Waskussens Moomu

Het waskussenn van Moomu is een echte musthave en kan dus zeker ook niet missen voor je kindje. Bekijk het hele aanbod van Moomu gemakkelijk bij ons op de website en vind de babyuitzet die bij jouw wensen past. Bij een bestelling van €20,- vervallen de verzendkosten. Een Moomu waskussen heeft een unieke vorm. Welke voordelen dit biedt kun je vinden in de uitgebreide productbeschrijving van het Moomu waskussen.

Lees meer...

Moomu waskussen met bijpassende waskussenhoezen

Comfort heeft het waskussen van Moomu zeker. Het Moomu waskussen voelt heerlijk zacht aan en geeft je kindje een comfortabel gevoel. Met het Moomu waskussen geef je je kindje een fijne plek wanneer je je kindje moet verschonen omdat het een nieuw luier nodig heeft, of wanneer je je kindje gaat aankleden. Om het Moomu waskussen nog comfortabeler te maken gebruik je het waskussen in combinatie met een waskussenhoes. Door de unieke vorm van het Moomu waskussen passen alleen hoezen van dit merk om het waskussen.

Kwaliteit van het Moomu waskussen

De kwaliteit van het Moomu waskussen is erg goed. Dit komt door de hoogwaardige en duurzame materialen waarvan het Moomu waskussen gemaakt is. Door de opstaande randen van het Moomu waskussen blijft je kindje goed in het midden liggen van het Moomu waskussen. Ook wordt het hoofdje en het nekje van je kindje ondersteund wanneer je kindje op het Moomu waskussen ligt. Van dit duurzame product heb je jarenlang plezier.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Moomu Waskussen

    Met het Moomu Waskussen kan je je kindje veilig verschonen of aankleden. Het comfortabele kussen is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal. Verder is het kussen zeer gemakkelijk schoon te houden
    99,95
1 Resultaten