Bewaarbakjes babyvoeding

Voor babyvoeding hebben we bewaarbakjes in ons assortiment voor thuis of onderweg. Hierin kun je de verschillende type voeding op een schone en veilige manier bewaren. Op de bewaarbakjes of bekers kun je de data en inhoud opschrijven om snel iets terug te kunnen vinden. Aangezien de bakjes doorzicht zijn, zie je op die manier ook al wat de inhoud van het bewaarbakje voor babyvoeding is. Net als alle andere producten zijn de babyvoeding bewaarbakjes in ons assortiment te koop met de laagsteprijsgarantie. Mocht je twee weken na aanschaf de bakjes toch nog ergens anders goedkoper gezien hebben, dan betalen we het verschil terug.

Lees meer...

Assortiment babyvoeding bewaarbakjes

De set bewaarbakjes voor babyvoeding in het assortiment van Babypark bestaat uit 10 bewaarbekers van 180ml en 10 bewaarbakjes van 240ml en uiteraard de deksels. Door de veilige afsluiting heb je geen kans dat er voeding gelekt kan worden. Ook is er een leuk voedingslepeltje bijgeleverd zodat direct vanuit het bakje gevoerd kan worden. Uiteraard zijn alle bakjes BPA-vrij en daarnaast ook stapelbaar. Je kunt de praktische bakjes ook gebruiken in flessenwarmers, vaatwasser en sterilisator. In ons assortiment vind je tevens een babyvoeding diepvriesbakje. Hiermee kun je babymelk in de 14 vakjes invriezen. Ideaal om moedermelk voor later te gebruiken. Door de ronde vorm van de vakjes van 22ml komt het er ook weer eenvoudig uit. Het is stapelbaar dus afhankelijk van de grootte van jouw vriesvak kun je verschillende diepvriesbakjes stapelen. Naast moedermelk zou je er ook fruit- en groentepapjes, yoghurt, vruchtensap of water in kunnen vriezen. Het diepvriesbakje is vaatwasmachinebestendig. Ook voor bewaarzakjes voor moedermelk kun je in ons assortiment terecht.

Bestellen bewaarbakje babyvoeding

Wat je ook nodig hebt op het gebied van bewaarbakjes of bewaarzakjes, je bestelt het eenvoudig uit de Babypark webshop. Is de totale bestelling 20 euro of meer dan worden de artikelen gratis door onze verzonden. Verzending kan nog dezelfde werkdag plaatsvinden wanneer je de bestelling voor 20:00 uur plaatst. Je kunt ons assortiment ook komen bekijken in een van onze 10 megastores.

Lees minder...
33 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Puck Diepvriesbakje

  Met dit handige Puck Diepvriesbakje kan je al het eten voor je kindje opwarmen of invriezen. Het bakje is hermetisch afsluitbaar en beschikt over een handige datumaanduiding. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  12,-

  7,95

 • Quick view

  Nijntje Schaaltjes- en Lepelset 6 Stuks

  Deze Nijntje Bewaarbakjes 6 Stuks zijn erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. De bakjes zijn gemaakt van BPA-vrij materiaal en 100% waterdicht. Geschikt voor de vaatwasser, magnetron en vriezer
  10,99
 • Quick view

  Nijntje Bakjes- en Lepelset 6 Stuks

  Deze Nijntje Bakjes Set 6 Stuks is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. De stijlvolle bakjes zijn gemaakt van BPA-vrij materiaal en 100% waterdicht. Ook erg handig om mee te nemen.
  7,99
 • Quick view

  Hegen Babyfles 240 ml 2 Stuks

  Je kunt de Hegen Babyfles 240 ml 2 Stuks vanaf 3 maanden gebruiken dankzij de Medium Flow speen. De fles is daarnaast ook ideaal om direct in af te kolven of om groente, fruit voor je kindje in te bewaren.
  32,95
 • Quick view

  Hegen Babyfles 150 ml

  Je kunt de Hegen Babyfles 150 ml al vanaf de geboorte gebruiken dankzij de Extra Slow Flow speen. De fles is daarnaast ook ideaal om direct in af te kolven of om groente, fruit en snacks voor je kindje in te bewaren.
  16,95
 • Quick view

  Hegen Babyfles 240 ml

  Je kunt de Hegen Babyfles 240 ml vanaf de 3 maanden gebruiken dankzij de Extra Slow Flow speen. De fles is daarnaast ook ideaal om direct in af te kolven of om groente, fruit voor je kindje in te bewaren.
  18,95
 • Quick view

  Hegen Babyfles 330 ml

  Je kunt de Hegen Babyfles 330 ml vanaf de 6 maanden gebruiken dankzij de Extra Slow Flow speen. De fles is daarnaast ook ideaal om direct in af te kolven of om groente, fruit voor je kindje in te bewaren.
  20,95
 • Quick view

  Hegen Opbergbakje 60 ml 6 Stuks

  Je kunt het Hegen Opbergbakje 60 ml 6 Stuks eenvoudig met één hand lekvrij afsluiten. De bakjes zijn geschikt om babyvoeding, snacks of moedermelk in te bewaren. Op die manier blijven voedingsstoffen behouden.
  34,95
 • Quick view

  Hegen Opbergbakje 240 ml 2 Stuks

  Je kunt het Hegen Opbergbakje 240 ml 2 Stuks eenvoudig met één hand lekvrij afsluiten. De bakjes zijn geschikt om babyvoeding, snacks of moedermelk in te bewaren. Op die manier blijven voedingsstoffen behouden.
  24,95
 • Quick view

  Hegen Drinkfles 330 ml

  De Hegen Drinkfles 330 ml is ideaal voor het hele gezin! Dankzij de drinktuit leert je kindje zelfstandig drinken. Daarnaast kan de fles worden gebruikt voor het bewaren van verse groente, fruit en snacks.

  16,99

  16,95

 • Quick view

  Hegen Opbergbakje 150 ml 4 Stuks

  Je kunt het Hegen Opbergbakje 150 ml 4 Stuks eenvoudig met één hand lekvrij afsluiten. De bakjes zijn geschikt om babyvoeding, snacks of moedermelk in te bewaren. Op die manier blijven voedingsstoffen behouden.
  34,95
 • Quick view

  Hegen Babyfles 60 ml

  Je kunt de Hegen Babyfles 60 ml al vanaf de geboorte gebruiken dankzij de Extra Slow Flow speen. De fles is daarnaast ook ideaal om direct in af te kolven of om groente, fruit en snacks voor je kindje in te bewaren.
  14,95
 • Quick view

  OXO Tot Babyvoeding Diepvriesbakje

  Het OXO Tot Babyvoeding Diepvriesbakje is ideaal om babyvoeding in te vriezen. Het bakje is stapelbaar en beschikt over 14 vakjes met afgeronde vorm. Hierdoor komen de blokjes eenvoudig los van het vakje.

  Normale prijs: 8,50

  Special Price 6,95

 • Quick view

  Hegen Basic Starter Kit

  De Hegen Basic Starter Kit wordt geleverd met 2 flessen inclusief flessen spenen. Met de meegeleverde afsluitdeksels bouw je de flessen eenvoudig om tot bewaarbekers die luchtdicht worden afgesloten.
  44,95
 • Quick view

  Hegen Kolf / Bewaar / Voed Starter Kit

  De Hegen Kolf / Bewaar / Voed Starter Kit wordt geleverd met 2 flessen inclusief flessen spenen en een handkolf module. Met de meegeleverde deksels bouw je de flessen eenvoudig om tot luchtdichte bewaarbekers.
  99,95
 • Quick view

  OXO Tot Babyvoeding Diepvriestray

  Het OXO Tot Babyvoeding Diepvriestray is ideaal om babyvoeding in te vriezen. Het bakje is stapelbaar en beschikt over 6 vakjes met afgeronde vorm. Hierdoor komen de blokjes eenvoudig los van het vakje.
  10,50
 • Quick view

  Beaba Glazen Bewaarpotjes 4 Stuks

  Met deze praktische Beaba Glazen Bewaarpotjes 4 Stuks kan je handig je zelfgemaakte eten opwarmen of invriezen. Het bewaarpotje is hermetisch afsluitbaar en beschikt over een duidelijk zichtbare maatverdeling.
  39,99
 • Quick view

  Hegen Babyfles 330 ml 2 Stuks

  Je kunt de Hegen Babyfles 330 ml 2 Stuks vanaf de 6 maanden gebruiken dankzij de Extra Slow Flow speen. De fles is daarnaast ook ideaal om direct in af te kolven of om groente, fruit voor je kindje in te bewaren.
  35,95
 • Quick view

  Hegen Opbergbakje 150 ml

  Je kunt het Hegen Opbergbakje 150 ml eenvoudig met één hand lekvrij afsluiten. Het bakje is geschikt om babyvoeding, snacks of moedermelk luchtdicht in te bewaren. Op die manier blijven voedingsstoffen behouden.
  12,95
 • Quick view

  Fresk Deer Thermosbakje

  Het stijlvolle Fresk Deer Thermosbakje is handig om mee te nemen wanneer je op pad gaat met je kindje. Het bewaarbakje lekt niet en zorgt er voor dat het eten langere tijd op de juiste temperatuur blijft.
  20,95
 • Quick view

  Hegen Babyfles 150 ml 2 Stuks

  Je kunt de Hegen Babyfles 150 ml 2 Stuks al vanaf de geboorte gebruiken dankzij de Slow Flow speen. De fles is daarnaast ook ideaal om direct in af te kolven of om groente, fruit voor je kindje in te bewaren.
  28,95
 • Quick view

  OXO Tot Diepvriesbakjes Teal 6 x 60 ml

  De OXO Tot Diepvriesbakjes Teal 6 x 60 ml zijn ideaal voor de maaltijden van je kindje. Je kunt de diepvriesbakjes overal voor gebruiken. De diepvriesbakjes zijn goed luchtdicht, waterdicht en lekvrij.

  13,95

  11,86

 • Quick view

  OXO Tot Diepvriesbakjes Teal 4 x 120 ml

  De OXO Tot Diepvriesbakjes Teal 4 x 120 ml zijn ideaal voor de maaltijden van je kindje. Je kunt de diepvriesbakjes overal voor gebruiken. De diepvriesbakjes zijn goed luchtdicht, waterdicht en lekvrij.

  12,95

  11,01

 • Quick view

  Beaba Squeez Bewaarbakje

  Het Beaba Squeez Bewaarbakje is een aanvulling bij de Beaba Babysqueez 2-in-1. Te gebruiken vanaf 6 maanden en is gemaakt van kwalitatief silicone en BPA-vrij materiaal.
  11,99
33 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Vaderdag
Trustpilot