Childhome overige decoratieartikelen

Childhome decoratieartikelen zijn een mooie aanvulling voor de babykamer. Op deze pagina tref je allerlei decoratieartikelen van Childhome aan, van wiegstandaarden en wiegbekleding tot spiegels en decoratiedieren. Onze Childhome decoratiedieren zijn veelal knuffels of dierenkoppen die je aan de muur kunt bevestigen, om de kamer zo een vrolijke en speelse look te geven. Je hangt deze dieren meestal op met behulp van een lus. Snuffel eens rond op deze pagina en kijk welke items jij heel goed kunt gebruiken!

Lees meer...

Childhome wiegaccessoires

Met Childhome wiegaccessoires maak jij de wieg voor je kindje helemaal compleet. In de meeste gevallen is deze bekleding gemaakt van honderd procent katoen. Meestal heb je de keus uit meerdere kleuren wiegbekleding. Verder raden we je aan om een draagwieg of ‘Mozes wieg’ aan te vullen met een wiegstandaard. Zo kun je de wieg wat hoger zetten, waardoor je deze wat gemakkelijker in de babykamer kunt gebruiken.

Over Childhome

Van het label Childhome verkopen wij allerlei spulletjes voor de aankleding van de babykamer. Het Belgische familiebedrijf Childhome maakt al sinds 1985 allerlei producten om het leven van jonge gezinnen te vergemakkelijken. Dit doet Childhome door te zorgen voor innovatieve, veilige en comfortabele producten voor jonge kinderen. In de loop van de tijd is het werk van Childhome al meerdere keren onderscheiden met awards. Op onze merkenpagina van Childhome vind je meer producten van dit label. Decoratieartikelen van Childhome zijn online te bestellen via onze webshop. Je profiteert van de Laagste Prijsgarantie én een snelle levering. Indien jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20.00 uur bereikt, doen wij de bestelde decoratieartikelen van Childhome direct op de post, zodat jij deze morgen al ontvangt. Voorwaarde is wel dat het bestelde decoratiemateriaal bij ons op voorraad is.

Lees minder...
12 Resultaten
 • Quick view

  Childhome Vilten Muur Decoratie Olifant

  Deze Childhome Vilten Muur Decoratie Olifant is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis! De olifant is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden door middel van een lus.
  39,95
 • Quick view

  Childhome Moses Wiegstandaard White

  Met de Childhome Moses Wiegstandaard White maak je de babykamer helemaal compleet! Deze stijlvolle standaard is gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt om de Moses draagwieg op te bevestigen.
  49,95
 • Quick view

  Childhome Moses Jersey Wiegbekleding Leopard

  De Childhome Moses Jersey Wiegbekleding Leopard is voorzien van een stijlvol ontwerp. Dankzij de bekleding ligt je kindje heerlijk in de wieg. De bekleding is gemaakt van zacht materiaal dat comfortabel aanvoelt.
  39,95
 • Quick view

  Childhome Vilten Muur Decoratie Uil

  Deze Childhome Vilten Muur Decoratie Uil is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis! De schattige uil is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden door middel van een lus.
  34,95
 • Quick view

  Childhome Moses Wiegbekleding Grijs

  De Childhome Moses Wiegbekleding Grijs is voorzien van een stijlvol ontwerp. Dankzij de bekleding ligt je kindje heerlijk in de wieg. De bekleding is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat comfortabel aanvoelt.
  39,95
 • Quick view

  Childhome Rattan Aura Spiegel 90 cm

  De Childhome Rattan Aura Spiegel 90 cm kan leuk gecombineerd worden met een Bohemian interieur! Binnen een handomdraai heb je de spiegel op de wand gemonteerd. De spiegel zonder rotan heeft een diameter van 42 cm.
  69,95
 • Quick view

  Childhome Moses Jersey Wiegbekleding Hearts

  De Childhome Moses Jersey Wiegbekleding Hearts is voorzien van een stijlvol ontwerp. Dankzij de bekleding ligt je kindje heerlijk in de wieg. De bekleding is gemaakt van zacht materiaal dat comfortabel aanvoelt.
  39,95
 • Quick view

  Childhome Vilten Muur Decoratie Flamingo

  Deze Childhome Vilten Muur Decoratie Flamingo is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis! De flamingo is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden door middel van een lus.
  39,95
 • Quick view

  Childhome Tipi Kledingrek

  Dit Childhome Tipi Kledingrek heeft een uniek design en is ideaal voor het ophangen van de kleding van jouw kindje. Het kledingrek is gemaakt van stevig materiaal en wordt geleverd inclusief hangroede en plank.
  69,95
 • Quick view

  Childhome Moses Wiegbekleding Gold Dots

  De Childhome Moses Wiegbekleding Gold Dots is voorzien van een stijlvol ontwerp. Dankzij de bekleding ligt je kindje heerlijk in de wieg. De bekleding is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat comfortabel aanvoelt.
  39,95
 • Quick view

  Childhome Rattan Fondi Spiegel 60 cm

  De Childhome Rattan Fondi Spiegel 60 cm kan leuk gecombineerd worden met een Bohemian interieur! Binnen een handomdraai heb je de spiegel op de wand gemonteerd. De spiegel zonder rotan heeft een diameter van 29 cm.
  49,95
 • Quick view

  Childhome Tipi Kledingrek Groot

  Het Childhome Tipi Kledingrek Groot is ideaal op de kleding van je kindje stijlvol op te bergen. Op de 3 legplanken en de hangroede aan de bovenkant kan je genoeg kleertjes, mandjes en accessoires kwijt.
  119,-
12 Resultaten