maken diverse boxkleden, hoeslakens en dekentjes deel uit van het assortiment van Jollein. Een ander product uit deze collectie zijn de Jollein waskussens, die je bij ons kunt kopen.

Jollein waskussen
Jollein waskussens zijn op een mooie wijze vormgegeven en worden gemaakt van zachte materialen van goede kwaliteit. Hierdoor kan je baby lekker comfortabel op het kussen liggen en kun je op eenvoudige wijze je kleine wassen, verschonen en aankleden.

Je kunt Jollein aankleedkussens in verschillende varianten online bij Babypark.nl bestellen. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit uiteenlopende kleuren, zodat je eenvoudig een kussen kunt uitzoeken dat past bij jouw smaak en voorkeuren. Tevens hebben we waskussenhoezen van Jollein in onze webshop opgenomen, waarmee je het kussen kunt afdekken en gemakkelijk schoon kunt houden.

Jollein bij Babypark
Indien de waskussens van Jollein je aanspreken, zullen de andere babyproducten van dit merk dat wellicht ook doen. Typ 'Jollein' in de zoekbalk in en kijk welke spulletjes op dit moment allemaal deel uitmaken van de huidige collectie.

Lees meer...
1 Resultaten
  • Quick view

    Jollein Aankleedkussen Wit

    Met dit Jollein Aankleedkussen Wit ligt je kindje heerlijk comfortabel als het aangekleed of verschoond moet worden. Het waskussen is gemaakt van hoogwaardig materiaal, wat lekker zacht aanvoelt voor je kindje.
    22,95
1 Resultaten