KidsDepot overige decoratieartikelen

Maak de babykamer of kinderkamer extra gezellig met KidsDepot decoratieartikelen. Meestal hebben wij bijvoorbeeld meerdere muurhangers van KidsDepot in ons assortiment. Wij verkopen ook spiegels, posters en zelfs kunstplanten van KidsDepot. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op deze pagina te snuffelen voor de KidsDepot decoratieartikelen die de kamer van je kindje een extra kleurrijk of stijlvol tintje geven!

Lees meer...

KidsDepot muurdecoratie

Ons assortiment KidsDepot muurdecoratie is heel uitgebreid. Je kunt kiezen uit KidsDepot dierenkoppen voor aan de muur, een wandhanger met kunstbloemen of een spiegel. Wat dat betreft is de variatie heel groot. Meestal verkopen wij ook vogelhuisjes voor aan de muur. Vaak hebben wij meerdere soorten vogelhuisjes in ons assortiment. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een KidsDepot vogelhuisje met een fuut of met een merel. Het is ook een leuk idee om meerdere vogelhuisjes met elkaar te combineren.

Over KidsDepot

KidsDepot woonaccessoires zijn hip, kleurrijk, origineel en een tikkeltje eigenwijs. De accessoires zijn speciaal gemaakt voor kinderkamers. Naast KidsDepot gordijnen verkopen wij onder meer KidsDepot sierkussens, opbergbakken en vloerkleden. Daarnaast vind je op onze webshop meestal ook KidsDepot kinderstoeltjes en kinderkrukjes. Tussen ons assortiment van KidsDepot vind je vast wat je zoekt! KidsDepot decoratieartikelen zijn online te bestellen via onze webshop. Bij je aankoop profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling jou zo snel mogelijk bereikt. Als jouw online order en betaling nog vóór 20.00 uur bij ons binnen is, doen wij de bestelde artikelen meteen op de post. In de meeste gevallen krijg jij deze dan de volgende dag thuisgestuurd. Uiteraard is dit alleen mogelijk als wij de bestelde artikelen direct uit onze voorraad kunnen leveren.

Lees minder...
49 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  KidsDepot Hangplant Hedera Felix

  De KidsDepot Hangplant Hedera Felix is een leuke en natuurlijke decoratie aan het plafond of tegen de wand. De plant kan eenvoudig opgehangen worden aan het touw. Het is gemaakt van vilt materiaal.

  29,95

  24,95

 • Quick view

  KidsDepot Alfa Muurhanger ABC

  De KidsDepot Alfa Muurhanger ABC heeft kleurrijke letters waardoor het een echte eyecatcher wordt in iedere ruimte. Het is eenvoudig op te hangen aan een touw wat bovenaan zit.

  29,95

  24,95

 • Quick view

  KidsDepot Kuntstplant Monstera

  De KidsDepot Kuntstplant Monstera fleurt iedere ruimte in huis op! De plant welke bestaat uit vilt is erg leuk te combineren met een plantenbakje of paperback. Uiteraard niet geschikt als knuffel.

  29,95

  24,95

 • Quick view

  KidsDepot Moos Muurhanger Aap

  De KidsDepot Moos Muurhanger Aap heeft mooie kleuren waardoor het een echte eyecatcher wordt in iedere ruimte. Het is eenvoudig op te hangen aan een touw wat bovenaan zit.
  19,95
 • Quick view

  KidsDepot Kuntstplant Alocasia

  De KidsDepot Kuntstplant Alocasia fleurt iedere ruimte in huis op! De plant welke bestaat uit vilt is erg leuk te combineren met een plantenbakje of paperback. Uiteraard niet geschikt als knuffel.

  29,95

  25,46

 • Quick view

  KidsDepot Wandhanger Flowers

  De KidsDepot Wandhanger Flowers heeft een natuurlijk look waardoor het een echte eyecatcher wordt in iedere ruimte. Het is eenvoudig op te hangen aan een lusje wat bovenaan zit.
  14,95
 • Quick view

  KidsDepot Miles Bamboe Spiegel Naturel

  De KidsDepot Mikki Bamboe Spiegel Naturel is een mooie spiegel en heeft een ronde vorm. Het is een praktisch product wat in elke ruimte neergehangen kan worden. Het is gemaakt van kwalitatief bamboe.

  34,95

  29,95

 • Quick view

  KidsDepot Wandhanger Eucalyptus

  De KidsDepot Wandhanger Eucalyptus heeft een natuurlijk look waardoor het een echte eyecatcher wordt in iedere ruimte. Het is eenvoudig op te hangen aan een lusje wat bovenaan zit.
  14,95
 • Quick view

  KidsDepot Hangplant Big Leaves

  De KidsDepot Hangplant Big Leaves is een leuke en natuurlijke decoratie aan het plafond of tegen de wand. De plant kan eenvoudig opgehangen worden aan het touw. Het is gemaakt van vilt materiaal.

  29,95

  24,95

 • Quick view

  KidsDepot Vilten Pebbe Plant

  De KidsDepot Vilten Pebbe Plant is perfect te gebruiken als decoratie op de baby-of kinderkamer. Verder is de vilten plant leuk te combineren met andere producten van KidsDepot. Niet geschikt als knuffel.

  34,95

  33,95

 • Quick view

  KidsDepot Merel Vogelhuisje

  Het KidsDepot Merel Vogelhuisje is een mooi vogelhuisje wat aan elke muur tot zijn recht komt. Gemaakt van kwalitatief vilt en past in elke stijl babykamer of kinderkamer! Het is eenvoudig aan de muur te bevestigen.

  19,95

  16,96

 • Quick view

  KidsDepot Bloemenvaas Drum Sticks

  Die KidsDepot Bloemenvaas Drum Sticks van vilt ziet er leuk uit en kan erg leuk ergens neergezet worden. De vaas kan staat leuk in iedere ruimte en kan overal neergezet worden. Het is gemaakt van vilt materiaal.
  12,95
 • Quick view

  KidsDepot Elvi Wanddecoratie

  De KidsDepot Elvi Wanddecoratie bevestig je eenvoudig op de muur van de kinderkamer. Dankzij zijn vorm, kleur en bloemen patroon vrolijk je de hele ruimte op en geef je het een geheel unieke uitstraling.
  17,95
 • Quick view

  KidsDepot Beta Muurhanger ABC

  De KidsDepot Beta Muurhanger ABC heeft kleurrijke letters waardoor het een echte eyecatcher wordt in iedere ruimte. Het is eenvoudig op te hangen aan een touw wat bovenaan zit.
  27,95
 • Quick view

  KidsDepot Beta Muurhanger 123

  De KidsDepot Beta Muurhanger 123 heeft kleurrijke letters waardoor het een echte eyecatcher wordt in iedere ruimte. Het is eenvoudig op te hangen aan een touw wat bovenaan zit.

  29,95

  24,95

 • Quick view

  KidsDepot Maja Wandrek

  Het KidsDepot Maja Wandrek is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Verder is het wandrek perfect te combineren met andere producten van KidsDepot. Voorzien van een stijlvol design en praktisch in gebruik.
  39,95
 • Quick view

  KidsDepot Mikki Bamboe Spiegel Naturel

  De KidsDepot Mikki Bamboe Spiegel Naturel is een mooie spiegel en heeft de vorm van een druppel. Het is een praktisch product wat in elke ruimte neergehangen kan worden. Het is gemaakt van kwalitatief bamboe.
  19,95
 • Quick view

  KidsDepot Mica Bamboe Spiegel Naturel

  De KidsDepot Mica Bamboe Spiegel Naturel is een mooie spiegel en heeft de vorm van een druppel. Het is een praktisch product wat in elke ruimte neergehangen kan worden. Het is gemaakt van kwalitatief bamboe.
  39,95
 • Quick view

  KidsDepot Lynn Wandhanger Flower Hoop

  De KidsDepot Lynn Wandhanger Flower Hoop is voorzien van een stijlvol design. Dankzij het lusje is de wandhanger eenvoudig te bevestigen. De wandhanger is perfect te combineren met andere producten van KidsDepot.

  14,95

  13,95

 • Quick view

  KidsDepot Kuntstplant Sanseveria Geel

  De KidsDepot Kuntstplant Sanseveria Geel fleurt iedere ruimte in huis op! De plant welke bestaat uit vilt is erg leuk te combineren met een plantenbakje of paperback. Uiteraard niet geschikt als knuffel.

  29,95

  25,46

 • Quick view

  KidsDepot Bloemenvaas Anemone

  Die KidsDepot Bloemenvaas Anemone van vilt ziet er leuk uit en kan erg leuk ergens neergezet worden. De vaas kan staat leuk in iedere ruimte en kan overal neergezet worden. Het is gemaakt van vilt materiaal.
  12,95
 • Quick view

  KidsDepot Kuntstplant Sanseveria Groen

  De KidsDepot Kuntstplant Sanseveria Groen fleurt iedere ruimte in huis op! De plant welke bestaat uit vilt is erg leuk te combineren met een plantenbakje of paperback. Uiteraard niet geschikt als knuffel.

  29,95

  25,46

 • Quick view

  KidsDepot Sammie Muurhanger Ooh Lala

  De KidsDepot Sammie Muurhanger Ooh Lala heeft mooie kleuren waardoor het een echte eyecatcher wordt in iedere ruimte. Het is eenvoudig op te hangen aan een touw wat bovenaan zit.
  12,95
 • Quick view

  KidsDepot Zafi Vilten Zwaan

  De KidsDepot Zafi Vilten Zwaan is perfect te gebruiken als decoratie op de baby-of kinderkamer. Verder is de vilten zwaan leuk te combineren met andere producten van KidsDepot. Voorzien van een stijlvol design.

  29,95

  28,95

49 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Trustpilot