Kidsmill overige decoratieartikelen

Maak de babykamer compleet met Kidsmill decoratieartikelen! Op deze pagina vind je mooie aanvullingen, zoals een Kidsmill ladeblok voor een Kidsmill ledikant. Kijk snel verder welke Kidsmill decoratieartikelen jij heel goed kunt gebruiken!

Lees meer...

Kidsmill schommelstoel

Een mooie en handige aanvulling voor de babykamer is een Kidsmill schommelstoel. Je kunt een kidsmill schommelstoel gebruiken om in te zitten tijdens het voeden van je kindje. Daarnaast ziet een schommelstoel er ook gewoon heel leuk uit. Eventueel kun je de schommelstoel een final touch geven met een of twee kussens die qua stijl en kleur matchen met de inrichting. Een Kidsmill schommelstoel is niet alleen leuk voor de babykamer. Je kunt deze stoel bijvoorbeeld ook in de woonkamer gebruiken.

Over Kidsmill

Als je op zoek bent naar een complete inrichting voor de babykamer, moet je zeker even een kijkje nemen in de Kidsmill online shop op Babypark.nl. Op onze online Kidsmill shop vind je allerlei meubels. Je kunt ook kiezen voor een complete baby- of tienerkamer. De meubels en andere producten van het Hollandse label Kidsmill worden over de hele wereld verkocht. De producten zijn kwalitatief goed. Je kunt hier jarenlang gebruik van maken. Verder staat veiligheid bij Kidsmill hoog in het vaandel. De meubels zijn niet afgewerkt met schadelijke verfstoffen. Ook bevatten de meubels geen scherpe of uitstekende randjes waaraan je kindje zich kan bezeren. Jouw gewenste Kidsmill decoratieartikelen bestel je eenvoudig online via onze webshop. Je profiteert hiermee van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je dat je niet teveel betaalt voor Kidsmill decoratieartikelen. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de bestelde artikelen zo snel mogelijk thuisbezorgd krijgt. Wij vinden het belangrijk dat jij meteen van de Kidsmill decoratieartikelen kunt genieten!

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Vince Ladeblok Black 60 x 120 cm

  Het Kidsmill Vince Ladeblok Black 60 x 120 cm is geschikt voor het Kidsmill Vince Babybed van 60 x 120 cm. Het ladeblok creëert meer opbergruimte en ziet er daarnaast ook nog stijlvol uit. Een echte win-win situatie dus!

  130,90

  119,-

 • Quick view

  Kidsmill Vince Ladeblok Black 70 x 140 cm

  Het Kidsmill Vince Ladeblok Black 70 x 140 cm is geschikt voor het Kidsmill Vince Babybed van 70 x 140 cm. Het ladeblok creëert meer opbergruimte en ziet er daarnaast ook nog stijlvol uit. Een echte win-win situatie dus!

  142,99

  129,-

2 Resultaten
Trustpilot