48 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Kidsdepot Dierenkop Zoo Elephant Blue

  De Kidsdepot Dierenkop Zoo is geschikt als originele decoratie voor iedere ruimte in huis. De dierenkop is gemaakt van vilt en staat erg leuk aan de muur. Creëer een vrolijke beestenboel!
  39,95
 • Quick view

  KidsDepot Zoo Hippo

  De babykamer van je kindje opvrolijken met dieren? Met de items van KidsDepot is dit een kleine moeite. De dierenkop heeft een aangehechte lus aan de boven-/achterzijde, waardoor hij gemakkelijk opgehangen kan worden!
  35,96
 • Quick view

  KidsDepot Cactus Queen Groen

  Maak je woonkamer of de babykamer helemaal af met een KidsDepot cactus queen. Deze groene cactus is een echte eyecatcher en kan leuk gebruikt worden als decoratie.
  24,95
 • Quick view

  Overseas Vlaggenlijn Canvas

  Overseas Vlaggenlijn Canvas is een vrolijke slinger met allerlei soorten vlaggetjes in vilten stof eraan vastgemaakt. Erg leuk om op te hangen tijdens een feestje of ook mooi om als decoratie aan een muur te hangen.
  16,95
 • Quick view

  KidsDepot Zoo Alpaca Wit

  De babykamer van je kindje opvrolijken met dieren? Met de items van KidsDepot is dit een kleine moeite. De alpaca heeft een aangehechte lus aan de boven-/achterzijde, waardoor hij gemakkelijk opgehangen kan worden!
  39,95
 • Quick view

  KidsDepot Zoo Ibis Zalmrood

  De babykamer van je kindje opvrolijken met dieren? Met de items van KidsDepot is dit een kleine moeite. De ibis heeft een aangehechte lus aan de boven-/achterzijde, waardoor hij gemakkelijk opgehangen kan worden!
  39,95
 • Quick view

  KidsDepot Zebra Poef

  De KidsDepot Zebra poef zit heerlijk voor jong en oud. Leuk voor in de baby-, kinder- en woonkamer. Deze poef is uit de Zebra collectie en dus leuk te combineren met veel andere artikels.
  69,95
 • Quick view

  KidsDepot Unicorn Pouf Seagreen

  KidsDepot Unicorn Pouf Seagreen is een echte must-have voor op de slaapkamer. Nog snel een boekje lezen voor het slapen gaan? Op deze poef droom je weg terwijl je lekker zacht ligt. Comfy en uniek in één!
  99,95
48 Resultaten
 1. 1
 2. 2