Spreien & plaids

Een leuk sprei of plaid maakt de kamer van je kindje helemaal compleet. Leg bijvoorbeeld een sprei over het bed of over de bank. Het zal de kamer helemaal opvrolijken. Bestel vandaag nog een leuk sprei of plaid online via onze webshop en maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice.

Lees meer...

Voor een nieuwe look

Als je de stijl van de kamer iets wilt veranderen, kan een sprei of plaid wonderen doen. Met een sprei ziet de bank er totaal anders uit. Wil je later de kamer weer een andere look geven? Dan verwissel je de sprei of het plaid gewoon even.

Bijzondere decoratie

Doe ook eens iets bijzonders met een plaid. Zet bijvoorbeeld een ladder in de kamer neer en hang daar een klein plaid aan. Het is ook een leuk idee om een plaid opgevouwen op de leuning van een bank te leggen. Wij verkopen sfeervolle plaids die je hiervoor heel goed kunt gebruiken.

Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  Colorique Chokhi Stamps Plaid Fuchsia / Blauw

  Met het Colorique Chokhi Stamps Plaid Fuchsia / Blauw creëer je een stijlvolle look in iedere kamer. Het plaid is niet alleen decoratief, maar houdt ook jou of je kindje lekker warm op de bank of op bed.
  189,-
 • Quick view

  Taftan Deken Hello World 75 x 100 cm

  De Taftan Deken Hello World 75 x 100 cm is een vrolijke en warme accessoire voor de kinderkamer. De deken is gemaakt van zacht materiaal, en kan gewassen worden in de wasmachine.
  58,95
 • Quick view

  Town & Country Dexter Sprei 180 x 260 cm

  De Town & Country Dexter Sprei 180 x 260 cm is een kwalitatief kleed in een wafelstructuur. Het maakt de look van het bed helemaal compleet en het functioneert ook als een lekkere warme deken tijdens de kou.
  79,95
 • Quick view

  Town & Country Aimy Sprei 150 x 200 cm

  De Town & Country Aimy Sprei 150 x 200 cm is een kwalitatief kleed in een haakstructuur. Het maakt de look van het bed helemaal compleet en het functioneert ook als een lekkere warme deken tijdens de kou.
  52,50
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Windflower Deken Cream 90 x 120 cm

  De stijlvolle en praktische Cam Cam Copenhagen Windflower Deken Cream 90 x 120 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. De deken kan gebruikt worden in de wieg, box of kinderwagen.
  60,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Leaf Knit Wiegdeken Sand 80 x 100 cm

  De stijlvolle en praktische Cam Cam Copenhagen Leaf Knit Wiegdeken Sand 80 x 100 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. De deken kan gebruikt worden in de wieg, box of kinderwagen.
  60,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Leaf Knit Wiegdeken Natural 80 x 100 cm

  De stijlvolle en praktische Cam Cam Copenhagen Leaf Knit Wiegdeken Natural 80 x 100 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. De deken kan gebruikt worden in de wieg, box of kinderwagen.
  60,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Aurora Deken 100 x 100 cm

  De stijlvolle en praktische Cam Cam Copenhagen Aurora Deken 100 x 100 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. De heerlijke deken kan gebruikt worden in de wieg, box of kinderwagen.
  49,-
 • Quick view

  Town & Country Hunter Sprei 180 x 260 cm

  Met de Town & Country Hunter Sprei 180 x 260 cm creëer je een stijlvolle look in iedere kamer. De zachte plaid is niet alleen decoratief, maar houdt ook jou of je kindje lekker warm op de bank of op bed.
  89,95
 • Quick view

  Town & Country Carolina Sprei 180 x 260 cm

  Met de Town & Country Carolina Sprei 180 x 260 cm creëer je een stijlvolle look in iedere kamer. De zachte plaid is niet alleen decoratief, maar houdt ook jou of je kindje lekker warm op de bank of op bed.
  89,95
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Poppies Deken 100 x 100 cm

  De stijlvolle en praktische Cam Cam Copenhagen Poppies Deken 100 x 100 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. De heerlijke deken kan gebruikt worden in de wieg, box of kinderwagen.
  49,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Dreamland Deken 90 x 120 cm

  De stijlvolle en praktische Cam Cam Copenhagen Dreamland Deken 90 x 120 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. De multifunctionele deken kan gebruikt worden in de wieg, box of kinderwagen.
  60,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Dreamland Deken 100 x 100 cm

  De stijlvolle en praktische Cam Cam Copenhagen Dreamland Deken 100 x 100 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. De heerlijke deken kan gebruikt worden in de wieg, box of kinderwagen.
  49,-
13 Resultaten
Trustpilot