Sebra overige decoratieartikelen

Ziet de muur van de babykamer er nog wat kaal uit? Koop dan een poster van Sebra! Op deze pagina vind je Sebra posters en andere decoratieartikelen van Sebra. Het zijn stuk voor stuk hele stijlvolle accessoires voor de babykamer of kinderkamer!

Lees meer...

Posters van Sebra

Onze posters van Sebra zien er heel leuk uit. Op onze webshop vind je onder meer posters van Sebra met het alfabet. Deze posters zien er heel speels uit. Vaak zijn de posters versierd met allerlei mooie en grappige dieren. Je hangt de poster heel gemakkelijk aan de muur met behulp van het touwtje dat aan de canvas poster van Sebra bevestigd is. Het kan leuk zijn om meerdere posters van Sebra met elkaar te combineren. Sommige posters van Sebra hebben hetzelfde formaat. Bekijk voor meer gedetailleerde informatie de uitgebreide productbeschrijvingen bij de decoratieartikelen van Sebra op deze pagina!

Over Sebra

Sebra is een sfeervol merk van babykameraccessoires, speelgoed en andere items voor je kindje. Het design is echt Deens en heeft soms een vintage look. De ontwerpers van Sebra maken ook veel gebruik van ouderwetse handwerktechnieken, zoals haken en breien. Gehaakte en gebreide producten zijn momenteel helemaal ‘in’. Tegelijkertijd stralen ze iets nostalgisch uit. Ze geven de kinderkamer extra sfeer. Sommige producten van Sebra zijn zelfs helemaal met de hand gemaakt. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een mooie poster van Sebra of andere decoratieartikelen van Sebra online via onze webshop. Wij zorgen ervoor dat de bestelde Sebra accessoires voor de babykamer zo snel mogelijk jouw kant op komen. Verder profiteer je bij Babypark altijd van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt voor je aankoop.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Sebra Nightfall Getallen Poster 50 x 70 cm

  De Sebra Nightfall Getallen Poster 50 x 70 cm is leuk ter decoratie aan de muur van de kinderkamer. De poster met vrolijke illustraties is gemaakt van stevig papier en makkelijk op te hangen met een stukje tape.
  25,-
 • Quick view

  Sebra Seven Seas Poster 50 x 70 cm

  De Sebra Seven Seas Poster 50 x 70 cm is leuk ter decoratie aan de muur van de kinderkamer. De poster met vrolijke illustraties is gemaakt van stevig papier en makkelijk op te hangen met een stukje tape.
  24,95
 • Quick view

  Sebra Daydream Poster 50 x 70 cm

  De Sebra Daydream Poster 50 x 70 cm is leuk ter decoratie aan de muur van de kinderkamer. De poster met vrolijke illustraties is gemaakt van stevig papier en makkelijk op te hangen met een stukje tape.
  24,95
 • Quick view

  Sebra Nightfall Alfabet Poster 50 x 70 cm

  De Sebra Nightfall Alfabet Poster 50 x 70 cm is leuk ter decoratie aan de muur van de kinderkamer. De poster met vrolijke illustraties is gemaakt van stevig papier en makkelijk op te hangen met een stukje tape.
  25,-
 • Quick view

  Sebra Clouds Babymobiel

  Laat je kindje genieten van deze Sebra Clouds Babymobiel. De mobiel is de perfecte accessoire voor de baby- of kinderkamer en kan boven de box, ledikant of commode opgehangen worden.
  62,-
 • Quick view

  Sebra Double Sided Vlaggetjes

  Deze stijlvolle Sebra Double Sided Vlaggetjes creëren een feestelijke sfeer. Of er nou iets te vieren is of niet, deze vlaggetjes doen het altijd goed! De vlaggetjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  23,-
 • Quick view

  Sebra Wildlife Alfabet Poster

  De Sebra Wildlife Alfabet Poster is de perfecte decoratie voor aan de muur in de kinder of babykamer. De poster is voorzien van verschillende wilde dieren en het alfabet die je kindje te gek zal vinden.
  21,95
 • Quick view

  Sebra Oakee Krijtbord Oak Frame

  Op het Sebra Oakee Krijtbord Oak Frame kan je kindje de leukste tekeningen maken met krijtjes. Het bord kan met 2 schroeven worden gemonteerd op de wand en is ideaal voor op de kinderkamer of speelhoek.
  199,-
8 Resultaten
Trustpilot