Borstvoeding kolven

Borstvoeding kolven zorgt ervoor dat je een melkvoorraadje kunt opbouwen zodat jouw kindje ook gevoed kan worden wanneer jij daar niet voor in de gelegenheid bent. Zo kun je ook eens een dagje weg terwijl bijvoorbeeld jouw partner de voeding op zich neemt. Daarnaast kan kolven ook helpen om de melkproductie te stimuleren. Dus zelfs als het niet nodig is om te kolven omdat je altijd present bent om borstvoeding te geven, heeft het voordelen. Door vaker te voeden/kolven stimuleer je de melkproductie extra wat het voeden makkelijker maakt. Ook kan het ervoor zorgen dat je minder last hebt van gezwollen borsten die pijn en druk kunnen veroorzaken. En bij Babypark kun je al die voordelen voordelig in huis halen met een borstvoeding kolf. Je kunt kiezen uit verschillende A-merken die we leveren met de laagsteprijsgarantie.

Lees meer...

Assortiment borstvoeding kolf

Je hebt de keuze uit handkolvers maar ook elektrische kolvers. Ze zijn ook in dubbele uitvoering verkrijgbaar zodat het kolven nog sneller en efficiënter gaat. Door het legen van de borsten wordt de melkproductie ook gestimuleerd. De borstkolven van vandaag de dag zijn ook uitgerust met handige snufjes. Niet alleen zijn bij de elektrische varianten verschillende instellingen te gebruiken maar wordt de toeschietreflex ook gestimuleerd door het zuiggedrag van de baby na te bootsen. Zo is het ritme in het begin hoger en wanneer de melktoevoer op gang komt, wordt er overgegaan op een lager constant ritme. Wij hebben ook handkolvers die eventueel later nog met een bijbehorende pomp-kit zijn te gebruiken als elektrische kolf. 

Bestellen kolven voor borstvoeding

Bestel de gewenste borstkolf via de webshop van Babypark. Doe je dit voor 20:00 uur op een werkdag dan kun je vaak de volgende dag al met het kolven van borstvoeding beginnen. Onze eigen bezorgdienst verzendt het dan nog dezelfde dag. Voor bestellingen van 20 euro of meer worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Lees minder...
16 Resultaten
 • Quick view

  Medela Solo Enkele Elektrische Borstkolf

  De Medela Solo Enkele Elektrische Borstkolf is perfect om thuis en onderweg comfortabel te kolven. Met een opgeladen accu kun je tot wel 6 sessies afkolven. Verder is de compacte borstkolf eenvoudig in gebruik.
  189,-
 • Quick view

  Medela Swing Maxi Dubbele Elektrische Borstkolf

  De Medela Swing Maxi Dubbele Elektrische Borstkolf is uitgevoerd met Flex-technologie waardoor je comfortabel in iedere gewenste houding kunt kolven. Bovendien is de borstkolf compact en erg gebruiksvriendelijk.

  289,-

  204,06

 • Quick view

  Lola & Lykke Smart Elektrische Borstkolf

  De Lola & Lykke Smart Elektrische Borstkolf is lichtgewicht en maakt weinig geluid tijdens het kolven. De kolf beschikt over 6 stimulatie- en 9 expressie standen die je makkelijk bedient met het Smart touch screen.
  159,-
 • Quick view

  Lola & Lykke Borstvoeding Starter Kit

  De Lola & Lykke Borstvoeding Starter Kit bestaat uit een set met accessoires en onderdelen die je nodig hebt om te kolven. De kolf is uitgerust met 15 kolfcombinaties die je bedient met het Smart Touch Screen.

  279,-

  251,96

 • Quick view

  Dr. Browns Elektrische Borstkolf

  De Dr. Browns Elektrische Borstkolf is uitgerust met 21 opties die zorgen voor comfort en een optimale melkstroom. De kolf kan ook draadloos worden gebruikt en past dankzij het compacte formaat eenvoudig in de tas.

  124,99

  119,99

 • Quick view

  Ardo Alyssa Dubbelzijdige Borstkolf

  De Ardo Alyssa Dubbelzijdige Borstkolf heeft unieke eigenschappen zoals het opslaan van de kolfgeschiedenis en een Power Pumping-programma voor clusterkolven. Dankzij geïntegreerde batterij kun je overal kolven.

  279,-

  184,50

 • Quick view

  Hegen Dubbele Elektrische Borstkolf

  De Hegen Dubbele Elektrische Borstkolf bestaat uit een set met accessoires en onderdelen die je nodig hebt om comfortabel te kolven. De kolf is uitgerust met 36 kolfcombinaties en een ontspannende massage modus.
  279,95
 • Quick view

  Medela Swing Flex Enkele Elektrische Borstkolf

  De Medela Swing Flex Enkele Elektrische Borstkolf is uitgevoerd met de nieuwe Flex-technologie waardoor je op een comfortabele manier in iedere gewenste houding kunt kolven. Inclusief accessoires.

  179,-

  134,46

 • Quick view

  Medela Swing Maxi Flex Dubbele Elektrische Borstkolf

  De Medela Swing Maxi Flex Dubbele Elektrische Borstkolf is uitgevoerd met de nieuwe Flex-technologie waardoor je op een comfortabele manier in iedere gewenste houding kunt kolven. Inclusief accessoires.

  279,-

  195,39

 • Quick view

  Medela Freestyle Flex Dubbele Elektrische Borstkolf

  De Medela Freestyle Flex Dubbele Elektrische Borstkolf beschikt over unieke en handige eigenschappen zoals de Flex-technologie (levert 11% meer melk), pauze-functie, USB aansluiting en de bijpassende MyMedela app.

  389,-

  298,59

 • Quick view

  Ardo Calypso Enkelzijdige Borstkolf

  De Ardo Calypso Enkelzijdige Borstkolf is praktisch en veilig en maakt weinig geluid zodat je discreet kunt kolven. De borstkolf werkt met twee fases en kan worden aangepast aan jouw persoonlijke wensen.

  169,-

  128,30

 • Quick view

  Ardo Dubbele Afkolfset

  De Ardo Dubbele Afkolfset bestaat uit alle onderdelen (behalve de borstkolf zelf) die nodig zijn voor het kolven. Deze reserve onderdelen zijn ideaal wanneer je een langere periode intensief borstvoeding geeft.

  42,50

  39,99

 • Quick view

  Ardo Calypso To Go Dubbelzijdige Borstkolf

  De Ardo Calypso To Go Dubbelzijdige Borstkolf wordt geleverd met alle accessoires zoals een tas, diverse borstschilden en een koeltas. Deze complete set neem je makkelijk mee zodat je overal kunt kolven.

  299,-

  216,50

 • Quick view

  Hegen Handkolf Module

  De Hegen Handkolf Module past op iedere Hegen drinkfles (niet meegeleverd) en is een efficiënte kolf waarmee je handmatig kan kolven. Je bepaalt zelf het tempo en het universele borstschild is geschikt 24 mm t/m 27 mm.
  39,95
 • Quick view

  Ardo Calypso Double Plus Borstkolf

  De Ardo Calypso Double Plus Borstkolf maakt dubbelzijdig kolven op een comfortabele manier mogelijk. De borstkolf maakt nauwelijks geluid en wordt geleverd inclusief borstschelpen en andere accessoires.
  229,-
 • Quick view

  Dr. Brown's Handkolf

  De Dr. Brown's Handkolf is een praktisch en efficiënte kolf waarmee je handmatig kan kolven. De handkolf wordt geleverd met een brede halsfles 150 ml, fase 1 speen en 1 afsluitdop. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  52,49

  49,99

16 Resultaten
Trustpilot