Benodigdheden borstvoeding

Moedermelk biedt een uitgebalanceerde voeding en biedt nog meer voordelen, zo is het gratis, heb je het altijd bij je en hoef je het niet eerst te bereiden. Voor borstvoeding benodigdheden kun je uiteraard terecht in de webshop van Babypark. Hier vind je borstvoedingskussens, tepelbeschermers en -zalf, borstkolven, moedermelk bewaarzakjes etc. Aangezien wij enkel werken met A-merken zijn de producten ook van de hoogste kwaliteit. Bij Babypark betaal je de laagste prijzen van Nederland. Wij geven daarom ook de laagsteprijsgarantie.

Lees meer...

Borstvoeding benodigdheden assortiment

Met een borstvoedingskussen leg je jouw kindje eenvoudiger aan en ondervind je zelf ook meer steun. Ook voor een voedingsbh kun in ons assortiment slagen. Wil je privacy tijdens het voeden dan kun je daarvoor een van de mooie voedingsdoeken gebruiken. Ook vind je thermokompressen in ons assortiment. Wanneer die warm worden gebruikt, stimuleren ze de melkafgifte en koud werken ze verzachtend voor gevoelige borsten. Indien je een moedermelkvoorraadje wilt aanleggen voor als je eens niet beschikbaar bent om jouw kindje zelf te voeden, dan vind je daar ook de afkolfsetjes voor met bewaarflesjes en zakjes. Zoals je ziet, is er heel wat keuze op het gebied van borstvoeding benodigdheden bij Babypark.

Bestellen benodigdheden borstvoeding

Heb je jouw keuze gemaakt dan kun je gaan bestellen. Doe je dat voor 20:00 uur op een werkdag dan wordt het nog dezelfde dag verzonden door onze eigen bezorgdienst. Doordat wij grote voorraden aanhouden, kunnen wij de producten ook vaak direct uit voorraad leveren. Die levering is gratis voor elke bestelling met een bestelwaarde van 20 euro of meer. Babypark beschikt ook over verschillende megastores waar je ons assortiment borstvoeding benodigdheden kunt bekijken. Een team van productspecialisten in elke megastore helpt je graag verder. De adresgegevens en openingstijden van een megastore in jouw regio vind je op onze website. Wij heten je graag van harte welkom.

Lees minder...
62 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Lola & Lykke Bamboe Zoogkompressen

  De Lola & Lykke Bamboe Zoogkompressen biedt comfort en beschermt tegen doorlekken na de borstvoeding. Daarnaast verzorgt het bamboe zoogcompres het geïrriteerde gebied door de helende werking van katoen.
  15,-
 • Quick view

  Lola & Lykke Koeltas

  De Lola & Lykke Koeltas is ideaal om borstvoeding veilig en koel te vervoeren. De binnenbekleding zorgt er voor dat de moedermelk langer koel blijft. In de tas kun je 3 flesjes á 180 ml en 2 melk bewaarzakjes kwijt.

  39,-

  35,96

 • Quick view

  Lola & Lykke Siliconen Borstschild 27 mm

  Het Lola & Lykke Siliconen Borstschild 27 mm heeft een perfecte pasvorm dat ervoor zorgt dat je comfortabel kunt kolven. Het borstschild is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig worden gereinigd.
  3,-
 • Quick view

  Zilverkapjes Tepelbeschermers

  De Zilverkapjes Tepelbeschermers zijn puur zilveren kapjes die de tepels verzachten en genezen. Dankzij de fijne vorm zijn ze comfortabel om te dragen en kan je ze tussen de voedingen door of 's nachts gebruiken.
  43,-
 • Quick view

  Lola & Lykke Siliconen Borstschild 21 mm

  Het Lola & Lykke Siliconen Borstschild 21 mm heeft een perfecte pasvorm dat ervoor zorgt dat je comfortabel kunt kolven. Het borstschild is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig worden gereinigd.
  3,-
 • Quick view

  Lola & Lykke Kolf Adapter

  De Lola & Lykke Kolf Adapter is een onderdeel om de elektrische kolf te verbinden met de moedermelk bewaarzakjes. Met deze adapter kolf je direct in het bewaarzakje en kun je de melk eenvoudig en hygiënisch bewaren.
  2,-
 • Quick view

  Dr. Brown’s Shoftshape Borstschild Mt. B

  Het Dr. Brown’s Shoftshape Borstschild Mt. B heeft een perfecte pasvorm dat ervoor zorgt dat je comfortabel kunt kolven. Het borstschild is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd per 2 stuks.
  15,99
 • Quick view

  Lola & Lykke Moedermelk Bewaarzakjes 10 Stuks + Adapter

  De Lola & Lykke Moedermelk Bewaarzakjes 10 Stuks + Adapter zijn veilig en gemakkelijk om moedermelk in op te vangen, te bewaren of in te vriezen. De bewaarzakjes nemen weinig ruimte in beslag en zijn BPA-vrij.
  12,50
 • Quick view

  Lola & Lykke Moedermelk Bewaarzakjes 30 Stuks

  De Lola & Lykke Moedermelk Bewaarzakjes 30 Stuks zijn veilig en gemakkelijk om moedermelk in op te vangen, te bewaren of in te vriezen. De handige bewaarzakjes nemen weinig ruimte in beslag en zijn BPA-vrij.
  19,-
 • Quick view

  Lola & Lykke Siliconen Borstschild 24 mm

  Het Lola & Lykke Siliconen Borstschild 24 mm heeft een perfecte pasvorm dat ervoor zorgt dat je comfortabel kunt kolven. Het borstschild is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig worden gereinigd.
  3,-
 • Quick view

  Hegen Kolf Adapter Standaard 2 Stuks

  De Hegen Kolf Adapter Standaard 2 Stuks is een onderdeel om de elektrische kolf te verbinden met de Hegen Babyfles. Met de Hegen afsluitdeksel (los verkrijgbaar) blijft de complete inhoud luchtdicht afgesloten.
  14,95
 • Quick view

  Dr. Brown’s Shoftshape Borstschild Mt. C

  Het Dr. Brown’s Shoftshape Borstschild Mt. C heeft een perfecte pasvorm dat ervoor zorgt dat je comfortabel kunt kolven. Het borstschild is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd per 2 stuks.
  15,99
 • Quick view

  Dr. Brown’s Borstkolf Ventiel

  Het Dr. Brown’s Borstkolf Ventiel is een onderdeel voor de Dr. Browns handkolf en elektrische kolf. Het ventiel wordt per 2 stuks geleverd en het wordt geadviseerd om deze elke 3 tot 6 maanden te vervangen.
  7,49
 • Quick view

  Dr. Brown’s Shoftshape Borstschild Mt. A

  Het Dr. Brown’s Shoftshape Borstschild Mt. A heeft een perfecte pasvorm dat ervoor zorgt dat je comfortabel kunt kolven. Het borstschild is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd per 2 stuks.
  15,99
 • Quick view

  Medela Voedings-Beha Zwart S

  De praktische Medela Voedings-Beha Zwart S is ideaal tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. De beha biedt een goede ondersteuning en zit erg comfortabel doordat naden en beugels ontbreken.
  24,95
 • Quick view

  Hegen Kolf Adapter Breed 2 Stuks

  De Hegen Kolf Adapter Breed 2 Stuks is een onderdeel om de elektrische kolf te verbinden met de Hegen Babyfles. Met de Hegen afsluitdeksel (los verkrijgbaar) blijft de complete inhoud luchtdicht afgesloten.
  14,95
 • Quick view

  Dr. Brown’s Slang Voor Elektrische Borstkolf

  De Dr. Brown’s Slang Voor Elektrische Borstkolf is een accessoire voor de Dr. Browns Enkele Elektrische Borstkolf. Is het tijd om de slang te vervangen? Het vervangen is eenvoudig en maakt je huidige borstkolf als nieuw.
  7,49
 • Quick view

  Dr. Brown’s Elektrische Borstkolf Adapter

  Met de Dr. Brown’s Elektrische Borstkolf Adapter kun je de Dr. Browns Enkele Elektrische Borstkolf ook gebruiken als de batterijen op zijn. Handig om extra mee te nemen of om te gebruiken om de kolf op te laden.
  24,99
 • Quick view

  Carriwell Soft As Silk Voedingsbh Zwart

  De Carriwell Soft As Silk Voedingsbh Zwart zit comfortabel tijdens de zwangerschap en met voeden. Met de voedingsbh kan je eenvoudig borstvoeding geven door de cups open te klikken.

  39,99

  37,99

 • Quick view

  Dr. Brown’s Elektrische Borstkolf Membraan

  Het Dr. Brown’s Elektrische Borstkolf Membraan is geschikt voor de Dr. Browns Enkele Elektrische Borstkolf. Het membraan voorkomt dat er melk in de slang komt en zorgt voor optimale zuigkracht bij het kolven.

  15,99

  14,44

 • Quick view

  Dr. Brown’s Wasbare Zoogcompressen 4 Stuks

  De Dr. Brown’s Wasbare Zoogcompressen 4 Stuks bieden comfort en beschermen tegen doorlekken na de borstvoeding. Daarnaast verzorgt het zoogcompres het geïrriteerde gebied door de helende werking van katoen.

  15,99

  14,99

 • Quick view

  Dr. Brown’s Moedermelk Bewaarzakjes 25 Stuks

  De Dr. Brown’s Moedermelk Bewaarzakjes 25 Stuks zijn veilig en gemakkelijk om moedermelk in op te vangen, te bewaren of in te vriezen. De handige bewaarzakjes nemen weinig ruimte in beslag en zijn BPA-vrij.
  13,99
 • Quick view

  Medela Easy Expression Bustier

  Met deze Medela Easy Expression Bustier kan je moeiteloos en comfortabel kolven zonder je handen te gebruiken. De kolfbeha is geschikt voor de Medela Swing, Swing maxi, Freestyle en Symphony.
  33,99
 • Quick view

  Medela Moedermelk Bewaarzakjes 25 Stuks

  De Medela Moedermelk Bewaarzakjes 25 Stuks zijn veilig en gemakkelijk om moedermelk in op te vangen, te bewaren of in te vriezen. De bewaarzakjes nemen weinig ruimte in beslag en zijn BPA-vrij.

  9,95

  7,46

62 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Trustpilot