Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Overige decoratieartikelen van Cybex

Geef de kamer van je kindje extra sfeer met Cybex decoratieartikelen. Veel Cybex decoratieartikelen voor de babykamer zien er niet alleen mooi uit, maar zijn tegelijkertijd ook heel praktisch. Kijk snel verder welke Cybex accessoires jij nog mist en die je heel goed kunt gebruiken.

Lees meer...

Praktische decoratieartikelen van Cybex

Het Cybex hausschwein ziet er heel speciaal uit. Het uitgevoerd in kleuren die bijna overal mee te combineren zijn. Het Cybex hausschwein geeft het interieur van de babykamer een speelse uitstraling. Daarnaast is dit varken ook heel handig. Je kunt het namelijk vol stoppen met spulletjes. Haal je de snuit van het varken af, dan kun je het vullen met speelgoed of andere spulletjes waarvoor je een plekje zoekt. Zulke handige decoratieartikelen van Cybex zijn een echte aanwist voor de kamer van je kindje. Als je kindje nog klein is, kan het varken puur gelden als opbergmeubel en als leuke accessoire voor de babykamer. Is je kindje wat ouder, dan is dit varken heel leuk speelgoed. Je kindje kan dan op het varken klimmen. Het Cybex hausschwein is bedoel voor kinderen tot ongeveer drie jaar oud. Het kan een maximaal gewicht van 15 kg aan. Om meer grip te hebben, kan je kindje het varken vastpakken aan de oren.

Over Cybex

Cybex is een merk van onder meer autostoeltjes, kinderwagens, kinderstoelen en draagzakken. Cybex is onder meer bekend vanwege het unieke 360° roterend autostoeltje. Cybex kinderstoelen zijn zodanig gemaakt dat deze heel goed passen in een hedendaags interieur. Bekijk ook eens ons complete assortiment van Cybex en laat je verrassen door de verrassende, vooruitstrevende designs! Cybex decoratieartikelen voor de babykamer en andere Cybex producten zijn online te bestellen via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie en een snelle levering!

Lees minder...

  • Cybex Marcel Wanders Hausschwein
    199,95 Adviesprijs 0,-
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader