Cache Coeur borstvoeding accessoires

Cache Coeur borstvoeding accessoires geven je extra comfort en gemak bij het voeden van je kindje. Kijk op deze pagina welke Cache Coeur borstvoeding accessoires jij heel goed kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan onze Cache Coeur zoogcompressen. Deze zoogcompressen zijn wasbaar. Dit scheelt veel afval, wat natuurlijk goed is voor het milieu.

Lees meer...

Handige Cache Coeur zoogcompressen

Cache Coeur zoogcompressen zijn handig als je borstvoeding geeft. Je gebruikt Cache Coeur zoogcompressen bijvoorbeeld na een voeding, om de melk die nog uit de borst komt, op te vangen. Heb je vaak last van lekkende borsten, dan gebruik je Cache Coeur zoogcompressen bijna de hele dag door. Je legt de zoogcompressen in je bh. Cache Coeur zoogcompressen hebben een anti-sliplaag, waardoor de zoogcompressen heel goed blijven zitten. De zoogcompressen van Cache Coeur zijn driehoekig van vorm. Je kunt de zoogcompressen op twee verschillende manieren in je bh plaatsen. Het is maar net wat je prettig vindt.

Cache Coeur zoogcompressen in verschillende uitvoeringen

Meestal verkopen wij Cache Coeur zoogcompressen voor de dag en de nacht. Zoogcompressen voor de nacht nemen tot wel 80 ml melk op en de zoogcompressen voor overdag zo’n 60 ml. Onze zoogcompressen van Cache Coeur zijn meestal verkrijgbaar per twee of vier stuks. Kijk op deze pagina voor de mogelijkheden. Wacht niet langer en bestel vandaag nog handige en comfortabele borstvoeding accessoires van Cache Coeur online via onze webshop. Wij bezorgen de borstvoeding accessoires van Cache Coeur zo snel mogelijk bij je thuis. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, bezorgen wij je bestelling meestal morgen al bij je thuis. Voorwaarde is wel dat de Cache Coeur borstvoeding accessoires bij ons op voorraad zijn. Bij Babypark profiteer je niet alleen van een aantrekkelijke bezorgservice, maar ook van de Laagste Prijsgarantie. Dankzij de Laagste Prijsgarantie weet je zeker dat je nooit teveel betaalt.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Cache Coeur Night Zoogcompressen 4 Stuks Purple

  De Cache Coeur Night Zoogcompressen Purple 4 Stuks bieden comfort en beschermen tegen doorlekken na de borstvoeding. Daarnaast zijn de compressen voorzien van een antislip laagje zodat ze goed op hun plek blijven.
  29,95
 • Quick view

  Cache Coeur Day Zoogcompressen 2 Stuks Slim White

  De Cache Coeur Day Zoogcompressen 2 Stuks Slim White bieden comfort en beschermen tegen doorlekken na de borstvoeding. Daarnaast zijn de compressen voorzien van een antislip laagje zodat ze goed op hun plek blijven.
  9,95
 • Quick view

  Cache Coeur Day Zoogcompressen 2 Stuks Fuchsia

  De Cache Coeur Day Zoogcompressen 2 Stuks Fuchsia bieden comfort en beschermen tegen doorlekken na de borstvoeding. Daarnaast zijn de compressen voorzien van een antislip laagje zodat ze goed op hun plek blijven.
  13,50
 • Quick view

  Cache Coeur Night Zoogcompressen 2 Stuks Purple

  De Cache Coeur Night Zoogcompressen 2 Stuks Purple bieden comfort en beschermen tegen doorlekken na de borstvoeding. Daarnaast zijn de compressen voorzien van een antislip laagje zodat ze goed op hun plek blijven.
  15,50
 • Quick view

  Cache Coeur Day Zoogcompressen 4 Stuks Fuchsia

  De Cache Coeur Day Zoogcompressen 4 Stuks Fuchsia bieden comfort en beschermen tegen doorlekken na de borstvoeding. Daarnaast zijn de compressen voorzien van een antislip laagje zodat ze goed op hun plek blijven.
  26,-
5 Resultaten
Trustpilot