Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Koeka overige decoratieartikelen

Koeka decoratieartikelen zijn zodanig gemaakt, dat deze perfect passen bij hedendaagse interieurs. De gebruikte kleuren zijn bijvoorbeeld helemaal van deze tijd. Daarnaast zijn Koeka decoratieartikelen van textiel meestal heel goed uit te wassen in de wasmachine.

Lees meer...

Een Koeka boxzak

Meestal hebben we meerdere Koeka boxzakken in ons assortiment. Een Koeka boxzak of Koeka opbergzak ziet er leuk uit en is superhandig. Je hangt een Koeka opbergzak aan het ledikant of aan de box. Hang je een Koeka boxzak op aan de box, dan berg je hierin bijvoorbeeld speelgoed op waarmee je kindje in de box speelt. Hang je de boxzak op aan het ledikant van je kindje, dan is het handig om hierin bijvoorbeeld een slaapzak of ander beddegoed in te doen. Een Koeka opbergzak of boxzak is in veel gevallen gemaakt van wafelstof. Meestal bieden wij Koeka boxzakken in allerlei kleuren aan, zodat je zelf kunt kiezen welk exemplaar het beste past bij het interieur.

Over Koeka

Koeka is van oorsprong een Nederlands kledingmerk, dat is uitgegroeid tot een heel breed merk van textielproducten voor de allerkleinsten. Veel producten van Koeka zijn gemaakt van badstof of wafelstof, dat heerlijk zacht aanvoelt. Een bekend item van Koeka is het speendoekje. Jaren geleden was het neefje van één van de oprichters van Koeka onafscheidelijk van zijn speendoekje, dat hij liefkozend ‘Koeka’ noemde. Hier komt de naam ‘Koeka’ vandaan. Het speendoekje was het allereerste product van Koeka. Inmiddels is het bloemvormige speendoekje van Koeka heel bekend. Het is een vast item uit de collectie. De Koeka decoratieartikelen van jouw wensen bestel je eenvoudig online via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis, zodat je hier meteen van kunt genieten. Ontvangen wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur, dan kunnen wij de bestelde artikelen in de meeste gevallen morgen al bij je thuisbezorgen.

Lees minder...
  • Koeka Vik Boxzak
    56,94 Adviesprijs 0,-
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader