Borstpomp

Je bent misschien niet altijd present wanneer jouw kindje borstvoeding nodig heeft. Daarom is het handig om al wat melk te kolven zodat je dat kunt bewaren wanneer je eens een avondje weg bent bijvoorbeeld of moet werken. Voor het kolven van melk heeft Babypark zowel hand- als elektrische kolfapparaten. Je kunt de ene borst afkolven wanneer jouw baby voor de toeschietreflex zorgt door het zuigen aan de andere borst. Bij Babypark hebben we kolfapparaten die de toeschietreflex van de baby nabootsen zodat de melk snel wordt opgewekt. De melk kun je dan in de koelkast bewaren en jij hoeft daardoor niet degene te zijn die de baby altijd voedt. Zo heb je meer tijd voor jezelf wanneer jouw partner een deel van de voeding op deze manier op zich kan nemen. Bekijk het assortiment van Babypark met handkolven en elektrische borstpompen van merken als Medela, Ardo en Avent.

Lees meer...

Assortiment borstpompen

In sommige gevallen kun je een handkolfapparaat uit ons assortiment ook gebruiken als elektrische handkolf door een extra pompsetje aan te schaffen. Zo hebben we een pompsetje voor de handkolf van Ardo. Zo kun je eenvoudig wisselen tussen handkolf en elektrisch kolven. De elektrische kolven van Medela hebben de 2-Phase Expression techniek die de snellere zuigmethode van de baby bij de start imiteert en vervolgens rustiger zuigt zoals ook de baby doet na de toeschietreflex van de moeder. Doordat de pomp ook op batterijen werkt, ben je uiterst mobiel. Zo kun je ook eenvoudiger een privéplekje op het werk vinden om te kolven zonder op zoek te moeten naar een stopcontact.

Bestellen borstpompen

Bestel jouw borstpomp, of het nu een handkolf of elektrische kolf is, eenvoudig via onze webshop. Door onze laagsteprijsgarantie betaal je er nooit teveel voor en verzendkosten zijn gratis bij bestellingen van 20 euro of meer. Bestel je voor 20:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde werkdag.

Lees minder...
17 Resultaten
 • Quick view

  Ardo Amaryll Start Handkolf

  Ardo Amaryll Start Handkolf heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en is bovendien praktisch en efficiënt in gebruik. De handkolf heeft een draaibare hendel en wordt geleverd met een borstschild van 26 mm.
  29,95
 • Quick view

  Ardo Calypso Double Plus Borstkolf

  De Ardo Calypso Double Plus Borstkolf maakt dubbelzijdig kolven op een comfortabele manier mogelijk. De borstkolf maakt nauwelijks geluid en wordt geleverd inclusief borstschelpen en andere accessoires.
  229,-
 • Quick view

  Ardo Calypso To Go Dubbelzijdige Borstkolf

  De Ardo Calypso To Go Dubbelzijdige Borstkolf wordt geleverd met alle accessoires zoals een tas, diverse borstschilden en een koeltas. Deze complete set neem je makkelijk mee zodat je overal kunt kolven.

  299,-

  229,-

 • Quick view

  Ardo Calypso Enkelzijdige Borstkolf

  De Ardo Calypso Enkelzijdige Borstkolf is praktisch en veilig en maakt weinig geluid zodat je discreet kunt kolven. De borstkolf werkt met twee fases en kan worden aangepast aan jouw persoonlijke wensen.
  169,-
 • Quick view

  Medela Solo Enkele Elektrische Borstkolf

  De Medela Solo Enkele Elektrische Borstkolf is perfect om thuis en onderweg comfortabel te kolven. Met een opgeladen accu kun je tot wel 6 sessies afkolven. Verder is de compacte borstkolf eenvoudig in gebruik.

  179,-

  152,-

 • Quick view

  Medela Swing Maxi Dubbele Elektrische Borstkolf

  De Medela Swing Maxi Dubbele Elektrische Borstkolf is uitgevoerd met Flex-technologie waardoor je comfortabel in iedere gewenste houding kunt kolven. Bovendien is de borstkolf compact en erg gebruiksvriendelijk.

  Normale prijs: 279,-

  Special Price 199,-

 • Quick view

  Hegen Dubbele Elektrische Borstkolf

  De Hegen Dubbele Elektrische Borstkolf bestaat uit een set met accessoires en onderdelen die je nodig hebt om comfortabel te kolven. De kolf is uitgerust met 36 kolfcombinaties en een ontspannende massage modus.
  296,95
 • Quick view

  Lola & Lykke Smart Elektrische Borstkolf

  De Lola & Lykke Smart Elektrische Borstkolf is lichtgewicht en maakt weinig geluid tijdens het kolven. De kolf beschikt over 6 stimulatie- en 9 expressie standen die je makkelijk bedient met het Smart touch screen.

  159,-

  143,10

 • Quick view

  Lola & Lykke Borstvoeding Starter Kit

  De Lola & Lykke Borstvoeding Starter Kit bestaat uit een set met accessoires en onderdelen die je nodig hebt om te kolven. De kolf is uitgerust met 15 kolfcombinaties die je bedient met het Smart Touch Screen.
  279,-
 • Quick view

  Ardo Alyssa Dubbelzijdige Borstkolf

  De Ardo Alyssa Dubbelzijdige Borstkolf heeft unieke eigenschappen zoals het opslaan van de kolfgeschiedenis en een Power Pumping-programma voor clusterkolven. Dankzij geïntegreerde batterij kun je overal kolven.

  279,-

  229,-

 • Quick view

  Dr. Browns Elektrische Borstkolf

  De Dr. Browns Elektrische Borstkolf is uitgerust met 21 opties die zorgen voor comfort en een optimale melkstroom. De kolf kan ook draadloos worden gebruikt en past dankzij het compacte formaat eenvoudig in de tas.

  124,99

  119,99

 • Quick view

  Medela Freestyle Flex Dubbele Elektrische Borstkolf

  De Medela Freestyle Flex Dubbele Elektrische Borstkolf beschikt over unieke en handige eigenschappen zoals de Flex-technologie (levert 11% meer melk), pauze-functie, USB aansluiting en de bijpassende MyMedela app.

  389,-

  299,-

 • Quick view

  Medela Swing Maxi Flex Dubbele Elektrische Borstkolf

  De Medela Swing Maxi Flex Dubbele Elektrische Borstkolf is uitgevoerd met de nieuwe Flex-technologie waardoor je op een comfortabele manier in iedere gewenste houding kunt kolven. Inclusief accessoires.

  279,-

  179,-

 • Quick view

  Medela Swing Flex Enkele Elektrische Borstkolf

  De Medela Swing Flex Enkele Elektrische Borstkolf is uitgevoerd met de nieuwe Flex-technologie waardoor je op een comfortabele manier in iedere gewenste houding kunt kolven. Inclusief accessoires.

  179,-

  119,-

 • Quick view

  Dr. Brown's Milkflow Siliconen Borstkolf

  De Dr. Brown's Milkflow Siliconen Borstkolf is praktisch, veilig en kan gemakkelijk met één hand worden bediend! Het kolven is comfortabel en verminderd eenvoudig de stuwing. Wordt geleverd met diverse accessoires.

  26,99

  19,99

 • Quick view

  Hegen Handkolf Module

  De Hegen Handkolf Module past op iedere Hegen drinkfles (niet meegeleverd) en is een efficiënte kolf waarmee je handmatig kan kolven. Je bepaalt zelf het tempo en het universele borstschild is geschikt 24 mm t/m 27 mm.
  39,95
 • Quick view

  Dr. Brown's Handkolf

  De Dr. Brown's Handkolf is een praktisch en efficiënte kolf waarmee je handmatig kan kolven. De handkolf wordt geleverd met een brede halsfles 150 ml, fase 1 speen en 1 afsluitdop. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  52,49

  49,99

17 Resultaten
Trustpilot