Een geboorte vieren met O' That geboorteslingers

 

O' That naamslingers voor zowel jongens als meisjes
Eindelijk is het zover: je baby'tje is geboren. Een lief, klein, nieuw baby'tje is op de wereld gekomen en dat moet worden gevierd! Daarom heeft O' That een geboorteslinger in iedere stijl en uitvoering, of het nou om een jongetje of een meisje gaat.

Lees meer...

 

Diverse uitvoeringen
O' That heeft ontzettend veel keuze in haar assortiment, om zo op iedere mogelijke manier duidelijk te maken hoe blij je bent met je baby'tje. Leuke vlaggetjes, balonnen, knijpertjes en stickers zijn maar een voorbeeld uit de brede collectie. Aan zowel jongens als meisjes is gedacht, door ruim de keuze te geven uit diverse kleuren en teksten. Schorten met de tekst 'Ik ben papa!', stickers 'baby on board' voor op de auto, slingers met Nijntje... Het valt zo gek nog niet te bedenken of Babypark heeft het.

 

O' That naamslinger kopen
Omdat wij weten dat je het al druk genoeg hebt met het plannen van allerlei andere dingen, kan je O' That geboorteslingers online aanschaffen tegen voordelige prijzen. Babypark biedt diverse aanbiedingen voor O' That naamslingers en toebehoren, zodat jouw feestje compleet is!

Lees minder...
14 Resultaten
 • Quick view

  Ootje Kadootje Clouds Beschrijfbare Ballonnen 6 Stuks

  De Ootje Kadootje Clouds Beschrijfbare Ballonnen worden geleverd per 6 stuks zijn erg leuk als versiering bij een babyshower, geboorte of kraamfeest. Op de witte vlakken is ruimte voor een persoonlijke boodschap.
  2,50
 • Nieuw!
  Quick view

  Ootje Kadootje Confetti Ballon

  De Ootje Kadootje Confetti Ballon zijn voorzien van een vrolijke print. De ballonnen zijn perfect te gebruiken bij een babyshower of de geboorte van een meisje of jongetje. De ballonnen zijn praktisch in gebruik.
  5,50
 • Quick view

  Ootje Kadootje Clouds Vlaggenlijn

  Is er een baby geboren? Dan is de Ootje Kadootje Clouds Vlaggenlijn ideaal. De vlaggenlijn is 6 meter lang en is uitsluitend geschikt voor binnenshuis. De vlaggenlijn is ook leuk bij een kraamfeest of babyshower!
  6,25
 • Quick view

  Ootje Kadootje Gender Reveal Ballon XL

  De Ootje Kadootje Gender Reveal Ballon XL zorgt voor een leuk verrassingselement op de gender reveal party. Binnen in de ballon zit roze of blauwe confetti die pas zichtbaar wordt als de ballon kapot wordt geprikt.
  6,50
 • Quick view

  Ootje Kadootje Nijntje Ballon 5 Stuks

  Met de Ootje Kadootje Nijntje Ballon 5 Stuks maak je de babyshower helemaal compleet. Daarnaast kun je de ballonnen ook heel leuk ter versiering gebruiken als er een kindje is geboren.
  5,50
 • Quick view

  Ootje Kadootje Glitter Hearts Wensletterlijn Pink

  De Ootje Kadootje Glitter Hearts Wensletterlijn Pink is voorzien van de tekst “hello baby girl“. Deze letterslinger is heel geschikt voor de versiering van het huis bij de geboorte van een kind of een kraamfeest of babyshower.
  3,30
 • Quick view

  Ootje Kadootje Clouds XL Letterslinger

  Is er een baby geboren? Dan is de Ootje Kadootje Clouds XL Letterslinger ideaal. De feestelijke XL letterslinger is uitsluitend geschikt voor binnenshuis en is ook leuk bij een kraamfeest of babyshower!
  3,25
 • Quick view

  Ootje Kadootje Clouds Ballon 12 Stuks

  Met de Ootje Kadootje Clouds Ballon 12 Stuks maak je de babyshower helemaal compleet. Daarnaast kun je de ballonnen ook heel leuk ter versiering gebruiken als er een kindje is geboren.
  8,75
 • Quick view

  Ootje Kadootje Clouds Prikkers 24 Stuks

  Traktaties worden extra feestelijk met de Ootje Kadootje Cloud Prikkers. De prikkers zijn perfect te combineren met de andere Ootje Kadootje artikelen. Ideaal voor een kraambezoek, kraamfeest of babyshower.
  2,65
 • Quick view

  Ootje Kadootje Glitter Stars Wensletterlijn Blue

  De Ootje Kadootje Glitter Stars Wensletterlijn Blue is voorzien van de tekst “hello baby boy“. Deze letterslinger is heel geschikt voor de versiering van het huis bij de geboorte van een kind of een kraamfeest of babyshower.
  3,30
 • Quick view

  Ootje Kadootje Nijntje Letterslinger

  Is er een baby geboren? Dan is de Ootje Kadootje Nijntje Letterslinger ideaal. De feestelijke letterslinger is uitsluitend geschikt voor binnenshuis en is ook leuk bij een kraamfeest of babyshower!
  3,75
 • Quick view

  Ootje Kadootje Ballonnen Set

  De Ootje Kadootje Ballonnen Set zijn ideaal voor als er een meisje of jongetje is geboren, of voor bij een babyshower. Daarnaast zijn de ballonnen voorzien van een vrolijk design. Praktisch in gebruik.
  8,95
 • Quick view

  Ootje Kadootje Clouds Servetten 12 Stuks

  De Ootje Kadootje Clouds Servetten zijn perfect voor een babyshower, kraamvisite of kraamfeest. De servetten worden geleverd per 12 stuks en zijn perfect te combineren met de andere artikelen van Ootje Kadootje.
  3,25
 • Quick view

  Ootje Kadootje Nijntje Prikkers Goud 8 Stuks

  Traktaties en hapjes worden extra feestelijk met de Ootje Kadootje Nijntje Prikkers Goud 8 Stuks. De prikkers zijn ideaal voor een kraambezoek, kraamfeest of babyshower. Laat het feest maar beginnen!
  2,10
14 Resultaten
Trustpilot