Spreien & plaids

Een leuk sprei of plaid maakt de kamer van je kindje helemaal compleet. Leg bijvoorbeeld een sprei over het bed of over de bank. Het zal de kamer helemaal opvrolijken. Bestel vandaag nog een leuk sprei of plaid online via onze webshop en maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice.

Lees meer...

Voor een nieuwe look

Als je de stijl van de kamer iets wilt veranderen, kan een sprei of plaid wonderen doen. Met een sprei ziet de bank er totaal anders uit. Wil je later de kamer weer een andere look geven? Dan verwissel je de sprei of het plaid gewoon even.

Bijzondere decoratie

Doe ook eens iets bijzonders met een plaid. Zet bijvoorbeeld een ladder in de kamer neer en hang daar een klein plaid aan. Het is ook een leuk idee om een plaid opgevouwen op de leuning van een bank te leggen. Wij verkopen sfeervolle plaids die je hiervoor heel goed kunt gebruiken.

Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Taftan Sprei Busje 170 x 230 cm

  De Taftan sprei van de serie Busje is een vrolijke en warme accessoire voor de kinderkamer. De sprei is gemaakt van zacht materiaal, en kan gewassen worden in de wasmachine. De sprei beschikt over de afmetingen van 170 x 230 cm.
  107,80
 • Quick view

  Colorique Bindi Plaid Patchwork

  Heerlijke, doorgestikte katoenen plaid met sari-patchwork in het midden. Een erg leuke decoratie voor in de slaapkamer.
  129,-
 • Quick view

  Taftan Sprei Busje 120 x 170 cm

  De Taftan sprei van de serie Busje is een vrolijke en warme accessoire voor de kinderkamer. De sprei is gemaakt van zacht materiaal, en kan gewassen worden in de wasmachine. De sprei beschikt over de afmetingen van 120 x 170 cm.
  72,60
 • Quick view

  Taftan Sprei Ruitjes Patch Roze 120 x 170 cm

  Een prachtige patchwork sprei wat gemaakt is uit vijf mooie stoffen van het merk Taftan. Deze sprei is mooi afgewerkt, en met de hand gequilt.

  99,-

  90,-

 • Quick view

  Clayre & Eef Sprei Stars

  Prachtige sprei van het merk Clayre & Eef. De sprei is handgeweven en uniek gemaakt van 100 % katoen.
  99,-
 • Quick view

  Taftan Sprei Ruitjes Patch Roze 170 x 230 cm

  Een prachtige patchwork sprei wat gemaakt is uit vijf mooie stoffen van het merk Taftan. Deze sprei is mooi afgewerkt, en met de hand gequilt.
  145,20
 • Quick view

  Colorique Chokhi Stamps Plaid

  Met het Colorique Chokhi Stamps Plaid creëer je een stijlvolle look in iedere kamer. Het plaid is niet alleen decoratief, maar houdt ook jou of je kindje lekker warm op de bank of op bed.
  94,50
 • Quick view

  Taftan Deken Hello World Roze 75 x 100 cm

  De Taftan Deken Hello World Roze 75 x 100 cm is een vrolijke en warme accessoire voor de kinderkamer. De deken is gemaakt van zacht materiaal, en kan gewassen worden in de wasmachine.
  58,95
 • Quick view

  Taftan Amerikaanse Vlag Sprei Blauw 130 x 210 cm

  De Taftan Amerikaanse Vlag sprei van is een vrolijke en warme accessoire voor de kinderkamer. De sprei is gemaakt van zacht materiaal, en kan gewassen worden in de wasmachine.

  122,10

  87,95

 • Quick view

  Covers & Co Palmero Plaid 130 x 170 cm

  Het Covers & Co Palmero Plaid 130 x 170 cm is een must-have voor een vrolijke kinderkamer! Het stijlvolle plaid is voorzien van een unieke print en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  29,95

  24,95

 • Quick view

  Covers & Co Saren Plaid 130 x 170 cm

  Het Covers & Co Saren Plaid 130 x 170 cm is een must-have voor een vrolijke kinderkamer! Het stijlvolle plaid is voorzien van een unieke print en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  29,95

  20,95

11 Resultaten