Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Childhome overige decoratieartikelen

Childhome decoratieartikelen zijn een mooie aanvulling voor de babykamer. Op deze pagina tref je allerlei decoratieartikelen van Childhome aan, van wiegstandaarden en wiegbekleding tot spiegels en decoratiedieren. Onze Childhome decoratiedieren zijn veelal knuffels of dierenkoppen die je aan de muur kunt bevestigen, om de kamer zo een vrolijke en speelse look te geven. Je hangt deze dieren meestal op met behulp van een lus. Snuffel eens rond op deze pagina en kijk welke items jij heel goed kunt gebruiken!

Lees meer...

Childhome wiegaccessoires

Met Childhome wiegaccessoires maak jij de wieg voor je kindje helemaal compleet. In de meeste gevallen is deze bekleding gemaakt van honderd procent katoen. Meestal heb je de keus uit meerdere kleuren wiegbekleding. Verder raden we je aan om een draagwieg of ‘Mozes wieg’ aan te vullen met een wiegstandaard. Zo kun je de wieg wat hoger zetten, waardoor je deze wat gemakkelijker in de babykamer kunt gebruiken.

Over Childhome

Van het label Childhome verkopen wij allerlei spulletjes voor de aankleding van de babykamer. Het Belgische familiebedrijf Childhome maakt al sinds 1985 allerlei producten om het leven van jonge gezinnen te vergemakkelijken. Dit doet Childhome door te zorgen voor innovatieve, veilige en comfortabele producten voor jonge kinderen. In de loop van de tijd is het werk van Childhome al meerdere keren onderscheiden met awards. Op onze merkenpagina van Childhome vind je meer producten van dit label. Decoratieartikelen van Childhome zijn online te bestellen via onze webshop. Je profiteert van de Laagste Prijsgarantie én een snelle levering. Indien jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20.00 uur bereikt, doen wij de bestelde decoratieartikelen van Childhome direct op de post, zodat jij deze morgen al ontvangt. Voorwaarde is wel dat het bestelde decoratiemateriaal bij ons op voorraad is.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

7 producten

Populariteit
Filteren

7 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader