Beaba squeeze

Beaba is een merk dat praktische oplossingen ontwerpt voor je kindje. Zo kun je bij Babypark terecht voor de Beaba Baby Squeeze. Je kunt hierin het voedsel voor je kindje bewaren. Doordat het hermetisch is te sluiten, kun je het gewoon in de koelkast of vriezer zetten. Is het tijd voor de maaltijd dan vervang je eenvoudigweg de deksel met het mondstuk. Je kunt bij Babypark de Beaba Baby Squeeze kopen tegen de scherpste prijzen van Nederland. Dat komt omdat Babypark de laagsteprijsgarantie hanteert op het gehele assortiment.

Lees meer...

Beaba Squeeze

De Beaba baby squeeze is gemaakt van BPA-vrij siliconen materiaal. Door de grote opening is het eenvoudig met babyvoedsel te vullen en het maakt afspoelen ook eenvoudig. De Beaba Squeeze is ook geschikt voor in de vaatwasser. Het bewaarbakje heeft een inhoud van 180 ml en is te gebruiken vanaf zo’n 6 maanden. We hebben zowel een blauw als roze kleuroptie beschikbaar. Je kunt ze beiden met eigen ogen komen bekijken in een van onze megastores die je verspreid door Nederland kunt vinden. In elke megastore staat ook een team van verkoopspecialisten klaar om jouw vragen te beantwoorden. Een overzicht van de adresgegevens vind je ook op onze website.

Beaba Baby Squeeze online kopen

Wanneer je de Beaba Squeeze via onze webshop bestelt dan kunnen we je bestelling vaak nog dezelfde werkdag verzenden mits voor 23:59 uur besteld. Bestellingen vanaf 20 euro verzenden we gratis. Zoals eerder aangegeven, beschikt Babypark ook over verschillende megastores. Je kunt daar dus ook terecht voor de Beaba Squeeze en onze andere artikelen.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Beaba Squeez Bewaarbakje

    Het Beaba Squeez Bewaarbakje is een aanvulling bij de Beaba Babysqueez 2-in-1. Te gebruiken vanaf 6 maanden en is gemaakt van kwalitatief silicone en BPA-vrij materiaal.
    11,99
1 Resultaten
Trustpilot