Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Borstpomp

Je bent misschien niet altijd present wanneer jouw kindje borstvoeding nodig heeft. Daarom is het handig om al wat melk te kolven zodat je dat kunt bewaren wanneer je eens een avondje weg bent bijvoorbeeld of moet werken. Voor het kolven van melk heeft Babypark zowel hand- als elektrische kolfapparaten. Je kunt de ene borst afkolven wanneer jouw baby voor de toeschietreflex zorgt door het zuigen aan de andere borst. Bij Babypark hebben we kolfapparaten die de toeschietreflex van de baby nabootsen zodat de melk snel wordt opgewekt. De melk kun je dan in de koelkast bewaren en jij hoeft daardoor niet degene te zijn die de baby altijd voedt. Zo heb je meer tijd voor jezelf wanneer jouw partner een deel van de voeding op deze manier op zich kan nemen. Bekijk het assortiment van Babypark met handkolven en elektrische borstpompen van merken als Medela, Ardo en Avent.

Lees meer...

Assortiment borstpompen

In sommige gevallen kun je een handkolfapparaat uit ons assortiment ook gebruiken als elektrische handkolf door een extra pompsetje aan te schaffen. Zo hebben we een pompsetje voor de handkolf van Ardo. Zo kun je eenvoudig wisselen tussen handkolf en elektrisch kolven. De elektrische kolven van Medela hebben de 2-Phase Expression techniek die de snellere zuigmethode van de baby bij de start imiteert en vervolgens rustiger zuigt zoals ook de baby doet na de toeschietreflex van de moeder. Doordat de pomp ook op batterijen werkt, ben je uiterst mobiel. Zo kun je ook eenvoudiger een privéplekje op het werk vinden om te kolven zonder op zoek te moeten naar een stopcontact.

Bestellen borstpompen

Bestel jouw borstpomp, of het nu een handkolf of elektrische kolf is, eenvoudig via onze webshop. Door onze laagsteprijsgarantie betaal je er nooit teveel voor en verzendkosten zijn gratis bij bestellingen van 20 euro of meer. Bestel je voor 20:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde werkdag.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

15 producten

 • Ardo Calypso To Go Dubbelzijdige Borstkolf
  Waardering:
  93%
  299,- 216,50
 • Ardo Calypso Double Plus Borstkolf
  Waardering:
  87%
  229,-
 • Medela Swing Maxi Dubbele Elektrische Borstkolf
  Waardering:
  73%
  289,- 208,95
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
 • Medela Freestyle Flex Dubbele Elektrische Borstkolf
  Waardering:
  70%
  389,- 298,59
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
  Gratis verzending vanaf 20,-
  Supersnelle levering
 • Medela Swing Maxi Flex Dubbele Elektrische Borstkolf
  Waardering:
  70%
  279,- 195,39
 • Filteren

  15 producten

  Oval loader