Cam Cam Copenhagen lampen

Een Cam Cam Copenhagen lamp geeft een mooie, final touch aan de babykamer! De ontwerpers bedachten onder meer sfeervolle lampenkappen van gevouwen papier. Dit papier is van goede kwaliteit, zodat je nog lang plezier zult hebben van de lampenkap van Cam Cam Copenhagen!

Lees meer...

Praktische informatie over een Cam Cam Copenhagen lampenkap

Een papieren lampenkap van Cam Cam Copenhagen is meestal gemaakt van wit papier of papier in zachte pasteltinten. Dit design staat heel mooi in een babykamer. Meestal wordt een Cam Cam Copenhagen lamp geleverd als lampenkap, dus exclusief lampenbol en verlichtingskabel. Meer informatie hierover vind je terug in de uitgebreide productbeschrijving bij de lampenkap van Cam Cam Copenhagen. Naast een grote Cam Cam Copenhagen lampenkap, verkopen wij van Cam Cam Copenhagen vaak ook een slinger met LED-lampjes. Deze Cam Cam Copenhagen lampen staan ook heel leuk op de babykamer en zijn goed te combineren met andere lampen of lampenkappen van Cam Cam Copenhagen.

Over Cam Cam Copenhagen

Cam Cam Copenhagen is een Deels label van accessoires, meubels en textielproducten voor je kleintje. De ontwerpers van Cam Cam Copenhagen maken vaak gebruik van zachte tinten die rust uitstralen. Verder bevatten de producten alleen natuurlijke kleurstoffen. Naast Cam Cam Copenhagen lampen voor de babykamer, verkopen wij ook Cam Cam Copenhagen meubels en accessoires voor de babykamer. Bekijk ook eens onze volledige collectie van Cam Cam Copenhagen en laat je verrassen door alle stijlvolle designs! De Cam Cam Copenhagen lamp van jouw wensen bestel je eenvoudig online via onze webshop. Je profiteert hiermee van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor je aankoop. Wij bezorgen jouw bestelde Cam Cam Copenhagen lamp of lampenkap zo snel mogelijk bij je thuis, in veel gevallen al de volgende dag!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Cam Cam Origami LED-Licht Slinger Mix

    Aan de Cam Cam Origami LED-Licht Slinger Mix hangen sfeervolle lichtjes. De slinger is ideaal als nachtlampje voor je kindje, zo hoeft hij of zij nooit meer bang te zijn. Gemaakt van duurzaam papier.
    30,-
1 Resultaten