Baby’s Only lampen

 

Geef de kamer van je kindje sfeer met een mooie Baby’s Only lamp. Alle Baby’s Only lampen stralen iets van gezelligheid uit. Meestal wordt alleen de lampenkap geleverd. Deze combineer je met je eigen hanglamp of lampenvoet. Baby’s Only lampenkappen zijn vaak verkrijgbaar in allerlei kleuren, met of zonder motiefjes.

 

Gebreide kappen

De meeste kappen van Baby’s Only lampen zijn omhuld met gebreide stof, soms met een knus kabeltjespatroontje. Baby’s Only maakt voor bijna al haar producten gebruik van gebreide stof. Juist dát zorgt voor sfeer. Al ruim dertig jaar is Baby’s Only een begrip in de Nederlandse brei-industrie.

 

Lees meer...

Baby’s Only lampen bestellen

Baby’s Only lampen of lampenkappen bestel je eenvoudig online via deze pagina. Dankzij onze snelle bezorgservice heb je een Baby’s Only lamp of lampenkap vrijwel direct in huis. Als wij vandaag vóór 20.00 uur jouw online order en betaling ontvangen, bezorgen wij jouw bestelling meestal al de volgende dag bij je thuis.

Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  Baby's Only Sparkle Lampenkap

  De Baby's Only Sparkle Lampenkap is een prachtige verschijning in de baby- of kinderkamer. De kap is gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor een lampenvoet of aan het plafond. Inclusief pendel.
  89,95
 • Quick view

  Baby's Only Lampenkap Kabel Uni

  De Baby's Only lampenkap Kabel is een prachtige verschijning in de baby- of kinderkamer. Gemaakt van hoogwaardige materialen en geschikt voor een lampenvoet of aan het plafond. Inclusief pendel.
  89,95
 • Quick view

  Baby's Only Lampenkap Classic

  De Baby's Only lampenkap Classic is een prachtige verschijning in de baby- of kinderkamer. Gemaakt van hoogwaardige materialen en geschikt voor een lampenvoet of aan het plafond. Inclusief pendel.
  89,95
 • Quick view

  Baby's Only Sparkle Plafondlamp

  De Baby's Only Sparkle Plafondlamp is een stijlvolle verschijning in de baby- of kinderkamer. De plafondlamp is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en kan je eenvoudig bevestigen aan het plafond.
  84,96
 • Quick view

  Baby's Only Lampenkap River

  De Baby's Only lampenkap River is een prachtige verschijning in de baby- of kinderkamer. Gemaakt van hoogwaardige materialen en geschikt voor een lampenvoet of aan het plafond. Inclusief pendel.
  89,95
 • Quick view

  Baby's Only Lampenkap Cloud

  De Baby's Only lampenkap Cloud is een prachtige verschijning in de baby- of kinderkamer. Gemaakt van hoogwaardige materialen en geschikt voor een lampenvoet of aan het plafond. Inclusief pendel.
  79,95
 • Quick view

  Baby's Only Sun Lampenkap

  De Baby's Only Sun lampenkap is een prachtige verschijning in de baby- of kinderkamer. Gemaakt van hoogwaardige materialen en geschikt voor een lampenvoet of aan het plafond. Inclusief pendel.
  44,98
 • Quick view

  Baby's Only Classic Plafondlamp

  De Baby's Only Classic Plafondlamp is een prachtige verschijning in de baby- of kinderkamer. Deze stijlvolle plafonnière van Baby’s Only is gemaakt van hoogwaardige materialen en wordt inclusief pendel geleverd.
  94,95
 • Quick view

  Baby's Only Sparkle Wandlamp Goud / Mint Mêlee

  De Baby's Only Sparkle Wandlamp Goud / Mint Mêlee is een stijlvolle verschijning in de slaapkamer en zorgt voor een knusse sfeer. De lamp is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd inclusief pendel.
  59,95
 • Quick view

  Baby's Only Wandlamp Kabel Uni Mint

  Deze Baby's Only wandlamp Kabel is een sierlijke verschijning aan de muur van de slaap- of woonkamer. Gemaakt van hoogwaardige materialen en wordt geleverd inclusief pendel, snoer en stekker.
  54,95
10 Resultaten