1 Resultaten
  • Quick view Town & Country Plaid Dreams Sterren

    Town & Country Plaid Dreams Sterren

    Uit voorraad leverbaar
    49,50
1 Resultaten

Town & Country bedsprei

Ligt jouw koter er elke nacht warmpjes bij? De leukste, mooiste en zachtste Town & Country spreien koop je online bij Babypark.

 

Om te slapen en te spelen Een sprei is veelzijdiger dan je denkt. Natuurlijk kun je hem gebruiken ter decoratie op bed. Maar van een sprei maak je ook een supermooie tent, boot of picknickplek. Kinderen kunnen de leukste spelletjes bedenken. De Town & Country sprei is daar op berekend: hij kan tegen een stootje. En wordt hij vuil, dan gooi je hem gewoon in de wasmachine. Praktisch!

 

Mooi in elke kamer De Town & Country bedspreien maken je interieur helemaal af. Dankzij de royale afmeting past de Town & Country bedsprei op ieder bed. De sprei is ideaal als extra deken bij een logeerpartijtje of tijdens een koude nacht. En mocht je kind er ooit op uitgekeken raken, dan leg je de prachtige Town & Country sprei gewoon op je eigen bed! Wil jij ook een knuffelzachte sprei van Town & Country kopen? Of gaat je voorkeur uit naar een andere stijl? Kijk dan even naar een aanbieding van een ander merk zoals bijvoorbeeld Clayre & Eef of Stokke.