Sebra waskussen

Bij Sebra vind je erg goede waskussens voor je kindje. Dus als je op zoek bent naar een goed waskussen, dan is het merk Sebra wel iets voor jou. Bekijk het hele aanbod van Sebra gemakkelijk online bij ons op de website en vind wat bij jou past. Er zijn verschillende modellen waskussens verkrijgbaar. In de productbeschrijvingen lees je meer over de eigenschappen van de Sebra waskussens.

Lees meer...

Comfort van het Sebra waskussen

Op het Sebra waskussen kun je je kindje erg makkelijk verschonen wanneer je kindje een nieuwe luier nodig heeft en aankleden. In de eerste jaren gebruik je een waskussen heel intensief en een aantal keer per dag. Het waskussen voelt dan zeer comfortabel en zacht aan wanneer jouw kindje op het Sebra waskussen ligt. Met het Sebra waskussen geef je je kindje een comfortabele plek om verschoond en aangekleed te worden.

Sebra waskussen van hoogwaardig materiaal

De kwaliteit van het Sebra waskussen is erg goed. Dit komt door de hoogwaardige materialen waarvan het Sebra waskusen gemaakt is. Ook is het materiaal van het Sebra waskussen waterafstotend en goed schoon te houden met een vochtige doek. Door de hoge zijde van het Sebra wakussen blijft je kindje goed in het midden liggen van het Sebra waskussen en voorkom je aan het begin het omrollen van je kindje. Zodra je kindje sterker wordt en kan zitten dan beschermt de opstaande rand niet meer voldoende.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Sebra Pusle Pur Waskussen

    Het stijlvolle Sebra Pusle Pur Waskussen is erg makkelijk voor het verschonen en aankleden van de baby. Het is gemaakt van zacht en waterafstotend materiaal. De hoge zijkanten voorkomen dat de baby omrolt.
    89,-
1 Resultaten