Borstvoedingskussen

Wanneer je borstvoeding geeft aan jouw kindje, kun je gebruik maken van een kussen voor borstvoeding zodat je in staat wordt gesteld een ontspannen en comfortabele houding aan te nemen waarmee innig contact met jouw kindje mogelijk is. Bij Babypark hebben we een uitgebreide keuze aan A-merken in verschillende leuke uitvoeringen. Door onze laagsteprijsgarantie betaal je altijd de laagste prijs van Nederland.

Lees meer...

Assortiment borstvoedingskussen

De borstvoedingskussens van Ergobaby uit ons assortiment zijn gemaakt van koudschuim dat meegeeft maar ook stevigheid biedt. Deze ergonomische kussens met zachte welving zorgen ervoor dat jouw kindje met zijn of haar buik tegen de jouwe ligt. De hoes mag koud in de wasmachine worden gewassen en je kunt verschillende hoezen apart verkrijgen zodat je altijd een fris en schoon exemplaar tot jouw beschikking hebt. Verder hebben we ook kussens die bestaan uit lucht gevulde bolletjes die door hun elasticiteit niet platgedrukt kunnen worden maar zich wel aan de contouren van het lichaam aanpast. De voedingskussen van Doomoo wordt aanbevolen door kinesitherapeuten. Het verlicht de rug al tijdens de zwangerschap en doet na de bevalling dienst als kussen voor de borstvoeding (of fles). Hierbij geeft het ook de baby steun in verschillende houdingen. Daarnaast kan het kussen worden gebruikt voor ontspanningsoefeningen. Naast de genoemde merken en modellen hebben we nog veel meer keuze. Bekijk ons assortiment en kies het exemplaar dat jou het meeste aanspreekt.

Bestellen borstvoedingskussen

Bestel ook jouw kussen voor borstvoeding om op een comfortabele wijze borstvoeding of flesvoeding te kunnen bieden aan jouw kindje. Je kunt het kussen al de volgende dag in huis hebben. Want wanneer het op voorraad is en je bestelt voor 20:00 uur op een werkdag dan versturen we het nog dezelfde dag. Je bent uiteraard ook altijd welkom om een van onze megastores te bezoeken om het assortiment daar te komen bekijken. Naast de borstvoedingskussens vind je daar nog veel meer praktische oplossingen.

Lees minder...
41 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Doomoo Buddy Cherries Voedingskussen Havana

  Het Doomoo Buddy Cherries Voedingskussen Havana biedt optimaal comfort aan aanstaande moeders tijdens de zwangerschap, bij borst en flesvoeding. Het is gevuld met microvezel en kan gevormd worden naar jouw wensen.
  68,-
 • Quick view

  Doomoo Buddy Spring Voedingskussen Blue

  Het Doomoo Buddy Spring Voedingskussen Blue biedt optimaal comfort aan aanstaande moeders tijdens de zwangerschap, bij borst en flesvoeding. Het is gevuld met microvezel en kan gevormd worden naar jouw wensen.
  68,-
 • Quick view

  Doomoo Buddy Classic Voedingskussen Blue

  Het Doomoo Buddy Classic Voedingskussen Blue biedt optimaal comfort aan aanstaande moeders tijdens de zwangerschap, bij borst en flesvoeding. Het is gevuld met microvezel en kan gevormd worden naar jouw wensen.
  68,-
 • Quick view

  Snoozebaby Voedingskussen

  Met het Snoozebaby Voedingskussen kan het lichaam van de ouder helemaal ontspannen en tot rust komen. Het voedingskussen is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is ideaal om borstvoeding te geven.
  39,95
 • Quick view

  Doomoo Buddy Risotto Voedingskussen

  Het Doomoo Buddy Risotto Voedingskussen biedt optimaal comfort aan aanstaande moeders tijdens de zwangerschap, bij borstvoeding en flesvoeding. Het is gevuld met microvezel en kan gevormd worden naar jouw wensen.

  Normale prijs: 68,-

  Special Price 67,90

 • Quick view

  Doomoo Buddy Lollypop Voedingskussen

  Het Doomoo Buddy Lollypop Voedingskussen biedt optimaal comfort aan aanstaande moeders tijdens de zwangerschap, bij borstvoeding en flesvoeding. Het is gevuld met microvezel en kan gevormd worden naar jouw wensen.

  Normale prijs: 68,-

  Special Price 67,90

 • Quick view

  Doomoo Buddy Giraf Voedingskussen Grey

  Het Doomoo Buddy Giraf Voedingskussen Grey biedt optimaal comfort aan aanstaande moeders tijdens de zwangerschap, bij borstvoeding en flesvoeding. Het kussen kan gevormd worden naar jouw wensen.

  68,-

  67,90

 • Quick view

  Doomoo Buddy Classic Voedingskussen Light Grey

  Het Doomoo Buddy Classic Voedingskussen Light Grey biedt optimaal comfort aan aanstaande moeders tijdens de zwangerschap, bij borstvoeding en flesvoeding. Het kussen kan gevormd worden naar jouw wensen.

  68,-

  59,-

 • Quick view

  Doomoo Buddy Chine Voedingskussen

  Het Doomoo Buddy Chine Voedingskussen biedt optimaal comfort aan aanstaande moeders tijdens de zwangerschap, bij borstvoeding en flesvoeding. Het is gevuld met microvezel en kan gevormd worden naar jouw wensen.

  Normale prijs: 68,-

  Special Price 67,90

 • Quick view

  Doomoo Buddy Stars Voedingskussen

  Het Doomoo Buddy Stars Voedingskussen biedt optimaal comfort aan aanstaande moeders tijdens de zwangerschap, bij borstvoeding en flesvoeding. Het is gevuld met microvezel en kan gevormd worden naar jouw wensen.

  Normale prijs: 68,-

  Special Price 67,90

 • Quick view

  Doomoo Softy Risotto Voedingskussen

  Het Doomoo Softy Risotto Voedingskussen is veelzijdig, zowel voor je kindje als voor de ouder, waarvan je lang plezier hebt. Het kussen is gevuld met een katoenen hoes eromheen, deze kan je eraf halen om te wassen in de wasmachine.
  46,-
 • Quick view

  Doomoo Softy Lollypop Voedingskussen

  Het Doomoo Softy Lollypop Voedingskussen is veelzijdig, zowel voor je kindje als voor de ouder waarvan je lang plezier hebt. Het kussen is gevuld met een katoenen hoes eromheen, deze kan je eraf halen om te wassen in de wasmachine.
  46,-
 • Quick view

  Doomoo Softy Dog Voedingskussen Blue

  Het Doomoo Softy Dog Voedingskussen Blue is een veelzijdig kussen dat je kunt gebruiken als ondersteuning tijdens het geven van borstvoeding. Verder is het stijlvolle kussen gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  46,-
 • Quick view

  Theraline Voedingskussen MY7

  Het Theraline Voedingskussen MY7 biedt comfort aan moeder en kind. Het voedingskussen beschermt en biedt een stevige ondersteuning voor de benen. Het voedingskussen wordt geleverd inclusief een gewatteerde hoes.
  99,95
 • Quick view

  Theraline Voedingskussen Original

  Dit voedingskussen van het merk Theraline is een origineel kussen voor bijzondere momenten.
  42,95
 • Quick view

  Doomoo Sleepy Zwangerschapskussen Drops

  Het Doomoo Sleepy Zwangerschapskussen Drops verminderd rug- en bekkenklachten tijdens de zwangerschap. Het kussen is voorzien van een fijne vezelvulling die er voor zorgt dat je heerlijk comfortabel ligt.
  50,-
 • Quick view

  Theraline Halve Maan Kussen Grijs

  De Theraline Halve Maan Kussen Grijs is ongelooflijk zacht en soepel en draagt bij aan fijne momenten van ontspanning. Ideaal tijdens het geven van borstvoeding of wanneer je zwanger bent!

  27,95

  24,88

 • Quick view

  Doomoo Buddy Bear Voedingskussen Grey

  Het Doomoo Buddy Bear Voedingskussen Grey biedt optimaal comfort aan aanstaande moeders tijdens de zwangerschap, bij borstvoeding en flesvoeding. Het kussen kan gevormd worden naar jouw wensen.

  68,-

  67,90

 • Quick view

  Doomoo Stars Relax Hoes Anthracite

  De Doomoo Stars Relax Hoes Anthracite is een 2-in-1 hoes dat geschikt is om alle zwangerschapskussens. Zo creëer je een handige relaxkussen of poef. De hoes is gemaakt van zacht materiaal en uitgerust met een veiligheidsgordel, zodat het al geschikt is vanaf de geboorte.

  26,-

  22,90

 • Quick view

  Doomoo Softy Chine Voedingskussen White

  Het Doomoo Softy Chine Voedingskussen White is een veelzijdig kussen dat je kunt gebruiken als ondersteuning tijdens het geven van borstvoeding. Verder is het stijlvolle kussen gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  46,-
 • Quick view

  Theraline Original Voedingskussen Hummingbirds

  Dit Theraline Original Voedingskussen Hummingbirds is ongelooflijk zacht en soepel. Het kussen is een comfortabele support in elke positie. Ideaal tijdens het geven van borstvoeding of wanneer je zwanger bent!

  63,95

  59,90

 • Quick view

  Doomoo Softy Stars Voedingskussen

  Het Doomoo Softy Stars Voedingskussen is veelzijdig, zowel voor je kindje als voor de ouder waarvan je lang plezier hebt. Het kussen is gevuld met een katoenen hoes eromheen, deze kan je er afhalen om te wassen in de wasmachine.

  Normale prijs: 46,-

  Special Price 45,90

 • Quick view

  Babymoov Mum & B Zwangerschapskussen Dotwork

  Het Babymoov Mum & B Zwangerschapskussen Dotwork is een comfortabele support in elke positie. Ideaal tijdens het geven van borstvoeding of wanneer je zwanger bent! Het kussen is inclusief een afneembare hoes.
  42,90
 • Quick view

  Medela Voedingskussen Grijs

  Het Medela Voedingskussen Grijs biedt optimaal comfort tijdens het geven van borstvoeding. Het voedingskussen gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt en wordt geleverd inclusief hoes.

  59,95

  57,99

41 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot